1401-08-22 13:53
441
0
82266
داور رویداد و نفر اول بخش «اپلیکیشن موبایلی»:

اقتصاد دیجیتال با ورود «شتاب‌دهنده‌ها» رونق می‌گیرد 

یکی از داوران چهارمین رویداد ملی تولیدمحتوا دیجیتال بسیج استان گلستان؛ شناسایی افراد خلاق و ایده‌پرداز را از مهمترین محاسن این رویداد برشمرد و گفت: اقتصاد دیجیتال با ورود «شتاب‌دهنده‌ها» رونق می‌گیرد.

به گزارش دبیرخانه چهارمین رویداد ملی تولید محتوای بسیج، رسول دانش‌زهی با اشاره به اینکه واقعا جای رویداد تولید محتوای دیجیتال در استان خالی بود، اظهار کرد: بسیج خلاء آن را پر کرد، ما توانستیم تیم های جدید را بشناسیم و تیمسازی کنیم، افرادی مدتها در شهرمان در این حوزه کار می کردند اما از فعالیت آنها اطلاعی نداشتیم برگزاری این رویداد باعث شد تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت‌های مختلف مبادرت به ایجاد تیم های جدید کنیم و پروژه های جدیدی با کمک هم بگیریم.

وی با اشاره به اینکه کیفی شدن رویداد به لحاظ فنی نیازمند برنامه‌ریزی دقیق است، تصریح کرد: باید در برگزاری رویداد از افراد متخصص در این حوزه استفاده شو،د یکسری شرکتها سالهاست در بخش دیجیتال فعال هستند که خوب است مشورتی از آنها برای نحوه برگزاری گرفته شود و این مهم خیلی کمک می کند تا سطح رویداد از لحاظ کیفی ارتقاء پیدا کند.

داور چهارمین رویداد ملی تولیدمحتوا دیجیتال بسیج استان گلستان با تاکید بر توسعه اقتصاد دیجیتال افزود: سال قبل این رویداد در کارخانه علم و فناوری استان برگزار شد که خیلی خوب بود، آنجا دوستان متوجه شدند که چنین مکان و ظرفیتی وجود دارد، فضای کار اشتراکی رونق گرفت، اکثر افرادی که به صورت انفرادی در این حوزه فعالیت داشتند با این فضا آشنا  شدند تا بعد از رویداد نیز بتوانند یکدیگر را پیدا کنند و این اتفاق از ابعاد مثبت رویداد بود.

دانش‌زهی گفت: اگر سعی شود مکان برگزاری رویداد در دانشگاه ها و بسترکارهای اشتراکی برگزار شود خیلی کمک می کند و خروجی بهتری خواهد داشت.

به گفته وی؛ اینکه مسئولان آمدند از روند فعالیت فعالان حوزه دیجیتال بازدید کردند جای قدردانی است، از طرفی دغدغه ها و کمبودها در بخش ای تی بیان شد تا مسئولان با رفع مشکلات این حوزه نسبت به توسعه این فناوری گام بردارند.

داور چهارمین رویداد ملی تولیدمحتوا دیجیتال بسیج استان گلستان بیان کرد: به عنوان مثال در بخش توسعه روستا که چند سال پیش یکی از موضوعات رویداد بود استارتاپ انجیلو ایده پردازی شد که به عنوان خروجی ایده فعالان استان بود، این اپلیکیشن به توسعه روستا هم خیلی کمک می کند تا بتوانند محصولات روستا را راحتتر بفرشند.

دانش‌زهی با اشاره به اینکه رویداد کمک کرد تا اپلیکیشن های مختلفی در توسعه اقتصاد دیجیتال خلق شوند، توضیح داد: ایده‌هایی که در رویداد حائز رتبه می‌شوند اگر با حمایت مستمر پشتیبانی شوند قطعا در پیشرفت استان و اشتغالزایی اتفاقات خوبی خواهد افتاد.

وی ادامه داد: ایده ای که برای یک استارتاپ مطرح می شود نیاز به حمایت و بودجه دارد و موانع از پیش روی آن برداشته شود، استارتاپ «کارمو» را سال گذشته ارائه کردیم که برای توسعه روستا طراحی شد یکسری از روستائیان که ساکن روستا هستند به دلیل عدم اشتغال و درآمد پایدار مجبور به مهاجرت به شهرها می شوند لذا ما بر اساس مهارت و سرمایه ای که داشتند در این اپلیکیشن به آنها مشاوره می دادیم. 

دانش‌زهی گفت: برخی مشاوره ها بصورت جهادی و رایگان به افراد ارائه می شد اما برخی مشاوره ها نیز مشمول هزینه بودند و پس از آن بر اساس مهارت و آموزش به شغل موردنظر هدایت می شدند.

وی افزود: در کنار این موارد، اپلیکیشن یک غرفه هم طراحی شده بود که می توانستند غرفه را از ما اجاره کنند و یا مبلغی بصورت پورسانت از طریق فروش محصولاتشان بپردازند و در اپلیکیشن اقدام به فروش کنند که ما از ابتدای فعالیت تا فروش محصول در کنار آنها بودیم.

دانش‌زهی با اشاره به اینکه دعوت از شتاب دهنده ها و مشورت از آنها موفقیت رویداد را صدچندان می‌کند، گفت: سطح و نظم رویداد خیلی خوب است از لحاظ فنی باید بیشتر روی آن کار شود، تا ایده ها تبدیل به سرمایه شوند.

وی گفت: بخش دولتی زیاد بودجه ندارد و بروکراسی های خاصی در جذب سرمایه پیش می آید، اگر سرمایه گذار بخش خصوصی ورود کند قطعا روند کار تسهیل می شود شتاب دهنده خصوصی می تواند در این زمینه کارگشایی کند.

انتهای پیام/
 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.