1402-10-18 10:20
492
0
88281
بانوانی که الگوسازی می‌کنند؛

طعم شیرین کارآفرینی با داشتن ۴ فرزند

سکینه مشکانی کارآفرین موفق گرگانی است که با داشتن چهار فرزند ثابت کرد که هم می‌شود کارآفرین بود و تحصیل کرد و هم مادر نمونه بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» به نقل از زنان نیوز، امروز حفظ جمعیّت جوان کشور یکی از ابزارهای قوّت محسوب می‌شود مسئلهٔ فرزندآوری و مسئله نسل بسیار مهم است همانگونه که مقام معظم رهبری به موضوع فرزندآوری تاکید دارند و می‌فرمایند «یکی از خطراتی که وقتی انسان درست به عمق آن فکر می‌کند، تن او می‌لرزد، مسئلهٔ جمعیت است، باید آن را جدی بگیرید؛ جمعیت جوان کشور در حال کاهش است اگر این روند ادامه پیدا کند به جایی خواهیم رسید که دیگر قابل علاج نیست».

مسئولان باید به مسئله مهم جمعیت توجه جدی داشته باشند اگرمی‌بینیم میل کمی به فرزندآوری وجود دارد باید علت آن را جویا شویم به عنوان مثال بالا رفتن سن ازدواج در جوانان یکی از عوامل ناباروری است که باید به این موضوع پرداخته شود چرا سن ازدواج در کشور بالا رفته است مسئولان باید بر روی این موضوع فکر کنند و چاره‌ای بیاندیشند.

با توجه به اهمیت موضوع فرزندآوری تصمیم گرفتیم با «سکینه مشکانی» یک مادر جوان گلستانی که با ۳۲ سال سن، چهار فرزند دارد و در عین حال یک کارآفرین نمونه نیز هست گفت و گوی صمیمانه‌ای انجام دادیم که خواندن آن خالی از لطف نیست.

سکینه مشکانی گفت: در سال ۱۳۹۰ با همسرم ازدواج کردم و زندگی مشترکمان را آغاز کردیم و حاصل این ازدواج، چهار فرزند قد و نیم قد است.

این کارآفرین نمونه با اشاره به اینکه با داشتن فرزند هم می‌شود ادامه تحصیل داد، افزود: من با داشتن سه فرزند تحصیل می‌کردم و اکنون با تولد چهارمین فرزندم، فارغ التحصیل سطح ۲ حوزه علمیه هستم تقریبا دو سالی می‌شود که با تلاش همسرم یک کارگاه خیاطی کوچک راه انداختیم و جنس‌های مرغوب ایرانی را قواره بندی کردیم و سپس به مشتریان عرضه می‌دادیم.

وی افزود: با تولد فرزند چهارمم طعم شیرین زندگی را بیشتر حس کردم با توجه به اینکه خیاطی بلد هستم تقریبا دو سالی است که با کمک همسرم توانستیم جنس‌های مرغوب ایرانی را قواره بندی و به مشتریان عرضه کنیم وقتی کارم توسعه پیدا کرد با بکارگیری خیاط‌های جوان توانستم برای ۳ نفر اشتغالزایی کنم.

مشکانی ادامه داد: افرادی که در کارگاه من مشغول به فعالیت هستند رشته طراحی دوخت خواندند ولی از دوخت چادر هیچ سررشته‌ای نداشتند من به آنها برش و دوخت انواع چادرها را آموزش دادم و اکنون علاوه بر لباس‌های حجاب اسلامی، انواع چادرهای کودکانه و بزرگسال را تولید می‌کنیم.

این بانوی کارآفرین با تاکید بر اینکه «فرزندآوری»، مهمترین وظیفه زن در پیشرفت کشور است، افزود: با داشتن چهار فرزند احساس خوشبختی می‌کنم و هنوز هم دوست دارم صاحب فرزندان بیشتری باشم.

وی ابراز کرد: اولین فرزندم محمدصالح متولد سال ۱۳۹۴است و فرزندان دیگرم به ترتیب محمدامین متولد ۱۳۹۷ و فاطمه متولد ۱۴۰۰و علی که هشت ماه دارد و متولد ۱۴۰۲ است.

مشکانی گفت: چهار ماه است که خانه‌دار شدیم و بسیار خوشحالم که در این خانه ۸۰ متری زندگی می‌کنم خدا را شاکرم که زندگی معمولی و شیرینی دارم سه الی چهار ماه است که فارغ‌التحصیل شدم و پایان‌نامه‌ام را با فرزند چهارمم دریافت کردم سخت بود اما لذت‌بخش بود.

وی افزود: همواره در کارهایم به خدا متوسل می‌شدم او همیشه در کارهایم مرا یاری می‌کرد و با تولد هر فرزندم رزق مادی و معنوی را لمس کردم حرف حضرت آقا همیشه در گوشم بود که می‌فرمود فرزندآوری، فرزندآوری و فرزندآوری زمانی که در زندگی کم می‌آورم و خسته می‌شوم صحبت‌های حضرت آقا به من انرژی می‌دهد که ایشان می‌فرمایند خستگی ممنوع پیروزی نزدیک است.

وی با ابراز خرسندی از اینکه تولیدی پوشاک اسلامی آنها در حال شکل گرفتن است، گفت: در گذشته در یک خانه ۴۰ متری کوچکی به صورت استیجاری زندگی می‌کردم معتقدم با مدیریت صحیح و قناعت داشتن می‌توانیم یک زندگی شاد و لذت بخشی را تجربه کرد.

این کارآفرین نمونه تصریح کرد: در زندگی‌ام، ۱۲ سال مستاجری را تجربه کردم با فروش ماشین توانستم کار تولیدی را آغاز کنم خدا را شکر توانستم در این مسیر پیشرفت کنم داشتن چهار فرزند بسیار شیرین است و طعم شیرین مادری را بسیار دوست دارم همانگونه که رهبری به افزایش جمعیت تاکید بسیار دارند دوست دارم که فرزندان بیشتری به دنیا بیاورم تا سرباز حضرت آقا بشوند.

وی ادامه داد: زمانی که برای ترویج پوشاک اسلامی اقدام به خیاطی کردم سرمایه اولیه بسیار کمی داشتیم به اندازه دو طاق پارچه پول داشتیم که فعالیتم را شروع کردم استقبال بسیار بی‌نظیر بود کم کم سراغ دوخت انواع مدلهای چادر رفتم و اکنون نیز به سمت انواع دوخت مانتوهای بلند و پوشاک اسلامی رفتم که خدا را شکر از این حرفه بسیار راضی هستم.

مشکانی افزود: تولیدات ما علاوه بر شهرستان گرگان، در شهرستان‌های علی آبادکتول و بندرترکمن از ما خرید عمده دارند همچنین در شهرهای سمنان، قم و قزوین فروش داریم.

وی مهمترین چالش در حرفه خیاطی را نداشتن امکانات لازم و سرمایه کافی خواند و گفت: متاسفانه امکانات ما در این تولیدی بسیار کم است دستگاه اتو و چرخ خیاطی‌های به روز باعث می‌شود که کیفیت کار افزایش پیدا کند متاسفانه این کار نیاز به سرمایه دارد و ما قدرت خرید آن را نداریم.

بنسل جوان را باید حفظ کرد با این روند کنونی که در کشور وجود دارد در آینده‌ای نه چندان دور شاهد یک کشور سالمند و پیری خواهیم بود خانواده‌ها و جوان‌ها باید تولید مثل را زیاد کنند اگر موالید در کشور به همین صورت پیش برود خطای جبران ناپذیری را در جامعه شاهد خواهیم بود.

مقام معظم رهبری در اینباره می‌فرمایند «محدودکردن نسل، برای کشور ما خطر بزرگی است آن چه متخصصین و کارشناسان، با نگاه‌های علمی بررسی کرده‌اند، ما را به این نتیجه می‌رساند که با این روند کنونی، کشور دچار پیری عمومی خواهد شد» با توجه به سخنان حضرت آقا می‌طلبد روی این مسئله مهم، پیگیری‌های جدی و اساسی صورت گیرد.

گزارش از سمیرا رجبی

انتهای خبر

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.