1404-11-23 09:39
22
0
96535
فعال اقتصادی گلستان:

تورم به زندگی کارگران بخش تولید آسیب زده است

فعال اقتصادی گلستان گفت: تورم به زندگی کارگران بخش تولید آسیب زده و کارگران را از بخش تولید به خدمات سوق می‌دهد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» باغشاهی صبج امروز در دیدار رئیس جمهور با فعالان اقتصادی گلستان اظهار کرد: افزایش نرخ ارز سرمایه در گردش واحدهای تولیدی را مستهلک کرده است، نوسانات ارزی امکان برنامه‌ریزی و عقد قرارداد بلندمدت را از تولیدکنندگان گرفته است و به تورم دامن می‌زند.

فعال اقتصادی بیان کرد: تورم به زندگی کارگران بخش تولید آسیب زده و کارگران را از بخش تولید به خدمات سوق می‌دهد.

وی افزود: تولید با برنامه و هدفگذاری و ثبات شکل می‌گیرد و باید بخش‌های دولتی بداند در برابر تولید چه نقشی دارد، دولت با مشکل فراوان بخش تولید نقش آفرین باشد.

فعال اقتصادی ابراز داشت: تولیدکنندگان امید به تدبیر دولت دارند تا مسیر تولید را هموار گردانند.

باغشاهی یادآور شد: در شعار زنان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است ولی با وجود زنان تحصیلکرده در پست‌های کلیدی زنان نقش‌آفرینی کمتری دارند و این در حالی است که بانوان سهم بیشتری از تحصیلات دانشگاهی و تکمیلی دارند.

وی افزود: حضور رئیس جمهور در نخستین برنامه سفر خود در جمع فعالان اقتصادی به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم در شورای برنامه‌ریزی خواسته و انتظارات فعالان اقتصادی مورد توجه قرار گیرد.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.