1403-06-10 14:16
371
0
91241
رئیس اداره بهداشت کمیته امداد گلستان:

۶۹ هزار مددجوی گلستان غربالگری سرطان شدند

رئیس اداره بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد استان گلستان گفت: از آن جایی که گلستان جزو استان‌های بسیار پرخطر در زمینه سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ محسوب می‌شود غربالگری ۶۹ هزار مددجو با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اجرا شد.

علیرضا نوری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، توجه به موضوع بهداشت، پیشگیری و درمان مددجویان را جزو اولویت‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) برشمرد و اظهار کرد: سال گذشته اقدامات غربالگری و پیشگیرانه خوبی در راستای خطرسنجی قلبی - عروقی افراد سنین ۳۰ سال به بالا برای مددجویان انجام شد.

وی از اجرای غربالگری سرطان برای مددجویان استان خبر داد و افزود: از آن جایی که گلستان جزو استان‌های بسیار پرخطر در زمینه سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ محسوب می‌شود غربالگری ۶۹ هزار مددجو با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اجرا شد.

رئیس اداره بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد استان گلستان بیان کرد: غربالگری به عنوان یک اتفاق بسیار بااهمیت محسوب می‌شود و این باعث شده که فرد قبل از اینکه خدایی ناکرده مبتلا به بیماری خاصی شود در ابتدا بتوانیم بیماری فرد را شناسایی و درمان کنیم.

نوری، توجه به سلامت کارکنان را اولویتی مهم دانست و تصریح کرد: یکی از ارکان موثر در ادارات و تمامی مراکز موضوع حفظ سلامت نیروی انسانی است، از آنجایی که معمولاً کارکنان ادارات به جهت مشغله و ارتباط کاری که با ارباب رجوع دارند از سلامت خودشان غافل می‌شوند.

وی بیان کرد: امسال نیز کمیته امداد حضرت امام (ره) همچون سال‌های قبل با برنامه‌ریزی بهتری سعی کرده است که این طرح را اجرا کند، پایش سلامت برای جمعیت حدود ۵۰۰ نفر از کارکنان را آغاز کردیم که در حال اجراست و سعی شده آزمایشات روتین و بااهمیت را با توجه به جنسیت و سن افراد در نظر بگیریم.

رئیس اداره بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد استان گلستان گفت: نوار قلب برای همکاران بالای ۴۰ سال انجام می‌شود، از آن جایی که آزمایشات روتین جزو تعهد بیمه‌های پایه و مکمل قرار نمی‌گیرد سرانه حدود یک میلیون تومان از طریق سازمان برای کارمندان در نظر گرفته شد که بتوانند پیگیر باشند.

نوری افزود: حتماً با توجه به مشغله کاری و زندگی که داریم نباید از سلامت خودمان غافل شویم، در راستای پیشگیری لازم است که حداقل هر  شش ماه یک بار چکاپ انجام شود که مطمئن شویم سالم هستیم و اگر خدای ناکرده با بیماری روبرو شدیم در ابتدای امر بتوانیم جلوی خطرات بیش‌تر را بگیریم.

وی از اجرای طرح پایش سلامت کارکنان و مددجویان در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: این طرح در تمامی شهرهای استان با حضور پزشک معین اجرا می‌شود، امیدواریم که بتوانیم نتایج خیلی خوبی از آن بگیریم.

رئیس اداره بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد استان گلستان با اشاره به اینکه غربالگری بسیار حائز اهمیت است، گفت: امسال برای بحث بینایی‌سنجی برنامه داریم همچنین در زمینه قلب عروقی که جزو یکی از بیماری‌های بسیار خطرآفرین در دنیا محسوب می‌شود، برای تمام مددجویان ۳۰ سال به بالا اجرای این طرح در دستورکار است.

نوری بیان کرد: این طرح‌ها با همکاری و هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی صورت می‌گیرد، در تمام مراکز بهداشت و مراکز جامع سلامت معمولاً اطلاع‌رسانی انجام می‌شود ضمن اینکه مددکاران کمیته امداد شهرستان‌ها ارتباط تنگاتنگ با مددجویان دارند و این طرح‌ها را از نزدیک به آن‌ها اعلام می‌کنند.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.