1401-09-20 09:32
479
0
82576
مدیرکل فرودگاه های گلستان:

ماهانه 320 سورتی پرواز از فرودگاه گرگان انجام می‌شود

مدیرکل فرودگاه‌های گلستان با اشاره به رونق اعزام و پذیرش مسافر گفت: ماهانه 320 سورتی‌ پرواز از فرودگاه گرگان انجام می‌شود.


به گزارش گلستان ما، علی متانت با اشاره به روند رو به رشد تعداد سورتی های پرواز فرودگاه گرگان اظهار کرد: ماهانه 320 سورتی‌ پرواز از فرودگاه گرگان انجام می‌شود که این روند در مقایسه با ماه‌های گذشته رشد افزایشی را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به پروازهای فوق‌العاده از گرگان به تهران بیان کرد: پرواز روزانه از گرگان به تهران پیش از این یکبار انجام می ‌گرفت که این روند به دو پرواز در ساعت 6 صبح و 20 شب افزایش یافته است.

مدیرکل فرودگاه‌های گلستان با بیان اینکه پرواز گرگان-مشهد از دو پرواز در هفته به هفت سورتی افزایش یافته است، گفت: این پروازها همه روزه به جز روزهای پنج شنبه انجام می‌گیرد، روز جمعه نیز دو پرواز در این خط پروازی پیش‌بینی شده است.

به گفته متانت؛ پرواز زاهدان روز شنبه و چهارشنبه، پرواز زابل روزهای یکشنبه و سه شنبه، پرواز کیش روزهای سه شنبه و جمعه و پرواز شیراز روز سه شنبه خواهد بود.

وی از دو مقصد پرواز خارجی خبر داد و افزود: پرواز به اکتائو قزاقستان ماهانه دو بار انجام می‌شود همچنین چهارشنبه هر هفته پرواز گرگان-نجف را داریم، در تلاش هستیم مقاصد جدید پروازی از جمله بندرعباس، قشم و چابهار را اضافه کنیم.

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.