1397-09-16 12:28
426
0
59337
وزیر راه و شهرسازی:

امسال ۶۰ هزار واحد مسکن مهر در اختیار مددجویان در کشور قرار می‌گیرد

وزیر راه و شهرسازی گفت: امسال ۶۰ هزار واحد مسکن مهر بدون متقاضی در اختیار مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سطح کشور قرار می‌گیرد.

به گزارش گلستان ما ؛ محمد اسلامی ظهر امروز در حاشیه بازدید از راه‌آهن و بندر خشک اینچه‌برون اظهارداشت: امسال علاوه بر 60 هزار واحد مسکن که به مددجویان تحویل می‌شود، 100 هزار واحد مسکونی در 270 محله در بافت‌های فرسوده کشور تا پایان سال احداث می‌شود.

وی افزود: امسال دولت و وزارت راه وشهرسازی برنامه ویژه برای اقشار کم درآمد و متوسط جامعه دارد. جریان ساخت مسکن متوقف شده که باید فعال شود. انبوه‌سازان می‌توانند با ارائه طرح‌های خود تسهیلات دریافت کنند.

وزیر راه و شهرسازی بیان داشت: از مهم‌ترین برنامه‌های دولت و وزارت راه و شهرسازی، تکمیل طرح مسکن مهر، توجه به بافت‌های فرسوده و بازآفرینی شهری است.

صندوق توسعه حمل و نقل کشور راه‌اندازی شد

وی ادامه داد: صندوق توسعه حمل و نقل کشور با هدف پشتیبانی مالی از طرح‌های حوزه حمل و نقل کشور با سرمایه 190 میلیارد ریال راه‌اندازی شده و اساسنامه این صندوق در روزهای گذشته در هیئت دولت تصویب شد.

وی یادآور شد: ظرفیت اولیه راه‌آهن اینچه‌‌برون 1.5 تن بوده که هنوز محقق نشده و باید این ظرفیت افزایش یابد. باید زیرساخت‌های تخلیه و بارگیری با همکاری بخش خصوصی افزایش پیدا کند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: موانع حقوقی برقی کردن راه‌آهن اینچه‌برون به گرمسار در حال برطرف شدن است و مراحل نهایی آن توسط شرکت روسی در حال طی شدن است.

شناسایی 3 هزار و 300 نقطه حادثه‌خیز در کشور

وی در باره بندر خشک اینچه برون افزود: این ظرفیت خوبی برای توسعه و اشتغال شمال شرق کشور است تا این منطقه را به منطقه ویژه اقتصادی تبدیل کند. باید در حوزه زیرساختی و سرمایه گذاری بخش خصوصی ورود کند.

اسلامی خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت بخش کشاورزی و معدنی در شمال شرق کشور،در طرح راه آهن گرگان- گنبدکاووس و مشهد علاوه بر جنبه مسافرتی آن، جنبه جابجایی کالا نیز در نظر گرفته شده است.

وی ابراز کرد: 3 هزارو 300 نقطه در کشور حادثه‌خیز است که نیمی از آن در اولویت قرار دارد و رفع 20 نقطه حادثه‌خیز در گلستان آغاز شده است.

اسلامی بیان داشت: دولت اعتبارات ویژه‌ای براد اصلاح نقاط حادثه‌خیز پیش بینی کرده که استان‌ها برای تسریع کار باید بحث تملک اراضی آن را انجام دهند./تسنیم

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.