رئیسدفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا گفت: برداشت غلط از مردم ایران و مهمترین خطای صهیونیستها بود و تصور نارضایتی عمومی و فعالشدن اختلافات داخلی با اندکی فشار را داشتند؛ آنان فکر میکردند مردم ایران با فشارهای خارجی، از نظام فاصله خواهند گرفت.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ حجتالاسلاموالمسلمین علی سعیدی شاهرودی در گفتگو با خبرنگاران با مقایسه دوران دفاع مقدس و چالشهای کنونی، بر استمرار راهبرد دفاعی جمهوری اسلامی ایران تحت هدایت ولیفقیه تأکید کرد و اشتباهات محاسباتی دشمنان در هر دو دوره را یک خطای بنیادین مشترک دانست.
به گفته رئیسدفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا، تفاوت فرماندهی میان حضرت امام خمینی (ره) و حضرت آیتالله خامنهای در رأس نظام، تنها در اشخاص بوده، اما استراتژی دفاعی و هدایت کلان آن که متکی بر جایگاه فرماندهی ولیفقیه است، مسیری ثابت را پیموده است.
وی افزود: هیچ تفاوتی بین این دو تا دفاع وجود ندارد، آن روز فرمانده ولیفقیه بود، امروز هم فرمانده در این مسیر گام برمیدارد.
نکته مشترک و اساسی که سعیدی به آن اشاره کرد، گرفتار شدن دشمنان در اشتباهات محاسباتی بود، در دوران جنگ تحمیلی، صدام و حامیانش با تصور ضعف ساختارهای نظامی و سیاسی ایران پس از انقلاب، به این کشور حمله کردند؛ اما محاسبات آنان نادرست از آب درآمد. امروز نیز، بنا بر تحلیل شاهرودی، دشمن صهیونیستی در دام مشابهی گرفتار شده است.
وی سه دلیل اصلی برای این خطای محاسباتی دشمنان برشمرد و گفت: اول اینکه، دشمن توهم ضعف جبهه مقاومت را داشت و تصور میکرد که جبهه مقاومت توان یاریرسانی به ایران را ندارد و با ضربه خوردن به حزبالله و سایر گروهها، ایران در انزوا قرار خواهد گرفت.
رئیسدفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا بیان کرد: همچنین دشمن باور به عدم آمادگی درونی نظام را داشت و گمان میکرد نظام جمهوری اسلامی و مردم آمادگی لازم برای ورود به یک جنگ تمامعیار را ندارند.
وی افزود: برداشت غلط از مردم ایران و مهمترین خطای صهیونیستها بود و تصور نارضایتی عمومی و فعالشدن اختلافات داخلی با اندکی فشار را داشتند؛ آنان فکر میکردند مردم ایران با فشارهای خارجی، از نظام فاصله خواهند گرفت.
سعدی همچنین به اختلاف دیدگاه میان آمریکا و رژیم صهیونیستی در اولویتبندی تهدیدها اشاره کرد و این تفاوت را نشانهای از سردرگمی دشمنان در استراتژیهایشان دانست.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد