1394-12-13 04:16
0
28400

آسیب شناسی گلوگاه های حقوقی دست اندازی به عرصه های ملی و منابع طبیعی استان/ به روز نبودن قوانین مهم ترین مشکل در حوزه ی منابع طبیعی

نشست مشترک دادگستری گلستان با روسا و کارشناسان حقوقی اداره های منابع طبیعی استان ، به منظور آسیب شناسی گلوگاه های حقوقی دست اندازی به عرصه های ملی و منابع طبیعی استان برگزار شد.

به گزارش گلستان ما ؛ هادی هاشمیان رئیس دادگستری استان گلستان در این نشست ، سرعت ، دقت و اقتدار را سه مولفه اصلی در برخورد با متخلفان و پیشگیری از تجاوز به عرصه های ملی و منابع طبیعی برشمرد و افزود: در سال های اخیر  یا صورت مسئله را پاک کردیم یا با معلول مبارزه کردیم در حالیکه مشکل اصلی ما در این بخش ،به روز نبودن قوانین منابع طبیعی و اجرای قانون است .

 
هاشمیان با اشاره به دغدغه ی مقام معظم رهبری درباره ی منابع طبیعی ، از نشست مشترک مسئولان اجرایی و قضایی استان های آسیب پذیر در حوزه ی منابع طبیعی خبر داد و گفت : این نشست در آینده ی نزدیک با حضور مسئولین اجرایی و قضایی استان های گلستان، مازندران ، گیلان و اردبیل برگزار می شود .
 
این مقام ارشد قضایی استان ، فرهنگ سازی را هم در پیشگیری از دست اندازی به عرصه های ملی و منابع طبیعی مهم خواند و افزود : اگر مردم در این عرصه به کمک ما بیایند می تواند جلوی بسیاری از دست اندازی به جنگل ها و رامتع استان را در مراحل اولیه بگیریم.
 
معاون منابع انسانی دادگستری گلستان هم در این نشست گفت : هم اندیشی دستگاه قضایی و منابع طبیعی می تواند عرصه را بر دست اندازان به اراضی ملی و منابع طبیعی تنگ کند.
 
علی غلامی ،آسیب شناسی پرونده هایی که منتهی به صدور رای بر علیه منابع طبیعی شده است را مهم ترین دستور کار این نشست برشمرد و گفت :  تصرف عدوانی ، قاچاق چوب و ماده 690 قانون مجازات اسلامی از جمله موضوعاتی بود که قضات در این نشست ، برای کارشناسان تشریح کردند.
 
غلامی ابراز امیدواری کرد : با  تداوم این نشست ها ، بخشی از آسیب های حوزه منابع طبیعی کاسته شود.

نشست " بررسی تحلیل مسائل حقوقی منابع طبیعی " با حضور رئیس کل دادگستری استان ، معاونین وی ، جمعی از قضات ،  مدیرکل منایع طبیعی و آبخیزداری ، معاونین وی و روسای ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستانهای استان وکارشناسان حقوقی و ممیزی استان در سالن اجتماعات دادگستری شهرستان گرگان برگزار شد.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.