شهرستان گرگان روز دوشنبه ۲۶ آذرماه ۱۴۰۳ ساعت ۸ صبح میزبان پیکر شهید گمنام خواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، مراسم تدفین پیکر مطهر شهید خوشنام روز دوشنبه ۲۶ آذرماه ۱۴۰۳ ساعت ۸ صبح در گرگان برگزار میشود.
قرار است پیکر شهید گمنام در دانشگاه فرهنگیان گرگان، روبروی بیمارستان فلسفی، پردیس امام خمینی (ره) آرام بگیرد.
باز هم چشمانی منتظر، دلهایی بیقرار نشان از میهمان عزیزی دارد که قرار است وارد شهر گرگان شود و در دل یک دانشگاه آرام بگیرد و چراغ راهی برای دانشجویان شود، این شهید در دانشگاه فرهنگیان گرگان آرام خواهد گرفت تا سنگ صبور کسانی باشد که میخواهند سفره دلشان را برای این میهمان «بی نام و نشان» باز کنند و از شهید مدد بگیرند.
شهید گمنام سلام خوش آمدی به شهرمان، هوای اینجا با عطر حضورتان دلانگیزتر میشود، بیا تا بار دیگر عهد ببندیم و عهدشکنی نکنیم و مرور کنیم.
همان طوری که رهبر فرزانهمان فرمودند:«آنچه که مهم است، حفظ راه شهداست؛ یعنی پاسداری از خون شهدا. این، وظیفه اوّلِ ماست. در قبال شهدا، همه هم موظّفیم. نه این که بعضی وظیفه دارند و بعضی ندارند. البته کسانی که مسئولیتی دارند و شانههای آنها زیر بار مسئولیتهای بزرگ یا کوچک قرار گرفته است، وظیفه بیشتری دارند.
شهید، چیز عظیم و حقیقت شگفتآوری است. ما چون به مشاهده شهدا عادت کردهایم و گذشتها و ایثارها و عظمتها و وصایا و راهی که آنها را به شهادت رساند، زیاد دیدهایم، عظمت این حقیقت نورانی و بهشتی برایمان مخفی میماند؛ مثل عظمت خورشید و آفتاب که از شدّت ظهور، برای کسانی که دائم در آفتابند، مخفی میماند.
در دوران گذشته، وقتی که یک نمونه از این نمونههای شهدای امروز ما، از تاریخ صدر اسلام انتخاب و معرفی میشد و شرح حال او بیان میگردید، تغییر واضح و شگفتآوری در دلها و جانها و حتی در همها و نیّتها به وجود میآورد.
هر یک از این ستارگان درخشان، میتواند عالمی را روشن کند. بنابراین، حقیقت شهادت حقیقت عظیمی است. اگر این حقیقت، به وسیله کسانی که امروز در قبال شهیدان مسئولیت دارند، زنده بماند، حفظ و تقدیس گردد و بزرگ نگاه داشته شود، همیشه تاریخ آینده ما، از این ایثار بزرگی که آنان کردند، بهره خواهد برد.
همچنان که تاریخ بشریّت، هنوز از خون به ناحق ریخته سرور شهیدان تاریخ، حضرت ابیعبداللَّهالحسین علیه الصّلاة والسّلام بهره میبرد؛ چون کسانی که وارث آن خون بودند، مدبّرانهترین و شیواترین روشها را برای زنده نگهداشتن این خون به کار بردند.
گاهی رنج و زحمتِ زنده نگهداشتن خون شهید، از خود شهادت کمتر نیست. رنج سی ساله امام سجّاد علیه الصّلاة والسّلام و رنج چندین ساله زینب کبری علیهاسلام از این قبیل است. رنج بردند تا توانستند این خون را نگه بدارند. بعد از آن هم همه ائمّه علیهم السّلام تا دوران غیبت، این رنج را متحمّل شدند. امروز، ما چنین وظیفهای داریم. البته شرایط امروز، با آن روز متفاوت است. امروز بحمداللَّه حکومت حق - یعنی حکومت شهیدان - قائم است. پس، ما وظایفی داریم».
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد