1399-09-29 12:08
757
0
72150

ساختمان بهزیستی گنبد احداث می شود

مدیر کل بهزیستی استان گلستان از کلنگ زنی ساختمان بهزیستی شهرستان گنبد در اینده نزدیک، خبر داد.

به گزارش گلستان ما، سید مهدی حسینی در حاشیه جلسه خیرین و مشارکت‌های مردمی بهزیستی در شهرستان گنبدکاووس از آغاز احداث ساختمان جدید اداره بهزیستی گنبدکاووس در آینده نزدیک خبر داد.

وی اظهار داشت: با توجه به گستردگی خدمات بهزیستی و ارائه خدمات مطلوب‌تر به جامعه هدف در آینده نزدیک کلنگ احداث ساختمان جدید این اداره در شهرستان گنبدکاووس زده خواهد شد.

حسینی گفت: این ساختمان در زمینی به مساحت ۳ هزار متر و دارای یک طبقه تجاری و ۵ طبقه اداری بوده و برخی از هماهنگی‌های آن صورت گرفته است.

مدیرکل بهزیستی گلستان خاطرنشان کرد: در صورت اجرای تعهدات سایر دستگاه‌ها، شهرداری و شورای شهر گنبدکاووس این شهرستان به قطب خدمت‌رسانی به مردم شریف شرق استان بخصوص جامعه هدف گنبدکاووس تبدیل‌شده و خادمان آنان خدمات شایسته‌تری را ارائه خواهند داد.

حسینی همچنین با اشاره به مشارکت ویژه خیرین در احداث این ساختمان گفت: خیرین بزرگوار شهرستان گنبدکاووس همواره در تمام پروژه‌ها و خدمت‌رسانی‌ها در کنار ما بوده و ما به داشتن چنین سرمایه‌های عظیم و گران‌قدری افتخار می‌کنیم.

وی بیان داشت: این پروژه در محل کنونی اورژانس اجتماعی شهرستان گنبدکاووس به احداث خواهد رسید.

گفتنی است در شهرستان گنبد 30 هزار نفر تحت پوشش این سازمان بوده و از خدمات آن استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.