1404-07-22 09:41
58
0
95597
کودهای بلاتکلیف؛

پاسخ‌های دوگانه به توزیع کود رسید

در حالی که مسئولان گلستانی از فراوانی کود برای کشاورزان خبر می‌دهند برخی از کشاورزان از کمبود کود در کارگزاری‌ها گلایه دارند این تناقض، سوالاتی را در مورد توزیع کود و اطلاع‌رسانی دقیق به کشاورزان ایجاد کرده است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان در پاسخ به دغدغه کودی کشاورزان در گفتگو با خبرنگار «گلستان ما» اظهار کرد: خوشبختانه در زمینه کود اوره حداقل تا الان هیچ مشکلی در تامین آن نداشته‌ایم پارسال با مشکل ناترازی مواجه شدیم، اما امسال با پیش‌بینی‌های انجام شده، سعی کردیم مشکلات کشاورزان را زودتر حل کنیم.

مجید محمدی در خصوص کمبود کود در کارگزاری «جلین» برای منطقه «شاهکوه» افزود: این موضوع جای سوال دارد ممکن است در یک لحظه، مثلاً نیم ساعت یا یک ساعت، کود در کارگزاری موجود نباشد، اما اینکه بگوییم کارگزاری کود ندارد، شاید بتواند از کارگزاری دیگر تامین کند قاعدتاً نباید مشکل کود اوره وجود داشته باشد.

وی تاکید کرد: اگر کشاورزی رفته و در یک بازه زمانی کوتاه کود در کارگزاری موجود نبوده، احتمالاً امروز برای آن کارگزاری بار جدید آمده باشد.

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که برخی کشاورزان گلستانی همچنان از عدم دسترسی به کود مورد نیاز خود گلایه دارند و خواستار رفع این مشکل و ارائه اطلاعات دقیق در مورد توزیع کود هستند.

خبرنگار: زهره رجبی

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.