1404-07-24 01:19
37
0
95620
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان:

مجاهدان راه خدا از سرزنش‌ها نمی‌هراسند

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با بیان اینکه خدمت در راه خدا بالاترین کرامت الهی است، گفت: مجاهدان راه خدا از سرزنش‌ها نمی‌هراسند.

 به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ حجت‌الاسلام عباس گرزین شب گذشته در آیین وداع با پیکر مطهر شهید محمدهاشم سلطانی، جهاد و خدمت در راه خدا را بالاترین کرامت الهی و رمز رسیدن به درجات والا در زندگی دانست و تأکید کرد: مجاهدان راه خدا از هیچ سرزنشی هراسی ندارند.

وی با اشاره به جایگاه رفیع شهدا، تصریح کرد: شهدا انسان‌هایی هستند که برای همیشه در مسیر خدمت به اسلام و حجت خدا بر بندگان مؤثر و مفید بوده‌اند. جهاد و خدمت در این راه نه‌تنها توفیقی عظیم است، بلکه رمز حقیقی رسیدن به عظمت و کرامت است.

گرزین در ادامه سخنانش به سابقه خدمت شهید سلطانی پرداخت و گفت: شهید سلطانی ۳۹ سال با عشق به اسلام و انقلاب، هر لحظه از عمر خود را وقف خدمت به اسلام و جبهه کرد و تمامی ساعات زندگی او برای این خدمت مؤثر ثبت شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان در پایان خاطرنشان کرد: ما از این‌همه توفیق، عظمت، نعمت و کرامتی که خداوند به بندگان برگزیده‌اش عطا می‌کند شنیده‌ایم، خوانده‌ایم و اشک ریخته‌ایم.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.