1402-04-06 14:08
723
0
85518
فعال اجتماعی گلستان:

شهید بهشتی در انقلاب اسلامی نقش ماندگاری داشت

فعال اجتماعی گلستان گفت: گرچه سال‌های کمی در طول انقلاب اسلامی از وجود شهید بهشتی بهره بردیم ولی نقش آن به ویژه در حوزه تببین قوانین ماندگار بود.

به گزارش گلستان ما؛ نصرت بابایی در میزگرد تخصصی «بهشتی جاودانه تاریخ انقلاب اسلامی» که به همت پایگاه خبری تحلیلی گلستان ما برگزار شد، اظهار کرد: یکی از تهدیداتی که در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی برای ما ایجاد شد ظهور جریان سازش‌کاری بود که در بدنه نظام شکل گرفت و جریانی بود که از مواضع انقلابی دوری می‌کرد و فرصتی را می‌ساخت تا قدرت‌های استعماری به قدرت برگردند.
این فعال اجتماعی گلستان ادامه داد: کار هنرمندانه‌ای که شهید بهشتی انجام داد این بود که در جریان انقلاب جریان سازش را نفهی کند و تلاش آن را به مردم بشناساند و تلاش کرد مردم را آگاه کنند.
بابایی بیان کرد: دیگر جریانی که شهید بهشتی معرفی کردند جریان خط امام(ره) بود و این جریان را رمز پیروزی انقلاب میدانست.
وی متذکر شد: در مواجعه با منافقین و جریان التقاطی در ابتدای انقلاب اسلامی جنایات آن بیشتر به چشم می‌خورد، روشنگری کردند و مردم آگاه شوند.
این مقام مسئول متذکر شد: برخورد با بنی صدر به عنوان جریان غرب‌زده از دیگر موضوعاتی بود که شهید بهشتی در طول حیات خود داشت و پس از چهار دهه از عمر انقلاب اسلامی می‌گذرد، می‌بینیم به واسطه این تلاش‌های شهید بهشتی انقلاب ما پا برجا است.
بابایی یادآور شد: حذف این چهره(شهید بهشتی) ببینید چه ضربه مهلکی به نظام وارد کرد و گرچه سال‌های کمی در طول انقلاب اسلامی از وجود شهید بهشتی بهره بردیم ولی نقش آن به ویژه در حوزه تببین قوانین ماندگار بود.
وی تأکید کرد: در ابتدای انقلاب هر روز اخبار مختلف از شهادت و ترور می‌شنیدیم و هیچ سازمان مدافع حقوق بشر این حرکت‌ها را محکوم نکردند و آن‌ها تنها ابزاری برای نظام سلطه‌گر بودند و حقوق بشر ابزاری برای مستکبران است که از منافع خود دفاع کنند و هیچ تروری را در انقلاب اسلامی محکوم نکردند و از آن‌ها حتی حمایت هم کردند.
این فعال اجتماعی ابراز داشت: پس از این نیز ترور‌هایی مثل شهید دانشمند فخری‌زاده را شاهد بودیم و حتی سردار سلیمانی که به دست آمریکای جنایت کار به شهادت رسید و هیچگاه انتظار نداریم که این افراد مدعی حقوق بشر این مسائل را محکوم کنند ولی باید روشنگری کنیم و باید آثار بیداری را در کشور‌های اسلامی منطقه ببینیم و اعتقاد دارم روز‌های خوشی در انتظار نظام اسلامی است و‌امید داریم این روز‌ها هر چه زودتر فرا برسد و شاهد اجرای عدالت در جمهوری اسلامی ایران باشیم.

انتهای خبر/4204

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.