1405-03-26 09:25
46
0
97512
فرمانده انتظامی آزادشهر خبر داد:

پایان خطِ سارق خودروی بسطامی در آزادشهر

عملیات ویژه پلیس آگاهی آزادشهر منجر به شناسایی و دستگیری سارقی شد که اقدام به انتقال خودروی سرقتی از شهر بسطام به این شهرستان کرده بود. سرهنگ شیخی ضمن اعلام کشف و بازگرداندن این خودرو به مالباخته، بر ضرورت تجهیز خودروها به سیستم‌های امنیتی برای پیشگیری از سرقت تأکید کرد.

به گزارش گروه حوادث پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ حسن شیخی در گفتگو با خبرنگاران در تشریح جزئیات این عملیات اظهار کرد: در پی گزارش سرقت یک دستگاه خودروی پراید هاچ‌بک از شهرستان شاهرود (بسطام)، بررسی موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی آزادشهر قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با انجام اقدامات فنی و تخصصی، رد خودروی سرقتی را در منزل یک سارق سابقه‌دار در آزادشهر شناسایی کردند. پلیس طی یک عملیات غافلگیرانه و پس از هماهنگی قضایی، متهم را دستگیر و خودروی مسروقه را کشف و به مالباخته تحویل داد.

شیخی با اشاره به اینکه متهم برای طی مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شده است، به شهروندان توصیه کرد: «برای کاهش ضریب سرقت، حتماً خودروهای خود را به دزدگیر و قفل فرمان مجهز کنید. همچنین از پارک کردن وسایل نقلیه در نقاط تاریک و خلوت جداً خودداری کرده و هرگونه مورد مشکوک را بلافاصله با سامانه ۱۱۰ در میان بگذارید.

انتهای خبر/

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.