مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی گلستان از آغاز هفته سلامت با شعار سلامت برای همه ودر همه جا از ابتدای اردیبهشت ماه امسال خبر داد .
به گزارش گلستان ما ؛ دومین جلسه هماهنگی برگزاری هفته سلامت دانشگاه با حضور دکتر عارف نیا معاون بهداشتی، دکتر صلبی معاون غذا دارو و دکتر حسینی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه به همراه جمعی از مدیران و کارشناسان از محل سالن اجتماعات معاونت غذاداروی دانشگاه دانشگاه برگزار شد.
این جلسه در راستای برنامه ریزی درون بخشی و هماهنگی نحوه برگزاری برنامه های پیشنهادی ابلاغی وزارت متنوع برگزار شد.
عارف نیا معاون بهداشتی دانشگاه هدف از اجرای برنامه های این هفته را افزایش اطلاعات مردم در حوزه سلامت و بومی سازی برنامه های سلامت در استان عنوان کرد.
سید مهدی حسینی نیز ضمن قرائت برنامه های پیشنهادی این هفته خواستار اهتمام و مشارکت دستگاههای مرتبط با سلامت در این هفته شد.
وی افزود : هفته سلامت یکم لغایت 7 اردیبهشت هر ساله در کشور برگزار می شود و شعار امسال سلامت برای همه ودر همه جا اعلام شده است.
انتهای پیام /
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد