1401-11-02 15:35
252
0
83097
از هیجانات جوانی سوءاستفاده شد؛

تعطیلی عطاری‌های گرگان با «خانواده گل»

دادستان مرکز استان گلستان گفت: با اجرای طرح مقابله با عرضه مواد مخدر؛ سه عطاری و دو قهوه‌خانه در گرگان پلمب شدند.

به گزارش گلستان ما، محمود اسپانلو در خصوص جزئیات تعطیلی عطاری‌های گرگان اظهارکرد: با اجرای طرح مقابله با عرضه موادمخدر سه عطاری در گرگان پلمب شد.

وی از تشکیل پرونده قضایی برای مالکان عطاری متخلف خبر داد و افزود: این عطاری‌ها قرص‌های غیرمجاز که برخی از آنها حاوی ماده مخدر شیشه بود را با عنوان قرص‌های لاغری به مراجعان می‌فروختند.

دادستان مرکز استان گلستان با اشاره به پلمب دو قهوه‌خانه دیگر در گرگان به دلایل تعطیلی آنها پرداخت و گفت: در این قهوه خانه‌ها علاوه بر ماده مخدر گراس «گُل» و تریاک به مشتریان فروخته می‌شد.

اسپانلو بیان کرد: در قالب طرح مقابله با عرضه ماده مخدر در عطاری‌های گرگان، روزانه از عطاری‌های این شهرستان سرکشی می‌شود.

یک ماه پیش هم در گرگان دو عطاری که به مشتریان خود برای لاغری، کپسول‌های حاوی ماده مخدر شیشه و ترامادول، می‌فروختند، شناسیی و پلمب شدند.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.