1404-08-07 03:30
85
0
95745
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان گلستان خبر داد:

برگزاری رویداد ملی «توربو فروش» با حضور ۱۵۰ نفر در گرگان

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان گلستان گفت: رویداد ملی «توربو فروش» با هدف توسعه مهارت‌های نوین کسب‌وکار و آموزش فروش اینترنتی، روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۶ و ۷ آبان ۱۴۰۴ در شهر گرگان در حال برگزاری است.

 حمزه کرایلو در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» گفت: در رویداد ملی توربو فروش که با حضور ۱۵۰ نفر از علاقه‌مندان، کارآفرینان و صاحبان کسب‌وکار برگزار می‌شود، برنامه‌های آموزشی مهارت‌محور در حوزه فروش آنلاین ارائه می‌شود.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان گلستان ادامه داد: این برنامه در قالب سلسله‌نشست‌های آموزشی و با همکاری پلتفرم دیجی‌کالا و برنامه کارافن (از مهارت تا بازار) برگزار می‌شود.

 کرایلو با اشاره به‌ضرورت توسعه مهارت‌های دیجیتال در فضای کسب‌وکارهای خرد و متوسط گفت: امروزه بخش بزرگی از بازار کار به سمت تجارت الکترونیک حرکت کرده است و توانایی فعالیت در بستر اینترنت، به‌ویژه در زمینه فروش، از ملزومات موفقیت اقتصادی به شمار می‌رود. هدف ما توانمندسازی جوانان و فعالان اقتصادی برای ورود حرفه‌ای‌تر به عرصه فروش آنلاین است.

 مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان ادامه داد: در این دوره، کارشناسان دیجی‌کالا و مدرسان بازاریابی دیجیتال به آموزش مباحثی چون جدیدترین روش‌های بازاریابی اینترنتی، مدیریت فروشگاه آنلاین، قیمت‌گذاری و تعامل مؤثر با مشتریان می‌پردازند.

 کرایلو در پایان با تأکید بر نقش این‌گونه برنامه‌ها در تحقق شعار «از مهارت تا بازار» اظهار کرد: رویدادهایی ازاین‌دست می‌توانند پلی میان آموزش مهارتی و اشتغال پایدار ایجاد کنند و امیدواریم با استقبال جوانان و صاحبان مشاغل، شاهد رشد فروش اینترنتی در استان گلستان باشیم.

 انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.