1401-11-07 15:36
259
0
83208
رئیس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران:

فعال شدن صنعت گردشگری اقتصاد کشور را سامان می‌دهد

رئیس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران؛ ساماندهی اقتصاد کشور را در فعال شدن صنعت گردشگری عنوان کرد.

به گزارش گلستان ما، فرید جواهرزاده در نخستین کنفرانس ملی گردشگری سلامت، طبیعت‌گردی و طبیعت‌درمانی بسکی که در سالن همایش دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس برگزار شد، اظهار کرد: با استفاده از ظرفیت‌های ویژه گلستان می‌توان گردشگری را در این استان به پیشران توسعه و رفاه اجتماعی تبدیل کرد.

وی با اشاره به شعار ملی گردشگری «رویش اندیشه‌های نو در گردشگری ایران» بیان کرد: رویش اندیشه‌های نو در صنعت گردشگری با رویش در سیاست‌گذاری‌های کلان کشور امکان‌پذیر است.

جواهرزاده تأکید کرد: فعال شدن صنعت گردشگری منجر به بهبود وضعیت اقتصادی، عبور از تورم سنگین فعلی و رشد مثبت مداوم در اقتصاد کشور است و بی‌شک توسعه صنعت گردشگری به‌عنوان عامل مهمی بر رشد اقتصاد کشور عمل کرده و رونق‌بخش دیگر بخش‌های ایران هم خواهد بود.

رئیس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران بیان کرد: جزیره آشوراده و تالاب میانکاله باارزش‌ترین زیست‌بوم شمال کشور بوده که به علت تنوع گونه‌های جانوری و گیاهی منحصربه‌فرد به‌عنوان پناهگاه حیات‌وحش ثبت‌شده که همواره فعالان حوزه محیط‌زیست، گردشگری پایدار و میراث‌فرهنگی به این مهم در طرح‌های کلان منطقه توجه داشته و با تلاش مضاعف از بروز اتفاقات ناگوار جلوگیری شده است.

وی اضافه کرد: بی‌شک می‌توان معیشت مردم و جامعه محلی را مبتنی بر حفاظت از طبیعت دانسته و الگوی توسعه گردشگری را بر محور جامعه توسعه‌گرا را در کشور ایجاد کنیم.

جواهرزاده با اشاره به جنگل‌های هیرکانی بیان کرد: جنگل‌های هیرکانی فاخرترین آثار طبیعی در ایران بوده که برای حفاظت از این میراث بشری باید تمام آثار ملموس و ناملموس منطقه را اجزا متشکل از یک منظومه گردشگری به‌حساب بیاوریم که در این منظومه ستاره درخشانی چون شادروان دکتر بسکی است.

این استاد دانشگاه گفت: شخصیت دکتر بسکی متمایز از سایر میراث معنوی منطقه به‌حساب می‌آید که راه، روش، سلوک و جایگاه آموزه‌های ایشان می‌تواند نقش متمایزی در این منطقه ایفا کرده و گنجینه داشته‌های میراث طبیعی و تاریخی گلستان را با حضور خود متمایز کند.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.