شرکت تولیدکننده سپید تن پرنیان پویش که برخی از محصولات آن تأییدیه بالاترین سطح فناوری کشور را دارد و به عنوان واحد نمونه فناور استان انتخاب شده از عدم حمایت بانکهای عامل برای دریافت تسهیلات گلایه دارد.
به گزارش گلستان ما؛ شرکت تولیدکننده سپید تن پرنیان پویش در زمینه تولید تجهیزات پزشکی فعالیت دارد و تولیدات این شرکت در زمینه تجهیزات پزشکی و مصرفی عمومی، مصرفی فیزیوتراپی و توانبخشی است که به صورت مستقل تولید و با برندهای cured orthopedic، cured به فروش میرسد.
از جمله این محصولات میتوان به بانداژها باندکشی، ماسک فیلتردار، ماسک جراحی، قوزک بند، مصرفی فیزیوتراپی و توانبخشی اشاره کرد و در این راستا این شرکت در سال ۹۸ و ۹۹ موفق به کسب عنوان فناور برتر، تعاونی برگزیده و کارآفرین برتر در استان گلستان شده است.
چند وقتی است این شرکت دانش بنیان برای افزایش خط تولید درخواست تسهیلات تبصره ۱۸ را ارائه کرده که با مشکلاتی رو به رو شده است که برای بررسی این مشکل و ظرفیت این شرکت به سراغ مدیرعامل این شرکت رفتیم.
سید حامد نبوی، مدیرعامل شرکت تولیدکننده سپید تن پرنیان پویش در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری استان گلستان گفت: این مجموعه با دید تولید محصولات فناورانه روز دنیا کار خود را آغاز کرد و این مهم باعث شد که محصولاتی برای نخستین بار در کشور و حتی دنیا تولید کنیم و برای برخی از محصولات خود ثبت اختراع داشته باشیم.
نبوی ادامه داد: ما از سال ۱۳۹۲ کار خود را در استان آغاز کردیم و تولیدکننده محصول فیزوتراپی و ارتوپدی هستیم که مصرف پزشکی در استان دارد و این مجموعه با دید تولید محصولات فناورانه روز دنیا کار خود را آغاز کرد و این فرآیند منتج به تولید برخی از محصولات مانند ساق بند هیدروتراپی شده که برای نخستین بار در دنیا طراحی و تولید شده است که برای آرتوپد ستون فقرات با مکانیزم پیشرفته و مکانیکی است شامل میشود و کمربند تثبیت آنی لگن را که پس از تروما ایجاد کردیم که بعد از تروما باعث کنترل خونریزی داخلی لگن میشود.
وی ابراز داشت: برخی افراد در سوانح و تصادفات دچار شکستگی لنگ میشوند این شکستگی خیلی خطرناک است چرا که این شکستگی باعث افت شدید خون میشود و در لحظه سانحه با استفاده از این کمربند تا ۵۰ درصد مانع از فوت جان بیمار میشود.
این مقام مسئول بیان کرد: این محصول تأیید اورژانس کشور را دارد و در کتاب اورژانس کشور این محصول به عنوان تنها روش کنترل خونریزی لگن معرفی شده است و در هفته پژوهش سال ۹۸ توانسته بالاترین تأییدیه سطح فناوری از سوی سازمان فناوری کشور را دریافت کند.
نبوی یادآور شد: در حوزه ماشینآلات پیشرفته پزشکی نیز از سال ۹۹ اقدام کردیم و تمام خط تولید خود را با شیوع کرونا به طراحی ماسکهای N۹۵ اختصاص دادیم و تأمینکننده اصلی دانشگاه علوم پزشکی استان در زمان کرونا بودیم.
وی ابراز داشت: در حال حاضر محصولات متنوعی را داریم و در حال عقد قرارداد با کشور پاکستان و عراق هستیم و همچنین مذاکراتی را برای صادرات به کشور ترکیه آغاز کردیم و همچنین در برنامههای ما صادرات با کشورهای اروپایی نیز در وجود دارد و از مجموعه ۴۰۰ شرکت در ایران ۱۴ شرکت برای همکاری و صادرات محصول به کشور آلمان و اروپا انتخاب شدند که شرکت تولیدکننده سپید تن پرنیان پویش جزو این شرکتها است.
مدیرعامل شرکت تولیدکننده سپید تن پرنیان پویش متذکر شد: همچنین در هشتمین نشست فناورانه ایران و کره حضور داشتیم و فعالیتهای خود را در حوزه فناورانه توسعه دادیم و در این راستا برای توسعه خط تولید نیازمند حمایتهای بانکی هستیم.
نبوی خاطرنشان کرد: از سال گذشته پیگیریی در خصوص دریافت تسهیلات حمایتی داشتیم ولی موفق به دریافت تسهیلات نشدیم و یکی از این آیتمها ما برای دریافت تسهیلات تبصره ۱۸ بوده که به بانک تجارت مراجعه کردیم و مدارک را کامل کردیم و یکی از مدارک بحث صورت مالی بود که یک ماه زمان برای تکمیل آن وقت میبرد ولی مدت زمانی که برای ما در نظر گرفته بودند ۱۵ روز بود و پس از مراجعه به بانک بیان کردند که زمان شما به پایان رسیده و حتی تفاهمنامه ما نیز به پایان رسیده است.
وی گفت: این در حالی است که بیش از ۶ ماه در لیست انتظار بودیم و تنها کمتر از یک ماه برای تکمیل پرونده برای ما زمان در نظر گرفتند و این مسأله باعث شد نتوانیم از این تسهیلات استفاده کنیم.
این مقام مسئول ابراز داشت: این چالش برای شرکتهای دانش بنیان وجود دارد، ما پنج میلیارد تومان سرمایه ثابت درخواست کردیم و همچنین درخواست تسهیلات سرمایه در گردش نیز از بانکهای عامل داشتیم که محقق نشد.
نبوی گفت: در حال حاضر تسهیلات سرمایه در گردش را همزمان پیگیری کردیم و در این بخش نیز بحث ضمانتی را انجام دادیم و متأسفانه سیستم بانکی بیان میکند در حال حاضر شرایط پرداخت این تسهیلات به دلیل منابع بانکی ممکن نیست.
وی افزود: این برخورد بانکها در حالی است که در سال دانشبنیان قرار داریم و این کارشکنیها که صورت میگیرد به شرکتهای دانش بنیان آسیب میزند و به این مسأله رئیس پارک علم و فناوری استان نیز تأکید دارد.
این مقام مسئول تاکید کرد: در استانهای دیگر مسئولان پای شرکتهای دانش بنیان و تولید ایستادند ولی در استان ما هنوز نگاه جدی به شرکتهای دانشبنیان صورت نگرفته و در استان ما یک نگاه سنتی وجود دارد و در بانکها هنوز آن برخورد سنتی دیده میشود.
نبوی یادآور شد: بانکهای عامل انتظار دارند که ما چند میلیارد تومان پول در حساب بانکها سپردهگذاری کنیم که از ما حمایت کنند و این در حالی است که اگر شرکت دانشبنیان چنین پولی داشت صرف پروژههایی خود میکرند.
وی در پایان متذکر شد: شرکتهای دانشبنیان توان صادراتی و تحول در اقتصاد استان را دارند و باید مورد حمایت بیشتری قرار گیرند، در نشست با مسئولان استان و پارک علم و فناوری تعامل خوبی برای حل مشکلات دانشبنیان صورت میگیرد ولی در نهایت این قوانین داخلی بانکها است که مانع ما میشود./ خبرگزاری علم و فناوری گلستان
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد