1404-08-17 11:25
47
0
95835
برای نخستین بار انجام می شود؛

خرید شلتوک و برنج از کشاورزان گلستانی

مدیر تعاون روستایی گلستان از خرید شلتوک و برنج از کشاورزان استان باهدف حمایت از تولیدکنندگان و تأمین ذخایر به‌منظور تنظیم بازار خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ محمدرضا جامی در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: در راستای حمایت از کشاورزان تولیدکننده و تأمین بخشی از نیاز مصرف‌کنندگان، خرید توافقی شلتوک و برنج در استان توسط شرکت و اتحادیه‌های تعاونی روستایی و تولید تحت پوشش و با مشارکت سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران انجام شد.

مدیر تعاون روستایی گلستان افزود: برنج خریداری عمدتاً از ارقام پرمحصول باکیفیت فجر، ندا و همچنین ارقام طارم محلی دمسیاه و هاشمی از کشاورزان استان خریداری شده که تمامی وجوه محصول به طور صددرصد تسویه و پرداخت شده است.

وی اظهارکرد: این طرح برای اولین‌بار در استان با روش مشارکت در تأمین مالی توسط سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور و شبکه تعاون روستایی استان، منابع داخلی تعاونی‌ها و همچنین با اختصاص ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی با نرخ ترجیحی از طریق بانک کشاورزی استان از مهرماه آغاز شده و تا هر زمان که ضرورت داشته باشد، ادامه خواهد داشت.

جامی خاطرنشان کرد: شلتوک برنج خریداری‌شده در ۴ کارخانه شالیکوبی متعلق به تعاونی‌ها فراوری و ذخیره‌سازی شده و بر اساس نیاز بازار و برنامه‌ریزی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان مرکزی تعاون روستایی و از طریق روستا بازارهای تعاون روستایی در اختیار مصرف‌کنندگان قرار خواهد گرفت.

وی افزود: هدف اصلی اجرای این طرح، حمایت هم‌زمان از کشاورزان و مصرف‌کنندگان، کاهش نقش واسطه‌ها و ایجاد ثبات در بازار برنج استان است.
انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.