1404-07-16 14:12
115
0
95513
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گلستان:

۹۰ درصد زندانیان زن درگیر مواد مخدر هستند

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گلستان با ارائه آماری هشداردهنده از وضعیت اعتیاد در کشور و استان گفت: ۹۰ درصد زندانیان زن درگیر مواد مخدر هستند.

سید داوود حسینی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» با اشاره به آمار نگران‌کننده زندانیان مرتبط با مواد مخدر اظهار کرد: حدود ۴۵ درصد از زندانیان به طور مستقیم و ۲۵ درصد به طور غیرمستقیم در ارتباط با مواد مخدر هستند همچنین ۹۰ درصد از زندانیان زن به اتهام جرایم مواد مخدر زندانی شده‌اند.

وی با بیان اینکه مرگ و میر ناشی از مصرف مواد مخدر، پس از تصادفات رانندگی، بالاترین میزان مرگ و میر غیرطبیعی در کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: بیشترین میزان ابتلا به بیماری‌های ویروسی اچ‌آی‌وی نیز ناشی از اعتیاد تزریقی است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گلستان با اشاره به تاثیرات مخرب اعتیاد بر ساختار اجتماعی، تصریح کرد: اعتیاد عامل ۶۵ درصد همسرآزاری‌ها، ۵۵ درصد طلاق‌ها، ۳۰ درصد کودک‌آزاری‌ها و ۲۳ درصد قتل‌های عمدی است.

حسینی با یادآوری آمار جهانی گفت: در سال ۲۰۲۵، حداقل ۳۱۶ میلیون نفر در دنیا از یک نوع مواد روانگردان استفاده کرده‌اند و در سال ۲۰۱۹ نیز ۵۸۵ هزار نفر در جهان به دلیل مصرف مواد مخدر جان خود را از دست داده‌اند.

وی همچنین افزود: بیش از ۲۰ درصد مصرف‌کنندگان مواد مخدر، دارای مدرک علمی فوق دیپلم و بالاتر هستند و شیوع اعتیاد در افرادی که برای اولین بار مصرف را شروع می‌کنند، زیر ۱۵ سال است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گلستان با اشاره به شناسایی ۵۶ نقطه پرخطر و ۶۱ نقطه آلوده در استان گلستان، از اجرای طرح‌های عملیاتی گسترده برای مقابله با قاچاق و توزیع مواد مخدر خبر داد و گفت: در سال جاری ۴ تن مواد مخدر کشف شده و ۲۵۳ نفر قاچاقچی دستگیر شده‌اند که این آمار نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد رشد نشان می‌دهد.

حسینی همچنین از جمع‌آوری ۷ هزار و ۶۹۰ نفر معتاد در استان خبر داد و افزود: در عملیات‌های پلیسی ۲۷ دستگاه خودروی سبک و سنگین توقیف شده و ۳۸۴ هزار و ۲۰۰ عدد انواع قرص غیرمجاز، ۹ هزار و ۵۰۰ سی سی شربت اپیو و ۶۷۷ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شده است.

وی با اشاره به اجرای مرحله هفتم طرح آمر در سال ۱۴۴ با اولویت پاکسازی پیرامون مراکز آموزشی، گفت: در این طرح ۹۷ نفر خرده‌فروش و توزیع‌کننده مواد مخدر دستگیر و ۲۳۷ نفر معتاد جمع‌آوری شده‌اند.

حسینی در پایان بر لزوم همکاری و مشارکت مردم در مقابله با مواد مخدر تاکید کرد و گفت: امنیت، با مشارکت مردم برقرار می‌شود و پلیس با تمام توان در این زمینه تلاش خواهد کرد.

خبرنگار: زهره رجبی

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.