1403-09-01 09:01
83
0
92209
یادداشت؛

بسیجیان میدان‌دار جنگ ترکیبی

علی منصوری کارشناس رسانه در یادداشتی نوشت: بسیج در حقیقت قلب تپنده انقلاب اسلامی است که نشان از حیات طیبه دارد، بسیجی ماندن به معنای بصیر بودن در حوادث سیاسی و اجتماعی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، بسیج یک نهاد مردمی است که در ۵ آذر ۱۳۵۸ به فرمان حضرت امام خمینی (ره) زیر نظر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به منظور تحقق ارتش ۲۰ میلیونی شکل گرفت، بسیج در تاریخ پس از پیروزی انقلاب، همیشه یار و یاور مردم و به هنگام بروز بلایا و فتنه‌های خارجی و داخلی یکی از مهمترین بازوان قدرتمند جمهوری اسلامی بوده است.

بسیج با حضور عارفانه و خالصانه خود تحت زعامت امامین انقلاب اسلامی توانست خدمات ارزشمندی را به ثبت برساند، امام خمینی (ره) بسیج را میقات پابرهنگان و معراج اندیشه پاک اسلامی، شجره طیبه و درخت تناور و پرثمر می‌دانست.

جایگاه معنوی بسیج و اثرگذاربودن این نهاد مقدس در پیشرفت انقلاب حاکی از عظمت تفکر بسیجی دارد. بسیج با قامتی به بلندای آفتاب، که ریشه در گلبانگ سرزمین لاله‌های روئیده درنینوا دارد؛ تصویرزنده شهیدان شاهد تمام عصرها و نسل‌های تاریخ است.

عظمت و بزرگی بسیج به اصالت او در دین‌باوری است و امام خامنه‌ای در خصوص عظمت کارآیی بسیج می‌فرمایند: «بسیج، به معنی حضور و آمادگی در همان نقطه‌ای است که اسلام و قرآن و امام زمان ارواحنافداه و این انقلاب مقدّس به آن نیازمند است؛ لذا پیوند میان بسیجیان و حضرت ولی عصر ارواحنافداه مهدی موعود عزیز؛ یک پیوند ناگسستنی و همیشگی است.»

یکی از برکات اندیشه بسیجی حضور مقتدرانه بسیج مردمی در منطقه و جهان اسلام است که با نام مبارک جبهه مقاومت لرزه بر اندام دشمنان انقلاب اسلامی انداخته است.

بسیج مردمی با حضور مستمر و به هنگام خود توانست نقش بی‌بدیلی را در خنثی کردن توطئه‌ها و فتنه‌های دشمنان در سال‌های ۸۸ و ۹۸ و ۱۴۰۱ داشته باشد.

بسیج در حقیقت قلب تپنده انقلاب اسلامی است که نشان از حیات طیبه او دارد و بسیجی ماندن به معنای بصیر بودن در حوادث سیاسی و اجتماعی در انجام تکلیف الهی است، آمادگی کامل بسیجیان خود را برای دفاع از آرمان‌های انقلاب با تاسی از روح بلند معمار کبیر انقلاب و اطاعت از مقتدای خود امام خامنه‌ای فرض می‌دانند.

بسیجی از منظر قرآن نیز به معنای انسانی که ثابت قدم و صابر در راه دین، فردی که هرگز مایوس نمی‌شوند معرفی گردیده است. امروز شناخت چهره استکباری آمریکا و اسرائیل، یکی از امهات بصیرتی است.

امروز آمریکا شیطان بزرگ است و وجود صهیونیزم بین‌المللی بعنوان‌ ام‌الفساد در منطقه عامل بسیاری از فتنه‌ها است و هدف اصلی آن‌ها سست کردن پایه‌های اعتقادی و ایجاد اختلاف و تفرقه بین مسلمانان با ایجاد جنگ ترکیبی سعی در القاء یأس و ناامیدی در بین مردم و در نهایت تضعیف پایه‌های مستحکم نظام دینی دارند.

قرآن کریم می‌فرماید: (إِنَّ الشَّیْطانَ لَکُمْ عَدُوٌّ فَاتَّخِذُوهُ عَدُوًا؛ البتّه شیطان دشمن شما است، پس او را دشمن بدانید.) سردار مقاومت شهید سلیمانی می‌فرمایند؛ هر کس در جامعه دوصدایی پیرامون دشمن بوجود بیاورد خائن است و کوچه دادن به دشمن بدترین خیانت است. قرآن سُستی در برابر دشمن را مذمت می‌نماید و می‌فرماید: یَٰٓأَیُّهَا ٱلنَّبِیُّ جَٰهِدِ ٱلۡکُفَّارَ وَٱلۡمُنَٰفِقِینَ وَٱغۡلُظۡ عَلَیۡهِمۡۚ وَمَأۡوَیٰهُمۡ جَهَنَّمُۖ وَبِئۡسَ ٱلۡمَصِیرُ با کافران و منافقان جهاد کن، و بر آنها سخت بگیر.)

حفظ هوشیاری لازم از مکر دشمن و امید به نصرت الهی از اصول راهبردی در بدنه بسیج را نباید فراموش کرد و قرآن می‌فرماید: (وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِن کُنتُم مُؤْمِنِینَ شما هرگز سستی نکنید و اندوهناک نشوید، زیرا شما فیروزمندترین و بلندترین ملل دنیائید اگر در ایمان ثابت قدم باشید.)

مبارزه هوشمندانه با توطئه‌های دشمن مهمترین راهبردهای امامین انقلاب برای رسیدن به تمدن اسلامی است. امیرمومنان حضرت علی (ع) می فرمایند: (مِنْ اَیْنَ، فی اَیْنَ، اِلی اَیْنَ، خدا رحمت کند آن کسی را که بداند از کجا آمده، برای چه آمده و به کجا می‌رود.)

تلاش دشمن برای استحاله فرهنگی، بی‌تفاوتی در فریضه امر به معروف و نهی از منکر، تسامح و تغافل در مقابل هجمهٔ دشمن در فضای مجازی، غفلت از دسیسه‌های آنان و توهم دانستن دشمنان انقلاب، و غفلت از نفوذ و فراموش کردن خسارت‌های غیرقابل جبران آن از بدو پیروزی انقلاب در بُعد اقتصادی و فرهنگی کشور و عدم دقت از خسارت نفوذ لیبرال‌ها در به انحراف کشیدن فرهنگ انقلاب و ترویج اسلام رحمانی در مقابل اسلام ناب محمدی (ص) که ناشی از تفکرلیبرالیسم بود که تخریب هر یک از موارد مذکور به مثابه یک بمب شیمیایی در بازتخریبی افکار اجتماعی داشته و دارد.

نیاز امروز جامعه در برابر این همه تهاجمات برعلیه انقلاب، علاوه بر تبیینِ اولویتِ چالش‌های موجود نیازمند تاثیرگذاری انگیزشی در بسیجی است که باید در اولویت کار باشد چراکه انگیزش، کیمیایی در جذب و باورمندی است که می‌تواند در تحقق اهداف بسیج شتاب‌بخشی کند.

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.