سرانجام آلسعود دست به خودزنی سیاسی زد و شیخ نمر را اعدام کرد.
به گزارش گلستان ما به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ آلسعود سرانجام با وجود همه مخالفتهای شدید با اعدام روحانی برجسته شیعی ، شیخ نمر و بی توجه به همه احساسات و عواطفی که مریدان این شیخ شهید و نیز افکار آزاده و سلیم جهان نسبت به وی داشتند؛ دست خود را به خون پاک وی آغشته کرد، جنایتی را رقم زد که نسخه آلسعود را زودتر از موعد درهم خواهد پیچید.
شیخ شهید که بود
نمر باقر النمر یک مجتهد شیعه و فعال حقوق بشر عربستانی است. او در پی اعتراضات شیعیان عربستان در سال ۲۰۱۲ به طرز وحشیانهای بازداشت شد. در روز چهارشنبه ۱۵ اکتبر ۲۰۱۴ دادگاه جنایی عربستان سعودی نمر النمر را به دلیل اقدام علیه امنیت ملی و محاربه، به «اعدام با شمشیر و به صلیب کشیده شدن در انظار عمومی» محکوم کرد. روز یکشنبه ۲۵ اکتبر ۲۰۱۵، دادگاه عالی عربستان و محمد بن نایف ولیعهد عربستان حکم اعدام سریع و بدون هشدار قبلی شیخ نمر را صادر کردند.
شیخ باقر از معروفترین مدرسان علوم مذهبی و دینی در حوزههای علمیه است که در حوزههای علمیه ایران و سوریه به تدریس کتابهایی همچون کتاب «اللمعة الدمشقیة» و کتاب «جامع المدارک» و «مستمسک عروة الوثقی» و «الحلقات» سید محمدباقر صدر پرداخته است. وی مرکز مذهبی «الإمام القائم» را در شهر العوامیه تأسیس کرد که سنگبنای «مرکز اسلامی» در سال ۱۴۲۲ هجری قمری مصادف با ۲۰۱۱ میلادی بود.
شیخ نمر النمر که در شرق عربستان زندگی میکند در سخنرانی خود در فوریهٔ سال ۲۰۰۹ به مقامات سعودی هشدار داد که اگر شأن و حیثیت ما به ما بازگردانده نشود، من شیعیان را به جدایی از عربستان فرا میخوانم. کرامت ما مهمتر از تمامیت کشور است.
وی در انتقاد از دولت عربستان در یک سخنرانی گفت: اگر یک کشور خارجی (جمهوری اسلامی ایران) مسئول اعتراضهای شیعیان است، چرا به آن کشور حمله نمیکنید؟ چرا به ما بدبختها حمله میکنید؟ اگر منظورتان ایران است، به ایران حمله کنید و ببینید چقدر توانش را دارید؟
سریال بازداشتهای شیخ نمر از کجا آغاز شد
نخستین بازداشت شیخ نمر در مهٔ ۲۰۰۶ میلادی رخ داد. وی در بازگشت از بحرین و به دلیل مشارکت در همایشی بینالمللی دربارهٔ قرآن کریم از سوی نیروهای امنیتی رژیم سعودی بازداشت شد. در اتهام شیخ چنین آمده بود: «وی از حکومت عربستان خواسته است به وضعیت قبرستان بقیع رسیدگی کرده، مذهب تشیع را به رسمیت شناخته و شیوههای آموزشی و درسی کنونی حاکم بر عربستان را تغییر داده یا لغو کند.»
بازداشت دوم، در ۲۳ اوت ۲۰۰۸ میلادی رخ داد. شیخ نمر آل نمر در ۱۱ ژوئیه ۲۰۱۳ در اثر حملهٔ مسلحانهٔ نیروهای امنیتی دستگیر و به مکان نامعلومی انتقال داده شد. در نوامبر ۲۰۱۴، حکم اعدام نمر از جانب دادگاه ویژهٔ جزایی عربستان سعودی اعلام شد و وی، محکوم به مرگ از طریق گردن زدن با شمشیر شد.
اخیرا منابع ديپلماتيک اروپايی در بروکسل اعلام کردند که يک سازمان جاسوسي اروپايی، اطلاعاتی را از درون خانواده سلطنتی عربستان دريافت کرده که حاکی از آن است که محمد بن نايف وليعهد به سلمان، شاه عربستان گفته اکنون که مردم مشغول جنگی هستند که رياض عليه يمن به راه انداخته، فرصت خوبی برای رهايی از دست آيت الله نمر النمر است.
تحصيلات مقدماتی و هجرت برای تحصيل علوم دينی
تحصيلات مقدماتی خود را در همان شهر العواميه به پايان رساند و در سال 1400 هجری قمری مصادف با 1989 ميلادی، براي آشنايی نزديکتر با انقلاب اسلامی ايران و تحصيلات حوزوی ابتدا به ايران مهاجرت کرد تا در تهران در حوزه علميه حضرت قائم(عج) حضور پيدا کند که در همان سال توسط آيتالله سيد محمدتقی مدرسی در تهران تأسيس شده بود. شيخ نمر پس از 10 سال تحصيل در حوزه علميه حضرت قائم(عج)، عازم سوريه شد و در حوزه علميه حضرت زينب(ع) برای ادامه تحصيلات حوزوی و علوم دينی نام نوشت و در حضور اساتيد اين حوزه به تحصيل پرداخت.
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد