1401-03-26 07:41
349
0
80461
سرخط مهمترین اخبار 25 خرداد؛

گلستان در روزی که گذشت

عناوین مهمترین اخبار استان گلستان طی 24 ساعت گذشته که در خروجی خبرگزاری‌ها منتشر شد را در گلستان ما بخوانید.

به گزارش گلستان ما، سرخط مهمترین اخبار استان گلستان طی 24 ساعت گذشته به شرح زیر در خروجی خبرگزاری‌های مختلف قرار گرفت که می‌توانید آن را در گلستان ما بخوانید.

 

 

درخواست تعقیب ۴۲ کارفرمای متخلف گلستانی از سوی مراجع قضایی

فارس نوشت: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: در سال گذشته در راستای اجرای مواد فصل ۱۱ قانون کار، درخواست تعقیب از طریق مراجع قضایی برای ۴۲ نفر از کارفرمایان متخلف در این ماده صادر شد.

حسینعلی خواجه‌مظفری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان اظهار کرد: در سال گذشته تعداد ۴ هزار و ۸۹۶ بازرسی ادواری و تعداد ۷ هزار و ۵۲۶ بازدید به منظور نظارت بر حسن انجام قانون کار توسط بازرسان اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان انجام گرفته و بر این اساس در راستای رفع نواقص ایمنی برای کارفرمایان ابلاغیه ارسال شد.

وی گفت: در راستای اجرای ماده ۱۰۵ قانون کار تعداد ۱۵ مورد درخواست تعطیلی و یا قسمتی از کارگاه انجام شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان خاطرنشان کرد: در اجرای مواد فصل ۱۱ قانون کار، درخواست تعقیب از طریق مراجع قضایی برای ۴۲ نفر از کارفرمایان متخلف صادر شد.

 

سنگ‌اندازی‌ بانک‌های خصولتی در مسیر ازدواج/ صدای دبیر شورای هماهنگی بانک‌های گلستان در آمد

ایسنا نوشت: دبیر شورای هماهنگی بانک های استان گلستان از سنگ‌اندازی برخی بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج انتقاد کرد و گفت: برخی بانک ها به عمد مراجعه کنندگان را حذف می کنند تا وام قرض الحسنه با نرخ چهار درصد پرداخت نکنند!

حسین قدیر عصر امروز در جلسه قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی استان گلستان اظهار کرد: بنیاد مسکن اعطای وام های مسکن روستایی را اولویت می داند و یا در مسئله ازدواج می گویند تسهیلات این حوزه در اولویت است، در واقع همه حوزه‌ها برای اعطای تسهیلات مهم هستند و حجم‌ پرونده های ما زیاد است.

وی افزود: در حوزه اعطای تسهیلات فرزندآوری از ۱۰ هزار و ۵۵۲ پرونده معرفی شده به سیستم بانکی استان گلستان، یک هزار و ۵۱۴ مورد از آن منجر به پرداخت تسهیلات  شده است البته بخشنامه های این طرح اخیرا ابلاغ شده و اعطای تسهیلات به تازگی آغاز شده است.

 

سالانه بیش از ۴۰ هزار پرونده در پزشکی قانونی گلستان بررسی می شود

ایرنا نوشت: مدیرکل پزشکی قانونی استان گلستان گفت: سالانه بیش از ۴۰ هزار معاینه سرپایی با موضوعات مختلف در این اداره کل بررسی و پیگیری می شود

حسین زارعی افزود: از این تعداد ۱۵ هزار پرونده معاینه سرپایی با موضوعات مختلف در مرکز استان تشکیل، بررسی و پیگیری می شود.

وی اظهارداشت: همچنین سالانه حدود ۴۰ هزار معاینه بالینی در استان گلستان صورت می گیرد و هزار و ۵۰۰ جسد توسط مراجع قضایی به پزشکی قانونی برای معاینه و تعیین علت فوت ارجاع داده می شود

 

نصب کارتخوان هوشمند در نانوایی‌های گلستان/خرید آرد و فروش نان فقط از حساب متصل به کارتخوان هوشمند

فارس نوشت: مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان گفت: پیش‌بینی می‌شود که تا پایان همین ماه، نصب کارتخوان هوشمند در همه نانوایی‌های استان انجام شود.

محمدرضا افشار گفت: بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ نانوایی در گلستان فعال است و تاکنون حدود یک‌هزار نانوایی به کارتخوان هوشمند مجهز شده‌اند.

وی تصریح کرد: با اجرای طرح هوشمندسازی عرضه نان، خرید آرد و فروش نان فقط از حساب متصل به کارتخوان هوشمند، انجام می‌شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان گفت: با اجرای این طرح، نظارت بر زنجیره تامین و عرضه آرد و نان موثرتر می‌شود.

 

رفع موانع تولید در گنبدکاووس نیازمند بومی‌سازی قوانین است

ایرنا نوشت: فرماندار گنبدکاووس گفت: موانع تولید در این شهرستان زیاد است که رفع آن در گرو استفاده بیشتر از خرد جمعی و بومی سازی قوانین ملی، در نظر گرفتن شرایط اقلیمی برای اجرای قوانین و حل مشکل نحوه اخذ وثیقه برای پرداخت تسهیلات است.

مهدی دهرویه روز چهارشنبه درنشست با برخی صاحبان واحدهای تولیدی مستقر در شهرک صنعتی گنبدکاووس گفت: برخی از این موانع به سبب سختگیری‌های ادارات و نهادها و یا بانک‌ها است و برخی نیز به خاطر ناآگاهی به قوانین و مقررات ملی و تفسیرهای نادرست از آن ایجاد شده که می‌توان این مسائل را با خرد جمعی و بومی سازی قوانین برطرف کرد.

وی افزود: گنبدکاووس ظرفیت‌ زیادی برای سرمایه‌گذاری و استقرار صنایع و واحدهای تولیدی دارد که باید با تسهیل شرایط و امکانات مورد نیاز، مقدمات حضور سرمایه‌گذاران را فراهم کرد.

 

آتش زدن بقایای کشاورزی در گلستان نزدیک به صفر شد

مهر نوشت: معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان گفت: با کمک آموزش های صحیح، مشارکت خوب کشاورزان و واردن شدن دستگاه های نظارتی و قضایی آتش زدن بقایای محصولات در گلستان نزدیک به صفر شد.

محمد رضا عباسی اظهار کرد: با افزایش آموزش‌های جهاد کشاورزی و اطلاع رسانه اهالی رسانه، کشاورزان گلستان با اهمیت نگهداری بقایای محصولات کشاورزی آشنا شدند و امروز آتش زدن عمدی بقایای محصولات کشاورزی در استان گلستان نزدیک به صفر شده است.

معاون بهبود تولیدات جهاد کشاورزی گلستان افزود: آتش زدن بقایای گیاه باعث از بین رفتن مواد آلی خاک، آلودگی زیست محیطی، کاهش حاصلخیزی و نفوذ پذیری خاک و افزایش سله بندی خاک می‌شود.

 

خرد شدن اراضی کشاورزی گلستان، تهدیدی برای امنیت غذایی

ایرنا نوشت: براساس آمارموجود بیش از ۷۵ درصد اراضی کشاورزی کشور اکنون زیر پنج هکتار است که در صورت ادامه روال کنونی در۱۰ سال آینده بیش از ۸۰ درصد این نوع اراضی زیر سه هکتار خواهدشد که علاوه بر معضل خودکفایی در محصولات اساسی، امکان سرمایه گذاری و اجرای مسائل فنی کشاورزی را در این بخش با چالش جدی مواجه می کند.

اقتصاد اصلی گلستان واقع در شمال کشور برپایه کشاورزی بوده و این استان یکی از قطب های کشاورزی کشور هم محسوب می شود که حفظ  اراضی کشاورزی با داشتن نقشه راه یکی از اولویت های توسعه این بخش و بهره برداری بهینه از این ظرفیت است که با سرمایه گذاری می توان پایداری تولید ثروت را برای استان فراهم و تاثیر گذاری آن را در امنیت غذایی کشور دوچندان کرد.

 

شناسایی ۷۱ حلقه چاه غیرمجاز در گلستان/ ۳۷ حلقه چاه مسدود شد

باشگاه خبرنگاران نوشت: مدیر دفتر حفاظت و بهره برداری منابع آب شرکت آب منطقه‌ای گلستان از مسدود شدن ۳۷ حلقه چاه غیر مجاز در دو ماهه اول امسال در استان خبر داد.

عبدالاحد باشقره گفت: از اوایل امسال تا پایان اردیبهشت تعداد ۳۰۳ حلقه چاه بدون پروانه مشمول قانون تعیین تکلیف شدند و پروانه بهره برداری ۱۶۳ حلقه چاه کشاورزی اصلاح و تعدیل شد.

باشقره می‌گوید: تعداد ۷۱ حلقه چاه غیرمجاز در استان شناسایی شده است و ضمن تشکیل پرونده برای اخذ احکام قضایی انسداد به مراجع قضایی معرفی شده اند.

 

عملکرد ضعیف بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج قابل قبول نیست/ مادران شاغل حمایت شوند

ایسنا نوشت: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان گفت: بانک‌هایی که در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری عملکرد کمتر از ۴۰ درصد داشتند باید بررسی شوند.

سید علی مهاجر عصر امروز در قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان گلستان اظهار کرد: یکی از سیاست های تشویقی جمعیت مربوط به ساعت کار ادارات برای بانوان است که در راستای آن باید قوانین برای مادرانی که فرزند شیرخوار دارند تسهیل شود.

وی افزود: تقاضای ما این است قوانین حمایتی ابلاغ شده در حوزه سیاست‌های جمعیتی مورد توجه قرار گیرد، همچنین مدیران دستگاه های اجرایی باید علاوه‌بر قوانین ابلاغی، شرایط را برای حضور مادران شاغل فراهم کنند.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.