1393-09-23 16:36
1733
0
7218
رسانه های فارسی زبان غرب به نقل از رویترز:

هشدار پلیس آمریکا درباره حمله گسترده ایرانی ها !

«تهران پس از حمله ویروس کامپیوتری "استاکس نت" به تاسیسات هسته‌ای نطنز که توسط آمریکا و اسرائیل انجام شده بود، بودجه سایبری خود را به طرز چشم‌گیری افزایش داده است.»

به گزارش گلستان ما، به نوشته سایت های فارسی زبان غرب، پلیس فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) به شرکت‌های آمریکایی درباره حملات احتمالی هکرهای ایرانی هشدار داد. شرکت‌های فعال در بخش دفاعی، کنسرن‌های انرژی و نیز موسسات آموزشی مخاطب هشدارهای پلیس آمریکا هستند.

پس از حمله های سایبری آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته ای نطنز و سایر مراکز ایران در سال های گذشته، اکنون آمریکا و صهیونیست ها از قدرت گرفتن هکرهای ایرانی و جنگ سایبری ایران علیه خود به شدت نگران شده اند و هر از گاهی نسبت به احتمال چنین حملاتی هشدارهایی صادر می کنند.

خبرگزاری رویترز می‌گوید براساس اسناد محرمانه‌ای که این خبرگزاری روز جمعه (۱۲ دسامبر/) به‌دست آورده، پلیس فدرال آمریکا (FBI) از شرکت‌های فعال در بخش‌های دفاعی و انرژی و نیز موسسات آموزشی خواسته است در صورتی که هدف حمله هکرهای ایرانی قرار گرفتند، فورا به پلیس اطلاع دهند.

به نوشته سایت دویچه وله، پلیس فدرال آمریکا درباره این هشدار توضیحات بیشتری ارائه نداده است. یک سخنگوی اف.بی.آی توضیح داد که این نهاد به‌طور منظم اطلاعات لازم برای مقابله با هکرها را در اختیار موسسات اقتصادی بخش خصوصی قرار می‌دهد.

"سایلنس"، شرکت آمریکایی فعال در امنیت فضای مجازی اوایل دسامبر درباره حملات گسترده هکرهای ایرانی به موسسات آمریکایی هشدار داده بود.

در گزارشی که شرکت "سایلنس" در روز اول دسامبر ۲۰۱۴ منتشر کرد، گفته شده که بیش از ۵۰ شرکت و نهاد در دست‌کم ۱۶ کشور قربانی حملات هکرهای ایرانی در دو سال گذشته بودند.

آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا، اسرائیل، چین، عربستان سعودی و هند از جمله کشورهای هدف حمله هکرهای ایرانی بودند. هکرها توانسته‌اند به سیستم‌های کامپیوتری خطوط هوایی، فرودگاه‌ها، موسسات انرژی، موسسات آموزشی و اپراتورهای مخابراتی در این کشورها رخنه کنند.

"سایلنس" در گزارش ۷۸ صفحه‌ای خود گفته بود شواهد نشان می‌دهند که این هکرها همه ایرانی بوده‌اند و حملات انجام‌شده از شرکتی در تهران صورت گرفته است. سایلنس هم‌چنین گفته بود به احتمال زیاد دولت ایران پشت این حملات منظم و مداوم قرار دارد. اف.بی.آی اما در هشدار روز جمعه خود از دولت ایران نام نبرده است.

گزارش شرکت "سایلنس" تاکید کرده بود: «ما براین باوریم که اگر برای مقابله با تهدید سایبری ایران اقدام جدی صورت نگیرد، به‌زودی این حملات به تهدید جدی و فراگیر جهانی برای امنیت سایبری تبدیل خواهد شد.»

ایران گزارش سایلنس را رد کرده آن را "داستان‌سرایی برای تخریب دولت ایران" خوانده است. حمید بابایی، سخنگوی دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل (نیویورک) پس از انتشار گزارش "سایلنس" به خبرگزاری "رویترز" گفت: «ادعای سایلنس که ایران پشت این حملات هکری است، بی‌مبنا است. چنین اتهاماتی، به‌ویژه در حال حاضر، تلاش دارد تا روند مذاکرات هسته‌ای را با بحران و چالش مواجه سازد.»

در اوایل تابستان گذشته نیز گزارش‌هایی درباره فعالیت هکرهای ایرانی در آمریکا منتشر شده بود. شرکت "آی‌سایت" که یک موسسه امنیتی برای مقابله با تهدیدهای اینترنتی است، اعلام کرده بود که یک گروه هکر ایرانی را شناسایی کرده است. این گروه با ساخت پروفایل‌های جعلی و یک سایت خبری جعلی از اعضای ارتش و نیز سیاستمداران آمریکایی، اسرائیلی و سایر کشورها جاسوسی می‌کرده است.

پس از هشدار پلیس فدرال آمریکا به موسسات خصوصی درباره حملات هکری از ایران، استوارت مک کلار، رئیس شرکت "سایلنس" گفت، هشدار اف.بی.آی می‌تواند به این معنی باشد که ابعاد حملات هکری ایران وسیع‌تر از آن چیزی است که در جستجوی‌های "سایلنس" به دست آمده است.

سایت صدای آمریکا (VOA) وابسته به وزارت خارجه آمریکا در همین خصوص نوشته است:

گزارش محرمانه اف‌بی‌آی که «فلش» نام دارد و نسخه‌ای از آن روز جمعه در دسترس خبرگزاری رویترز قرار گرفت، به تفصیل به بیان جزئیات فنی بدافزارها و فنونی پرداخته که در حملات به کار گرفته شده است. این گزارش همچنین توصیه‌هایی برای خنثی کردن عملیات هکرها به دست می‌دهد و همچنین از شرکت‌ها خواسته است در صورت روبرو شدن با این حملات، با اف‌بی‌آی تماس بگیرند.

تهران از سال ۲۰۱۰ میلادی (۱۳۸۹ خورشیدی) و پس از حمله ویروس کامپیوتری «استاکس نت» به تاسیسات هسته‌ای این کشور، که گمان می‌رود توسط آمریکا و اسرائیل انجام شد، بودجه توان سایبری خود را به طرز چشم‌گیری افزایش داده است.

متخصصان امنیت سایبری که درمورد حملات سایبری تحقیق می‌کنند، گفته‌اند بر اساس شواهد موجود، سرمایه‌گذاری ایران در این زمینه به هدر نرفته است.

دیو کندی، مدیر اجرایی شرکت «تراستد سک» با بیان این که ایرانی‌ها «در این زمینه کارشان خوب است و مهارت زیادی دارند»، می‌گوید «در این که خطری جدی هستند، جای تردید نیست.»

به نوشته رویترز، اتهام دست داشتن هکرهای ایرانی در حملات سایبری روز به روز افزایش می‌یابد.

نشریه اقتصادی بلومبرگ بیزنس روز پنج شنبه گزارش داد که فعالان سایبری ایرانی مسئول حمله سایبری ماه فوریه ۲۰۱۴ (زمستان سال گذشته) به اپراتور «لاس وگاس ساندز کورپ» بودند، که توانست اطلاعات هزاران سرور را با استفاده از بدافزارهای ویرانگر پاک کند.

بر اساس گزارش این نشریه، هکرها می‌خواستند شلدون ادلسون، مدیر اجرایی ساندز را که گفته بود باید ایران را با بمب اتمی بمباران کرد، ادب کنند.
 

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.