1397-12-08 13:27
1821
0
61500
چهل بایسته در نهضت گام دوم /

امید رهبری به پیشگامی جوانان در گام دوم / نهضت نوین اجتماعی-فرهنگی دختران انقلاب جهت راهبری گام دوم (2)

اکنون در آغازین روزهای صدور بیانیه گام دوم از سوی امام خامنه ای قرار داریم  و همانطور که معظم له در بیانیه تاکید نموده اند که برای برداشتن گامهای استوار در آینده، باید گذشته را درست شناخت ؛ قطعا یکی از فرازهای بسیار مهم تاریخی در نیم قرن گذشته شناخت دقیق و درست سهم عمده و تعیین کننده دختران و زنان جوان در پیشگامی نهضت عظیم اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) است.این بایسته در گام دوم با وجود تحرکات خزنده و بسیار پیچیده و چند لایه داخلی جریان نفوذ در حوزه زنان و جوانان از اهمیت دو چندانی برخوردار می باشد.

به گزارش گلستان ما؛ حسن بیارجمندی استاد دانشگاه در دومین یادداشت خود در ارتباط با گام دوم انقلاب اسلامی به پیشگامی جوانان در گام دوم و ضرورت بسترسازی تشکیل یک نهضت نوین اجتماعی-فرهنگی  از دختران و بانوان جوان انقلابی جهت راهبری گام دوم پرداخته است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی  در بیانیه ۶۱۰۰ کلمه‌ای گام دوم انقلاب اسلامی  علاوه بر خطاب کلی بیانیه به جوانان؛ عملا با تکرار ۴۱ باری کلمه جوانان  بر تمرکز و اهمیت چنین جامعه هدفی افزوده است.در این میان نقش دختران و بانوان جوان انقلابی در پیشگامی این گام جهانی بالاخص با عنایت به تمرکز ویژه دشمنان انقلاب اسلامی بر چنین جامعه هدفی و اجرای طرح ها و برنامه های روزانه بر کسی پوشیده نیست.

البته با نگاهی اجمالی به روند شکل گیری اصل نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) و پیروزی آن می توان به این حقیقت تابناک اذعان نمود که زنان از نقش عمده و تعیین کننده برخوردار بوده اند. همچنانکه قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در مقدمه خود به این حقیقت اشاره می کند:« همبستگی گسترده مردان و زنان از همه قشرها و جناح‌های مذهبی و سیاسی در این مبارزه به طرز چشمگیری تعیین کننده بود، و مخصوصاً زنان بشکل بارزی در تمامی صحنه‌های این جهاد بزرگ حضور فعال و گسترده‌ای داشتند، صحنه‌هایی از آن نوع که مادری را با کودکی درآغوش، شتابان به سوی میدان نبرد و لوله‌های مسلسل نشان می‌داد بیانگر سهم عمده و تعیین کننده این قشر بزرگ جامعه در مبارزه بود.».

مقام معظم رهبری در همین ارتباط می فرمایند:« نقش اجتماعات زنان در پیروزی انقلاب، به احتمال زیاد از اجتماعات مخصوص مردان بیشتر بود»[1]

همچنین این قشر بزرگ جامعه اسلامی ما نیز در ۴دهه از گام اول نیز سهم عمده و تعیین کننده ای داشته اند؛از استقرار و تثبیت نظام جمهوری اسلامی و پیاده سازی قانون اساسی آن بعنوان نرم ترین عرصه و تا ۸سال دفاع مقدس بعنوان سخت ترین عرصه دفاع از انقلاب اسلامی و آرمان های آن.

و چه بسا اگر حضور این قشر در این عرصه ها نبود در همان آغازین دهه انقلاب  اسلامی با چالش های بزرگی مواجه می شدیم که امکان پیروزی ها دور از دسترس بود.مقام معظم رهبری در همین ارتباط می فرمایند:« اگر در جنگی كه هشت سال بر ما تحمیل شد، زنان ما، بانوان كشور ما در میدان جنگ، در عرصه‌ی عظیم ملی حضور نمیداشتند، ما در این آزمایش دشوار و پر محنت پیروز نمیشدیم»[2]

در دهه های بعدی از جمله آغازین ماه های دهه چهارم  بالاخص حماسه ۹دی ماه سال ۱۳۸۸ هم تداوم پیدا می کند  و این قشر نقش تعیین کننده خود را در این برهه سرنوشت ساز ایفا می کند و این مسولیت خطیر در آوردگاه ۱۳ الی ۱۹ دی ماه سال ۹۶ بار دیگر بر همگان آشکار می گردد  و تا چهل سالگی انقلاب اسلامی  و با وجود تمام توطئه های ائتلاف کفر و نفاق به سرکردگی شیطان بزرگ و ایادی آن، به اوج شکوه و اقتدار خود می رسد و نیز در راهپیمایی تاریخ ساز ۲۲ بهمن سال ۱۳۹۷ جهانیان را به بهت و حیرت وا می دارد.

015tled

اکنون در آغازین روزهای صدور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از سوی امام خامنه ای قرار داریم  و همانطور که معظم له در بیانیه تصریح و تاکید نموده اند؛ برای برداشتن گامهای استوار در آینده، باید گذشته را درست شناخت :«اینک در آغاز فصل جدیدی از زندگی جمهوری اسلامی، این بنده‌ی ناچیز مایلم با جوانان عزیزم، نسلی که پا به میدان عمل میگذارد تا بخش دیگری از جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ را آغاز کند، سخن بگویم. سخن اوّل درباره‌ی گذشته است.

عزیزان! نادانسته‌ها را جز با تجربه‌ی خود یا گوش سپردن به تجربه‌ی دیگران نمیتوان دانست. بسیاری از آنچه را ما دیده و آزموده‌ایم، نسل شما هنوز نیازموده و ندیده است. ما دیده‌ایم و شما خواهید دید. دهه‌های آینده دهه‌های شما است و شمایید که باید کارآزموده و پُرانگیزه از انقلاب خود حراست کنید و آن را هرچه بیشتر به آرمان بزرگش که ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ (ارواحنافداه) است، نزدیک کنید. برای برداشتن گامهای استوار در آینده، باید گذشته را درست شناخت و از تجربه‌ها درس گرفت؛ اگر از این راهبرد غفلت شود، دروغها به جای حقیقت خواهند نشست و آینده مورد تهدیدهای ناشناخته قرار خواهد گرفت. دشمنان انقلاب با انگیزه‌ای قوی، تحریف و دروغ‌پردازی درباره‌ی گذشته و حتّی زمان حال را دنبال میکنند و از پول و همه‌ی ابزارها برای آن بهره میگیرند. رهزنان فکر و عقیده و آگاهی بسیارند؛ حقیقت را از دشمن و پیاده ‌نظامش نمیتوان شنید.»[3]

و قطعا یکی از فرازهای بسیار مهم تاریخی یاد شده در نیم قرن گذشته شناخت دقیق و درست این سهم عمده و تعیین کننده این قشر بزرگ جامعه اسلامی یعنی دختران و زنان جوان در پیشگامی نهضت عظیم اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) است.این بایسته در گام دوم انقلاب اسلامی با وجود تحرکات خزنده و بسیار پیچیده و چند لایه  داخلی جریان نفوذ در حوزه زنان و جوانان تحت سند راهبردی شورای امنیت کاخ سفید – که در سند راهبردی جامعه اطلاعاتی آمریکا ۲۰۱۸ مورد توجه قرار گرفته است – از اهمیت دو چندانی برخوردار می باشد؛ تا جایی که در تصویر مشهوری که از سوی پایگاه اطلاع رسانی رهبر معظم انقلاب در همین ارتباط منتشر شده است؛ یک زن جوان پرچم نظام جمهوری اسلامی را به دوش می کشد و نگاهی کامل به جهت و افق نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی دارد

1015tled

در این میان نیز رصد دقیق امواج سه گانه برنامه ریزی های ده ساله  دشمنان انقلاب اسلامی و برنامه ریزی نوین هیبریدی آنان – که در دهه پیش رو جریان خواهد داشت - بخوبی نشان می دهد که آنان:

۱-تمرکز مفرط بر مرکز (تهران) را به پیرامون(استان های مرزی و ...)- مرکز اصلاح نموده اند.

۲-تمرکز مفرط بر چهره ها و کنشگران  سیاسی و باقی ماندن در سطح متوقف کننده و در نتیجه عدم نفوذ به لایه های تاثیرگذار اقتصادی و اجتماعی و نیز اقشار متوسط جامعه به پایین(عدم همسویی اقشار متوسط و پایین) را اصلاح و به بخش های اجتماعی و فرهنگی با پیوست های مجازی آن ورود نموده اند !

۳- بخشی از توان خود را بر خنثی نمودن سرمایه های اجتماعی انقلاب با تاکید بر اقشار زنان و جوانان متمرکز نموده اند.

بنابراین در  گام دوم انقلاب اسلامی می بایست با اشراف به تحرکات موجود؛ نسبت به اصلاح ساختاری و محتوایی فعالیت در حوزه دختران و زنان جوان انقلاب اسلامی اهتمام جدی صورت پذیرد.

ارزیابی های موجود  و کاملا مستند به اطلاعات آشکار نشان می دهد که جریان لیبرال با مرتفع نمودن آسیب های فعالیت های خود در امواج پیشین؛ بطور خاص از سال ۱۳۹۵  به احیا و شبکه سازی نوین ورود نموده است و بطور عمده از چهارچوب ها و بسترهای ذیل بهره می برند:

۱-سند پاریس تدوین شده در اتاق مشترک فرانسه و آلمان که در موج سوم بخش عمده ای از آن عملیاتی و اجرایی شده است و به نظر نگارنده به بیش از ۸۰ درصد اهداف خود دست یافته اند.

۲- آسیب شناسی سه دهه فعالیت های فمینستی و نیز یک دهه فعالیت های جوانان در سازمان های مردم نهاد در ایران

۳- تجارب حاصل از نشست پنجاه و هشتمین اجلاس کمیسیون مقام زن - دهم تا بیست و یکم مارس ۲۰۱۴ در نیویورک

۴-نسخه مشترک اندیشکده ویلسون(طراح بخشی از برنامه ده ساله موج دوم) و سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا و کالج دارتموث( کدام راه دموکراتیزه شدن ایران را رقم خواهد زد؛ رفورم یا انقلاب- نویسنده میثاق پارسا ) و معرفی مدل اندونزی بعنوان بهترین مدل

11015tled

۵-نفوذ و جنگ ادراکی و شناختی در بستر فضای آزاد مجازی و شبکه های پیام رسان موبایلی خارجی که امکان به میدان آوردن بخش اعظمی از زنان خانه دار و جوانان بیکار را به عرصه کنشگری های اجتماعی و سیاسی فراهم نموده است.

۶- آسیب های اجتماعی با عنایت به محوریت جنگ اقتصادی و ادراکی و شناختی  و فراهم شدن زمینه احیای سازمان های مردم نهاد سکولار وآغاز فعالیت های اجتماع محور آنان

۴- بیکاری و جاذبه های نوین کار  و حمایت از سرمایه گذاری های اقتصادی در موسسات و شرکت های خاص

۵-وجود عناصر فعال سیاسی مسلط به کارهای شبکه ای و تشکیلاتی در سراسر کشور جهت راهبری هسته مرکزی شبکه های استانی و کشوری

۶- روزنه های نفوذ مبتنی بر سند پاریس جهت راهبری رخنه ی هسته های تشکیلاتی شبکه به مراکز تصمیم ساز و تصمیم گیر

۷- نیکوکاری و امور خیریه و نیز فعالیت های مردم نهاد در حوزه زیست محیطی بعنوان پرجاذبه ترین فعالیت در بخش اجتماعی برای ارتباط با اقشار خاکستری در لایه های متوسط و پایین و بالاخص محیط های پیرامونی کشور با توجه به اقتضایات موجود

ارزیابی کلی میدانی نشان می دهد که جریان یاد شده  گام به گام ضرورت مبارزه مصلحانه و رد تئوری فنای سعید حجاریان با الگوگیری از  "تئوری ضرورت  مبارزه مسلحانه  و رد تئوری بقا " امیر پرویز پویان از بنیان‌گذاران و نظریه‌پردازان سازمان چریک‌های فدایی خلق ایران را تا امروز مشق و شبکه ای بسیار پیچیده از منافقین و چند لایه را ایجاد کرده اند.

بنابراین در ارتباط با گام دوم انقلاب اسلامی و پیشگامی جوانان؛ قطعا تشکیل یک نهضت نوین اجتماعی-فرهنگی از دختران و بانوان جوان انقلابی جهت راهبری گام دوم یک بایسته بدیهی و اجتناب ناپذیر است و بدون آن ترسیم چشم اندازی روشن از دستیابی به افق چشم انداز این گام جهانی بسیار سخت و حتی ناممکن است.

[1] بیانات در جمع زنان شهر ارومیه‌.۱۳۷۵/۰۶/۲۸

[2] بیانات در دیدار شرکت‌کنندگان در اجلاس جهانی «زنان و بیداری اسلامی»۱۳۹۱/۰۴/۲۱

[3] http://farsi.khamenei.ir/message-content?id=41673

 

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.