1405-02-17 10:31
17
0
97165
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان خبر داد:

پایش برخط تمام مراکز خرید تضمینی گندم در گلستان

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان از پایش برخط تمام مراکز خرید تضمینی گندم در گلستان خبر داد.

 به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ روح‌الله مهری صبح امروز در جلسه نشست هماهنگی خرید تضمینی گندم استان گلستان با کارخانه‌های آرد و سیلوهای گندم استان گلستان اظهار کرد: یکی از اقدامات بسیار خوبی که در یک هم‌افزایی برای تأمین آرد در استان انجام شد در زمان جنگ تحمیلی دوم و سوم بود.

وی ادامه داد: باوجود حملات سایبری به سامانه‌ها در زمان جنگ تحمیلی دوم هیچ خللی در توزیع آرد و نان ایجاد نشد و این حاصل همکاری و تعامل و وحدت همه فعالان چرخه تأمین آرد و نان در استان گلستان بوده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان تصریح کرد: گندمی که به‌صورت تضمینی از کشاورزان خریداری می‌شود امانت خدا و مردم در دستان ما است و در راستای حفظ این امانت هیچ‌گونه کوتاهی و سهل‌انگاری پذیرفتنی نیست.

مهری گفت: محور ما در این مسیر قانون است و تقاضای ما از همه کارخانه‌های آرد و سیلوهای گندم این است که بیشترین دقت لازم را در خرید تضمینی گندم داشته باشند تا متحمل خسارت نشوند.

وی اضافه کرد: پایش تصویری مراکز خرید تضمینی گندم موضوع بسیار مهمی است و به‌هیچ‌عنوان مراکزی که پایش تصویری بر خط نداشته باشند اجازه خرید تضمینی گندم را دریافت نخواهند کرد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان تصریح کرد: ثبت سریع اسناد مالی در مراکز خرید تضمینی گندم باهدف تسریع در واریز مطالبه گندم‌کاران تأکید جدی ما است.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.