آمریکاییها در حالی سپاه پاسداران را در لیست سیاه تروریستها قرار دادهاند که نظامیان این کشور در دل تاریخ تصویر تاریک و سیاهی از خود به جای گذاشته اند که به هیچ روی فراموش شدنی نیست.
به گزارش گلستان ما به نقل از راه دانا؛ «دونالد ترامپ» در یک اقدام عجولانه و بی منطق دیگر که توسط بسیاری از کارشناسان غربی نکوهش شده است، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به عنوان یک نهاد نظامی رسمی یک کشور در لیست گروه های تروریستی آمریکا قرار داد. آمریکا از زمانی که ترامپ در کاخ سفید روی کار آمده است به شدت چهره خصمانه خود را به نمایش گذاشته است. چهرهای که پیشتر با حضور «باراک اوباما» به عنوان یک سیاه پوست در کاخ سفید قرار بود ترمیم شود، دوباره با روی کار آمدن ترامپ همه نقشه ها نقش بر آب شد.
آمریکاییها در حالی سپاه پاسداران را در لیست سیاه تروریستها قرار دادهاند که نظامیان این کشور در دل تاریخ تصویر تاریک و سیاهی از خود به جای گذاشته اند که به هیچ روی فراموش شدنی نیست.
در ادامه به برخی از این موارد می پردازیم.
ارتش آمریکا در تاریخ ۱۶ مارس ۱۹۶۸ دستکم بین ۳۴۷ تا ۵۰۴ شهروند غیرمسلح ویتنامی را به شکلی غیرانسانی و وحشیانه قتلعام کردند که بسیاری از آنها زن، کودک و نوزاد بودند. سربازان آمریکایی پس از این قتلعام، اجساد بسیاری از قربانیان را مُثله کردند. این قتلعام که بعدها «شوکهکنندهترین بخش از جنگ ویتنام » نیز توصیف شد، صرفاً به این خاطر رخ داد که گروهان «چارلی» (که تا آن زمان حتی به اندازه شلیک یک تیر هم با ویتنامیها درگیر نشده بود) تصور میکرد ساکنان دهکده «می لای» (که در منابع فارسی «مای لی» هم نوشته شده) در روستای «سون می» به سربازان ویتنامی کمک کرده و آنها را پناه دادهاند.
در 1949 نظامیان آمریکایی فقط در ماه ژوئن 19 فرد ساکن اوکیناوا را کشته و به 18 زن تجاوز جنسی کردند. در 1955 یک تفنگدار دریایی آمریکا به دختر 6 ساله تجاوز کرد و او را با چاقو کشت ولی بر اثر حیله گری های تشریفاتی در دادگاه نظامی به زندان محکوم نشد.
در دسامبر 1949 در شهر کوزا بزرگترین تجمع ساکنان علیه آمریکا بر پا شد. 5 هزار اهالی محلی و 700 سرباز آمریکایی با هم دیگر درگیر شدند. علت درگیری این بود که یک سرباز آمریکایی مست سوار بر خودرو فرد محله را له کرد. گروه رانندگان محلی تاکسی این سانحه را دیدند. آنها جمع شده و به سر دادن شعار های ضد آمریکایی پرداخته و بعد به درگیری دست زدند. حتی پلیس نتوانست اهالی به خشم آمده را آرام کند. از این بدتر اتومبیل دیگر آمریکایی که به کمک سربازان شتافت فرد دیگر محلی را نیز له کرد. تعداد مردم جمع شده به سرعت بیشتر شد. چند ده نفر از ساکنان محلی به پایگاه آمریکایی کادنا رسوخ کرده و هر چیزی که دیدند و توانستند بدست بگیرند را از بین بردند. انبوه مردم دفتر روزنامه ارتشی Stars and Stripes را تخریب کردند. معترضان از «کوکتل مولوتوف» و پلیس نظامی از گاز اشک آور علیه آنها استفاده کردند. در نتیجه 60 آمریکایی مجروح شده و 82 نفر از اهالی محلی دستگیر شدند.
جنایتی که سه نفر تفنگدار دریایی آمریکا از پایگاه Camp Hansen در سپتامبر 1995 در اوکیناوا مرتکب آن شدند موجب پیدایش موج انزجار همگانی در ژاپن شد. آنها دختر کلاس ششم را به زور به اتومبیل خود داخل کردند و با ریسمان بستند و هتک ناموس کردند. به دنبال این جنایت 90 هزار ژاپنی متعصب به خیابانها ریخته و طلب کردند که به بی مجازاتی آمریکایی ها پایان داده شود.
اعتراض های جمعی سبب آن شد که قانونی تغییر داده شود که مطابق آن دادگاه ژاپن از حق محاکمه شهروندان آمریکا محروم بود. جباران برای مدتهای از شش و نیم تا ده سال زندانی شدند ولی آخرین فرد از این گروه سه نفری قبل از موعد در 2003 آزاد شد.
در 2004 هواپیمای ترابری سنگین نیروی هوایی آمریکا با بال خود ساختمان دانشگاه بینالمللی گینوان اوکیناوا را زده و در هوا واژگون شد و در محوطه شهرک دانشگاهی زمین خورد. 4 نظامی آمریکایی آسیب دیده ولی کسی از اهالی محلی آسیب ندیده هر چند که در زمان سقوط هواپیما تعداد زیاد مردم در نزدیکی حادثه قرار داشتند و پاره های هواپیما در شعاع 300 متر پراکنده شدند. در این رابطه شهردار آن شهر از مقامات ژاپن و آمریکا خواست که «پرواز های نیروی هوایی آمریکا بر فراز بخشهای مسکونی گینوان بی درنگ قطع شوند».
در نوانبر 2012 یک خلبان مست آمریکایی یک پسر 13 ساله را به زور به اتاق خود در هتل برد و به گزارش پلیس آنها به زدوخورد پرداخته و فرد آمریکایی از پنجره هتل افتاد و بر اثر زمین خوردن ارگان های داخلی او شکسته شدند و جراحاتی بر داشتند. وزارت خارجه ژاپن در این رابطه به مقامات آمریکا شکایت رسمی فرستاد.
در اواسط ماه مارس 2016 در اوکیناوا یک نظامی آمریکایی مظنون به تجاوز جنسی به یک زن گردشگر از استان فوکوئوکا در جزیره کیوشو دستگیر شد. باز هم با وجود شهادت های آن زن و شاهدان عینی که آن حمله را دیدند آن آمریکایی تفصیر خود را نپذیرفت.
کشتار مردم کره توسط امریکا در سال 1950
جنگ کره جنگی میان جمهوری کره (کره جنوبی) با پشتیبانی نیروهای سازمان ملل متحد به رهبری ایالات متحده و جمهوری دمکراتیک خلق کره (کره شمالی) با پشتیبانی چین و کمک نظامی اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی بود که در ۲۵ ژوئن ۱۹۵۰ با ورود نیروهای تحت فرمان حکومت کمونیستی کیم ایل سونگ به بخش جنوبی آغاز شد.
کشتار غیرنظامیان از جنایتهای آمریکا در این جنگ بود که حدود ۳۰۰ شهروند کرهای توسط نیروهای ارتش آمریکا و بین ۲۶ تا ۲۹ ژوئیه ۱۹۵۰ در روستای نو گون ری کشته شدند. این کشتار توسط واحدهای لشکر یک مکانیزه آمریکا و در زیر پل آن روستا انجام شد. این واقعه را دومین واقعه تلخ بعد از کشتار می لای میدانند.
تجاوز و جنایت جنگی نظامیان آمریکایی در افغانستان
در سال 1389 نیروهای ویژه آمریکایی مستقر در افغانستان با هجوم شبانه به روستای خان آباد از فرمانداری چهار بولک استان بلخ دست به جنایتی هولناک زدند.
نیروهای ویژه ارتش آمریکا پس از یورش و بازرسی منازل روستائیان مردان و زنان 15 خانوار ساکن در این روستا را از هم جدا کرده و تعدادی از زنان این روستا را مورد تجاوز جنسی قرار دادند.
فرمانده نظامیان آمریکایی پس از انجام این جنایت به مردم روستای خان آباد هشدار داد در صورت هرگونه شکایت به مراجع ذی صلاح با تکرار این جنایت مواجه خواهند شد.
از زمان اشغال افغانستان توسط نیروهای آمریکایی در سال 2001 بارها اخباری از تجاوز نیروهای نظامی آمریکایی به زنان و دختران افغانی در رسانه ها منتشر شده است.
انتشار این اخبار در افغانستان به طور متعدد خشم مردم مسلمان این کشور را برانگیخت به طوری که مردم افغانستان با برپایی تجمعات اعتراض آمیز خواهان خروج نیروهای نظامی آمریکا و سایر اشغالگران از این کشور شدند.
تجاوز جنسی در ارتش آمریکا
تجاوز بر زنان در ارتش امریکا یکی از مسایل جدی است که زنان آنکشور از آن رنج میبرند. وزرات دفاع امریکا اعلان کرد که در سال ۲۰۱۴ بیش از ۲۰۳۰۰ (بیست هزار و سه صد) کارمند زن آن وزارت مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفته اند ولی ارقام واقعی به مراتب بلندتر از این است زیرا در این لیست زن ارتش امریکایی که در پایگاههای خارج از کشور در حال خدمتند شامل نمی شود. در اکثر موارد عاملان این بدرفتاریها هرگز مجازات نه شده اند بلکه برعکس این قربانیان تجاوز جنسی هستند که بهای آنرا باید بپردازند.
قربانیان تجاوز جنسی در امریکا از ترس اینکه کار خود را از دست ندهند شکایت نمیکنند. در بسیار موارد آنان با تهدید روبرو میشوند. دولت هم بخاطر تامین زندگی آنان هیچ اقدام نمیکند بنابراین قربانیان مجبور اند جهت پیش برد زندگیشان با سکوت و تحمل درد و رنج این وضعیت اسفبار را تحمل کنند.
دولت تروریستپرور و جنایتکار امریکا که به نامهای «حقوق زن» و «حقوق بشر» کشورهای دیگر را زیر بمب و راکت نابود میسازد خود بزرگترین ناقص حقوق زن و بشر است.
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد