نشست مشترک دادگستری گلستان با روسا و کارشناسان حقوقی اداره های منابع طبیعی استان ، به منظور آسیب شناسی گلوگاه های حقوقی دست اندازی به عرصه های ملی و منابع طبیعی استان برگزار شد.
به گزارش گلستان ما ؛ هادی هاشمیان رئیس دادگستری استان گلستان در این نشست ، سرعت ، دقت و اقتدار را سه مولفه اصلی در برخورد با متخلفان و پیشگیری از تجاوز به عرصه های ملی و منابع طبیعی برشمرد و افزود: در سال های اخیر یا صورت مسئله را پاک کردیم یا با معلول مبارزه کردیم در حالیکه مشکل اصلی ما در این بخش ،به روز نبودن قوانین منابع طبیعی و اجرای قانون است .
نشست " بررسی تحلیل مسائل حقوقی منابع طبیعی " با حضور رئیس کل دادگستری استان ، معاونین وی ، جمعی از قضات ، مدیرکل منایع طبیعی و آبخیزداری ، معاونین وی و روسای ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستانهای استان وکارشناسان حقوقی و ممیزی استان در سالن اجتماعات دادگستری شهرستان گرگان برگزار شد.
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد