1405-05-05 01:11
16
0
97812
معاون سیاسی و امنیتی استاندار گلستان:

اقتدار ملت ایران برای آیندگان ترسیم شود

معاون سیاسی و امنیتی استاندار گلستان گفت: نزدیک با ۱۵۰ شب مردم در کف خیابان پس از شهادت قائد شهید امت ایستادند و باید این اقتدار و مقاومت ملت ایران در حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس ثبت و ضبط شود.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ محمد حمیدی صبح امروز در آیین تکریم و معارفه مدیرکل حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گلستان اظهار کرد: بنیاد جایگاه والایی برای حفظ ارزش های دفاع مقدس دارد و کسانی که در این عرصه تلاش می‌کنند ادامه دهنده همان راه ایثارگران و شهدا هستند.

 معاون سیاسی و امنیتی استاندار گلستان ادامه داد: با روش‌های جدید باید  آثار دفاع مقدس حفظ و در اختیار نسل آینده قرار گیرد تا از ایثار و فداکاری ملت ایران در برابر دشمن آگاه شوند.

حمیدی بیان کرد: نزدیک با ۱۵۰ شب مردم در کف خیابان پس از شهادت قائد شهید امت ایستادند و باید این اقتدار و مقاومت ملت ایران در حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس ثبت و ضبط شود.
وی افزود: فخرالدین از جانبازان جنگ ۱۲ روزه هستند و مفتخریم که وی به عنوان مدیرکل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس منصوب شدند و امیدواریم این راه را سریعتر و با کیفیت‌تر ادامه دهند.

وی افزود: هرچه برای حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس وقت بگذاریم باز کم است و در برابر هجمه‌های فرهنگی و رسانه‌ای هرچه باید بیش از گذشته تلاش کنیم.

انتهای خبر/

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.