1404-08-14 09:24
111
0
95816
مدیرکل ورزش و جوانان گلستان:

پیکر صابر کاظمی به گلستان منتقل می‌شود

مدیرکل ورزش و جوانان گلستان از اقدامات لازم برای انتقال پیکر صابر کاظمی والیبالیست ملی پوش کشورمان به استان گلستان خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، قاسمعلی برزمینی با ابراز تأسف عمیق از درگذشت صابر کاظمی، ملی‌پوش والیبال کشور، اظهار کرد: متأسفانه تلاش پزشکان برای بازگرداندن سلامتی این قهرمان ارزنده ثمری نداشت و وی امروز به دیار باقی شتافت.

وی افزود: صابر کاظمی از سرمایه‌های ارزشمند ورزش کشور و از چهره‌های محبوب والیبال ایران بود که در عرصه‌های بین‌المللی بارها با درخشش خود نام ایران را سربلند کرد.

مدیرکل ورزش و جوانان گلستان با اشاره به جایگاه ویژه کاظمی در میان ورزشکاران و مردم استان گفت: وی نه‌تنها در زمین بازی، بلکه در اخلاق و منش ورزشی نیز الگوی جوانان بود و فقدانش ضایعه‌ای بزرگ برای جامعه ورزش کشور است.

برزمینی خاطرنشان کرد: با هماهنگی فدراسیون والیبال و خانواده آن مرحوم، برنامه‌ریزی‌های لازم برای انتقال پیکر صابر کاظمی به استان گلستان در حال انجام است و زمان دقیق مراسم تشییع و خاکسپاری متعاقباً اعلام خواهد شد.

وی در پایان ضمن تسلیت به خانواده این ورزشکار، جامعه ورزشی و مردم ایران، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت واسعه و برای بازماندگان صبر جمیل مسئلت کرد.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.