1394-10-17 18:57
1966
0
25733
مسئول روابط عمومی پارک ملی خبر داد؛

درگیری متخلفین شکار با محیط‌بانان پارک ملی گلستان / تصاویر

مسئول روابط عمومی پارک ملی گلستان گفت: در درگیری مسلحانه شکارچیان غیرمجاز با محیط‌بانان پارک ملی گلستان یکی از مأموران محیط‌زیست از ناحیه مچ دست دچار آسیب‌دیدگی شد.

به گزارش گلستان ما، یحیی مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار نیلکوه در خصوص این درگیری گفت: مأمورین یگان حفاظت محیط‌بانی لهندر حین گشت و کنترل در منطقه قویونلی در شرق استان به‌محض مشاهده چهار شکارچی متخلف که در حال تعقیب و شکار قوچ و میش در داخل پارک ملی گلستان بودند، درصدد دستگیری آنان برآمدند که متخلفان شروع به درگیری فیزیکی با محیط‌بانان کردند.

nilkooh843 1

وی اضافه کرد: در این درگیری ضمن جلوگیری و پیشگیری از هرگونه تخلف در زمینه شکار و صید، یکی از شکارچیان غیرمجاز با یک قبضه اسلحه گلوله‌زنی قاچاق دستگیر و سه متخلف دیگر متواری شدند.

به گفته مرادی متخلف دستگیرشده پس از تنظیم صورت‌جلسه تحویل مقامات قضایی شد و تلاش‌های انتظامی و قضایی برای دستگیری سه نفر دیگر که شناسایی‌شده‌اند، ادامه دارد.

nilkooh843 1

nilkooh843 1

به گزارش «پایگاه خبری تحلیلی نیلکوه» پارک ملی گلستان در 30 کیلومتری شرق شهرستان زیبای گالیکش و در منتهی‌الیه حوزه استحفاظی استان گلستان (به سمت خراسان شمالی) قرار دارد.

این پارک نخستین پارکی است که در ایران عنوان پارک ملی را به خود اختصاص داد. این پارک تا قبل از سال 1336 از شکارگاه‌های شناخته‌شده و پرآوازه کشور محسوب می‌شد و به جنگل گلستان مشهور بود.

در 19 مرداد سال 1336 به نام منطقه حفاظت‌شده ˈ آلمه وایشکیˈ تحت حفاظت و حمایت کانون شکار ایران قرار گرفت.

پارک ملی گلستان که با وسعت 91 هزار و 895 هکتار تحت حفاظت قرارگرفته در سال 1977 به‌عنوان ذخیره‌گاه زیست‌کره انتخاب و به پروژه شماره 8 برنامه انسان و کره مسکون (MAB) یونسکو اهداء شد و تاکنون نیز جایگاه خود را در خانواده ذخیره‌گاه‌های زیست‌کره جهان حفظ کرده است.

این پارک در شرق استان گلستان و در حدفاصل استان‌های گلستان و خراسان شمالی قرار دارد که مدیریت آن در اختیار شهرستان گالیکش است.

پارک ملی گلستان پناهگاهی کم‌نظیر برای حیات‌وحش است که 1362 گونه گیاهی که یک‌پنجم فلور گیاهی ایران را شامل می‌شود.

همچنین تاکنون 69 گونه پستاندار، 150 گونه پرنده، سه گونه دوزیست و 24 گونه از خزندگان در این پارک شناسایی‌شده‌اند که نشان از اهمیت حیاتی این پارک دارد.

این پارک شامل دره‌ها و چشم اندازهای متنوع، منابع آبی متعدد نظیر رودخانه‌ها، نهرها و چشمه‌ها و آبشارها است و از تنوع زیستی و ارزش‌های اکوتوریستی بالایی برخوردار است.

پوشش گیاهی این پارک شامل بلوط، بلند مازو، ممرز، انجیلی، پلت، شیردار، کرکو، آزاد، اوری، توسکای قشلاقی، کلهو، انجیر، توت، ملچ، داغداغان، ازگیل و ولیک، زالزالک، سیاه تلو، گوجه وحشی، شیرخشت، گردو، تمشک، انار وحشی، گلابی وحشی، زرشک، تاغ، گز، پرند، کاروانکش، گون، چوبک، درمنه، خارشتر و ارس است.

جاده ترانزیتی و بین‌المللی تهران به مشهد مقدس نیز از وسط این پارک ملی عبور می‌کند.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.