1402-09-14 13:10
878
0
87746
همانند تمامی نقاط کشور؛

دولت سیزدهم «گلستان» را برای مفسدان ناامن کرد

دولت ضد فساد در استان گلستان گام‌های بلندی برداشته است و خانه مفسدان را ناامن کرده است که یکی از مهمترین آن کشف تخلف ۱۳۲ میلیون یورویی در یکی از بانک‌های استان بود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، مقابله با فساد در دولت سیزدهم تنها به شعار در استان گلستان خلاصه نشده است، مصادیق آن را می‌توان در بخش‌های مختلف اقتصادی، مبارزه با قاچاق کالا و ارز و ... مشاهده کرد همین رویکرد دولت سیزدهم در استان باعث شده تا این منطقه خانه ناامن مفسدان اقتصادی باشد.

معرفی گلوگاه‌های فساد با سوت‌زنی مردم

بازرس کل استان گلستان با اشاره به ضدفساد بودن دولت سیزدهم گفت: رویکرد دولت بر فسادستیزی است و در این زمینه با احدی تعارف ندارد در همین راستا در یکسال گذشته ۲۴۹ مدیر و کارمند میانی و ارشد گلستان تحت تعقیب تخلفات اداری قرار گرفتند.

عبدالله آقاعلیخانی با اشاره به تشکیل ۶۵ پرونده تخلفاتی برای مدیران و کارمندان ارشد و میانی دستگاه‌های اداری استان افزود: در این راستا ۹۹ مدیر و کارمندان در گلستان تحت تعقیب کیفری قرار دارند.
وی با بیان اینکه سوت‌زنی مردم در کمک به شناسایی گلوگاه‌های فساد موثر بوده است، بیان کرد: بازرسی استان گلستان طی یک سال گذشته ۲ هزار شکایت مردمی را رسیدگی کرد که بیشترین شکایات مربوط به شهرداری‌ها بود.

آغاخانی؛ یکی از بزرگترین پرونده‌های بازرسی گلستان را کشف تخلف ۱۳۲ میلیون یورویی در یکی از بانک‌های استان عنوان کرد که منجر به دستگیری چهار نفر شده است.

وی با اشاره به اینکه در جلوگیری از تضییع اموال چهار پرونده به ارزش مجموع ۳۶۴ میلیارد ریال تشکیل شده است، افزود: در ۸۰ مورد پرونده کیفری نیز رای به محکومیت متخلفین داده شده است.

بازرس کل گلستان تاکید کرد: رویکرد این سازمان مچ‌گیری از مدیران و دستگاه‌های مختلف اجرایی دولتی و خصوصی نیست، بلکه ریل‌گذاری در مسیر توسعه و پیشرفت استان است.

مردم با تلفن ۰۹۱۱۹۸۰۰۲۰۹ فساد را افشاگری کنند

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی، امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری گلستان با تاکید بر ضدفساد بودن دولت سیزدهم گفت: از ابتدای سال تاکنون ۴۳ فقره پرونده در راستای کالاهای قاچاق در استان تشکیل شده که بیشترین آنها در زمینه لوازم خانگی، لوازم آرایشی و بهداشتی و سیگار است.

هانی محمدی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات اساسی در راستای پیشگیری و جلوگیری از نگهداری و خرید و فروش کالاهای قاچاق، ثبت انبارها در سامانه جامع انبارها بوده است، افزود: در این راستا ۱۲۳ هزار انبار و مکان نگهداری کالاها در استان گلستان در این سامانه به ثبت رسیده است.

وی همچنین از کشف هزار و ۳۰۰ لیتر انواع سم شیمیایی قاچاق و تاریخ مصرف گذشته در این شهرستان مرزی خبر داد و بیان کرد: در گلستان امسال ۶۰ دستگاه خودرو از طریق مزایده تعیین تکلیف شده و حدود ۱۱۰ دستگاه هم در پارکینک ستاد مبارزه با موادمخدر نگهداری می‌شود.

محمدی توضیح داد: تشریفات اداری برای انتقال ۳۱ هزار تن نهاده دامی از بندر امام خمینی(ره) خوزستان به گلستان حذف شد.

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی، امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری گلستان با اشاره به اینکه رویکرد دولت گسترش عدالت و مبارزه با فساد است، گفت: یکی از برنامه‌های استاندار گلستان مبارزه با فساد است مردم برای تحقق این مهم می‌توانند مسائل مختلف را به دولتمردان گزارش کنند.

محمدی با اشاره به بسترسازی برای گزارش تخلفات اداری افزود: با دستور استاندار گلستان برای انعکاس دغدغه‌های مردم، شماره ۰۹۱۱۹۸۰۰۲۰۹ برای این مهم اختصاص یافته که شهروندان گلستانی در ایتا، سروش، بله و روبیکا در قالب فیلم و صدا و متن می‌توانند مشکلات خود را ارسال کنند تا در کوتاهترین زمان ممکن به آن رسیدگی شود.

ترخیص‌های به موقع گمرک جلوی فساد را گرفت

رئیس کل دادگستری گلستان با اشاره به حذف تشریفات اداری در انتقال ۳۱ هزار تن نهاده دامی از بندر امام خمینی (ره) خوزستان به گلستان گفت: رسوب کالاها در بنادر و گمرکات به یکی از معضلات کشور در سال‌های اخیر تبدیل شده که به واسطه آن میلیون‌ها تن کالا فساد از چرخه مصرف خارج می‌شود.

حیدر آسیابی با اشاره به اینکه نهاده‌های دامی یکی از کالاهای استراتژیک است که ارز برای واردات آن اختصاص می‌یابد، توضیح داد: به علت ترخیص به موقع، شرایط نامناسب نگهداری در انبارها دچار فساد شده و از چرخه مصرف خارج می‌شوند، قوه قضاییه با تعامل دولت اقدامات قابل توجهی در جهت تسریع ترخیص کالا از انبارها و گمرکات انجام داد.

رئیس کل دادگستری گلستان توضیح داد: در همین راستا رئیس قوه قضاییه ۱۱ شهریور ماه در تماس تلفنی با رییس دادگستری استان همدان دستور بررسی فوری وضعیت سیلوی پشتیبانی امور دام شهرستان اسدآباد که ۱۳ هزار تن نهاده دامی استراتژیک در آنجا دپو شده را صادر کرد.

آسیابی با اشاره به اینکه پس از دستور رییس قوه قضاییه و با همکاری دولت، بخشی از این ذرت‌ها به استان گلستان و به یکی از بزرگ‌ترین واحدهای تولید تخم مرغ کشور اختصاص پیدا کرد، در خصوص تعیین تکلیف نهاده‌های دامی کشف شده در استان همدان گفت: پس از اطلاع از انبار نهاده‌های دامی در استان همدان، رییس قوه قضاییه طی تماس تلفنی دستور داد بخشی از این نهاده‌ها به استان گلستان اختصاص پیدا کند.

وی با بیان اینکه حدود نیمی از نهاده‌های تخصیصی به استان گلستان انتقال یافته است، افزود: این نهاده در اختیار شرکت چیکا که ۲۶ درصد تخم‌مرغ کشور را تولید و بزرگترین تولیدکننده تخم‌مرغ کشور محسوب می‌شود، قرار گرفته است.

انتهای پیام

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.