1404-08-28 11:26
35
0
95943
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری:

اخلاص در عمل، رمز پیروزی امت اسلامی است

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: اخلاص در عمل رمز پیروزی امت اسلامی است.

به گزارش گایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، کمال آخوند غراوی در همایش پیشگامان رهایی با اشاره به جایگاه اخلاص در عمل و نقش آن در پیروزی‌های امت اسلامی اظهار کرد: اخلاص تنها برای یک عرصه خاص نیست بلکه در هر عمل دینی، اجتماعی، فرهنگی یا سیاسی اگر نیت برای رضای خدا و خدمت به مردم باشد شامل همه می‌شود.

وی با تشریح نقش مردم و بسیجیان در دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی افزود: از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون ملت ایران با روحیه بسیجی در برابر همه فتنه‌ها، جنگ‌ها و تهاجمات دشمنان اسلام ایستادگی کرده‌اند در دفاع مقدس هشت‌ساله در جنگ‌های اخیر و در عرصه‌های فرهنگی و اقتصادی مردم با بصیرت و دشمن‌شناسی خود دشمن را مأیوس کردند و به عقب‌نشینی واداشتند.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: بسیج عامل انسجام و وحدت ملی در ایران بوده است و این وحدت، دشمنان را در همه توطئه‌ها شکست داده است.

غراوی خاطرنشان کرد: امروز جمع بسیجیان و طلاب جمعی نورانی است که از صدر اسلام تا امروز نقش‌آفرین بوده‌اند همان روحیه بسیج و اخلاص در عمل است که اسلام را از محدودیت‌ها به گستره جهانی رسانده است.

آخوند غراوی با اشاره به جایگاه روحانیت در تداوم انقلاب اسلامی اظهار کرد: روحانیون و طلاب نقشی تعیین‌کننده در نظام جمهوری اسلامی دارند انقلاب اسلامی نه‌تنها در ایران بلکه در سراسر جهان اسلام اسلامی نه‌تنها در ایران بلکه در سراسر جهان اسلام ریشه دوانده است.

وی افزود: امروز جهان اسلام از رهنمودهای انقلاب اسلامی الهام می‌گیرد و این وظیفه علما و طلاب است که پیام انقلاب و وحدت امت اسلامی را به گوش همه مسلمانان برسانند.

غراوی با تأکید بر ضرورت هوشیاری در شرایط جنگ نرم دشمن گفت: دشمن امروز در میدان جنگ نرم و فکری علیه نسل جوان وارد شده است و علما و طلاب باید با آگاهی از دانش روزحکمت و معرفت قرآنی نسل جوان را با زبان علم و منطق دینی هدایت کنند.  

وی ابراز کرد: قرآن کریم تأکید دارد که دعوت به دین باید با حکمت و موعظه حسنه صورت گیرد و این امروز بیش از هر زمان دیگری ضروری است.

نماینده مردم گلستان ابراز کرد: انقلاب اسلامی فضایی را فراهم آورده که اهل سنت و اهل تشیع در کنار هم رشد کنند و از مواهب نظام بهره‌مند شوند امروز مدارس دینی اهل سنت در بستر نظام جمهوری اسلامی فعال هستند و بدون تبعیض مشغول خدمت به دین و جامعه‌اند.  

نماینده مردم گلستان گفت: انقلاب اسلامی فضایی را فراهم آورده که اهل سنت و اهل تشیع در کنار هم رشد کنند و از مواهب نظام بهره‌مند شوند امروز مدارس دینی اهل سنت در بستر نظام جمهوری اسلامی فعال هستند و بدون تبعیض مشغول خدمت به دین و جامعه‌اند این از برکات بزرگ انقلاب اسلامی است و باید برای تقویت ارتباط میان فرق اسلامی بیش از پیش تلاش کرد.

آخوند غراوی بر رسالت علما در جامعه اسلامی تأکید کرد و گفت: پیامبر اسلام(ص) رسالت علما را راهبری جامعه به سوی حق، عدالت و وحدت دانسته‌اند امروز نیز علما باید همچون گذشته با اخلاص، علم و آگاهی، مسیر انقلاب و آرمان‌های اسلامی را در حوزه‌های علمیه و در جامعه تبیین و تقویت کنند.

خبرنگار: سمیرا رجبی 

انتهای خبر

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.