1400-01-20 20:58
731
0
74065
سردار سلیمانی:

بسیج موج چهارم را مهار می‌کند/ با وزارت بهداشت توافق کردیم مجدداً بر قطع زنجیره کرونا متمرکز شویم

رئیس سازمان بسیج گفت: در شرایط فعلی، با وزارت بهداشت توافق کردیم تا با همکاری مردم مجدداً بر قطع زنجیره کرونا متمرکز شویم و طرح غربالگری شهید سلیمانی را اجرا کنیم.

به گزارش گلستان ما به نقل از بسیج، سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی صبح امروز در جمع خبرنگاران ضمن تبریک اعیاد شعبانیه به مردم شهیدپرور و ولایتمدار استان گیلان با اشاره به پیشینه بسیج اظهار داشت: بسیج در سال ۵۸ با فرمان امام راحل تشکیل شد و از ابتدا یک تشکیلات مردمی بود.

رئیس سازمان بسیج خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس، شرایط ایجاب کرد که فرزندان مردم به عنوان بسیجی داوطلب در میدان‌های نبرد حضور پیدا کنند و با ورود تفکر بسیجی به میدان نبرد، مکتب دفاعی انقلاب اسلامی شکل گرفت و این مکتب توانست ساختار‌های بسیار سنگین و عظیم تهاجم دشمن را شکست دهد.

سردار سلیمانی با بیان اینکه بسیج بعد از دوران دفاع مقدس در ابعاد مختلف خود را موظف به پاسخگویی به ملت شریف ایران، رفع نیاز‌های انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست افزود: بسیج به عنوان تشکیلات انقلاب یا بزرگترین تشکیلات مردمی در روی کره زمین، سند راهبردی مبتنی بر گام دوم انقلاب را تکمیل و تقدیم محضر رهبر معظم انقلاب کرد.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب در اسفندماه سال گذشته سند راهبردی مذکور را برای بسیج تصویب کردند و این سند امروز مسیر حرکت بسیج در بیانیه گام دوم انقلاب را تعیین می‌کند و نخستین سند راهبردی مبتنی بر بیانیه گام دوم است از طرفی ما باید یک بسیج جدید برای ملت ایران در گام دوم بسازیم.

رئیس سازمان بسیج با بیان اینکه بسیج پاره تن مردم است و هیچ‌گاه مصالح مردم به‌ویژه مصالح مردم مظلوم و مستضعف را فراموش نخواهد کرد افزود: بسیج در امتداد همه دستگاه‌های خدمات‌رسان همچنان آماده خدمات‌رسانی است و در سال‌های گذشته همواره خود را مکلف دانسته که در محرومیت‌زدایی در سطح کشور نقش‌آفرین باشد.

سردار سلیمانی با اعلام اینکه در سال گذشته بیش از ۱۲ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج در کشور اجرا شده که هزار و ۵۰۰ پروژه مربوط به استان گیلان بوده است تصریح کرد: هزار واحد مسکونی برای محرومان در گیلان احداث شد و در سال جاری نیز بیش از ۷۰۰ واحد مسکونی دیگر برای محرومان احداث شد.

وی با اشاره به فعالیت و همکاری ۴۲ هزار گروه جهادی در حوزه‌های مذکور ابراز داشت: بیش از ۷۰۰ هزار نفر از جوانان عزیز در سراسر میهن اسلامی در قالب این گروه‌های جهادی و در صحنه‌ها و مقاطع مختلف به امداد مردم و خدمات‌رسانی به محرومان مشغول هستند.

رئیس سازمان بسیج با بیان اینکه گروه‌های جهادی هر سال رو به گسترش هستند عنوان کرد: در سال ۹۸ تعداد گروه‌های جهادی به ۱۷ هزار نفر می‌رسید و در سال ۹۹ دو برابر افزایش پیدا کرد و در سال ۱۴۰۰ نیز گسترش خواهد یافت و بسیج به‌عنوان فرزندانِ این ملت و پاره تن ملت در همه استان‌ها از جمله گیلان آماده خدمات‌رسانی است.

سردار سلیمانی با اشاره به اهداف طرح‌های اقتصاد مقاومتی اجرا شده توسط بسیج خاطرنشان کرد: معتقدیم در موضوع مربوط به اقتصاد مقاومتی هنوز دچار عقب‌ماندگی هستیم از طرفی اگر مردم در صحنه حضور پیدا کنند اقتصاد مقاومتی ما به اقتصاد مقاومتی مردم‌سالار تبدیل خواهد شد.

وی با اشاره به ظرفیت بسیج به‌عنوان یک تشکل مردمی در بسترسازی، زمینه‌سازی و تسهیل‌گری در جهت نقش‌آفرینی در عرصه اقتصاد مقاومتی و حل مسائل اقتصادی گفت: در زمینه اقتصاد مقاومتی در گیلان برنامه‌های زیادی داریم و تاکید بر افزایش بهره‌وری محصول راهبردی برنج داریم و هماهنگی‌های لازم در این زمینه انجام شده است.

رئیس سازمان بسیج تصریح کرد: در حال حاضر طرح همگام با کشاورز حجم قابل توجهی از مزارع برنج استان را تحت پوشش قرار داده و با استاندار و مسئولان گیلان نیز جلسه داشتیم و تلاش‌مان در راستای افزایش بهره‌وری و افزایش‌های قابل توجه در ارقام مختلف برنج است.

سردار سلیمانی ابراز داشت: برای حمایت از سایر محصولات کشاورزی استان و کاشت درخت صنوبر، توافقنامه‌ای بین جهاد کشاورزی استان، بسیج و سپاه قدس گیلان امضا شده است و در این زمینه نیز پشتیبانی‌های لازم انجام خواهد شد.

وی اهمیت و جایگاه گیلان در صنایع چوب و نئوپان را مورد توجه قرار داد و با اشاره به هدف‌گذاری بسیج در این حوزه تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات مدنظر، عارضه‌یابی صنایع متوسط و کوچک است که در این راستا ۴۰۰ واحد صنعتی گیلان عارضه‌یابی شدند و بایستی کمک کنیم تا موانع پیش روی آن‌ها برداشته شود.

سردار سلیمانی با اشاره به اجرای طرح صنعت‌یار بسیج جهت کمک به واحد‌های صنعتی گفت: پایش وضعیت واحد‌های صنعتی و بررسی مشکلات‌شان موردتاکید است و در این زمینه اگر واحد‌ها با مشکلات مالی، قانونی، بازار یا زنجیره تولید روبه‌رو باشند به‌تناسب برای حل مشکلات آن‌ها برنامه‌ریزی می‌شود و از گروه‌های علمی، اساتید، نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در این عرصه استفاده می‌کنیم.

رئیس سازمان بسیج ظرفیت‌های خوب صنایع تولیدی استان را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: یکی از همین شرکت‌ها می‌تواند کل کپسول اکسیژن موردنیاز بیمارستان‌ها را تامین کند بنابراین چرا باید واردات داشته باشیم در حالی‌که این‌ها ارزآوری و اشتغال ایجاد می‌کنند و باعث رشد پول ملی و صادرات می‌شوند.

سردار سلیمانی با بیان اینکه بسیج برای حل مشکلات واحد‌های تولیدی، کلینیک صنعت دارد افزود: وضعیت ۴۰۰ واحد تولیدی گیلان شناسایی و مشکلاتشان بررسی شد و بایستی به کمک آن‌ها بشتابیم و پشتیبانی‌های لازم را داشته باشیم و موانع را از پیش روی آن‌ها برداریم.

وی با اشاره به برنامه‌های بسیج برای اقتصاد خانواده‌ها از جمله خانواده‌های روستایی و شهری خاطرنشان کرد: در راستای تشکیل صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم‌یار و اشتغالزا، بیش از هزار و ۱۰۰ صندوق در استان گیلان راه‌اندازی شده و تعدادی از آن‌ها قابلیت تبدیل به تعاونی دارند.

رئیس سازمان بسیج وضعیت طرح‌های اشتغالزایی بسیج در سطح استان گیلان را مورد ارزیابی قرار داد و بیان کرد: عملکرد بسیج و سپاه قدس گیلان در این موضوعات خوب بوده است و امسال هم برای ایجاد ۲۰۰ هزار شغل در سطح کشور هدف‌گذاری کردیم.

سردار سلیمانی گفت: ما در مهارت‌آموزی هم ظرفیت داریم از طرفی می‌توان زنجیره‌های تولید را فعال کرد تا کسی که شغل ایجاد می‌کند بتواند محصول خود را وارد بازار کرده و برندسازی کند البته برای بازار‌های صادراتی هم پشتیبانی‌های لازم را خواهیم داشت و امروز بسیاری از استان‌ها توانستند محصولاتشان را با همکاری بنیاد تعاون بسیج به کشور‌ها صادر کنند.

وی افزود: پیشنهاد دادیم امسال حجم زیادی ار اشتغال را به گیلان اختصاص دهیم؛ جوانان عزیزی که جویای کار هستند و می‌خواهند در عرصه تولید فعالیت و از تسهیلات استفاده کنند البته تسهیلات به‌صورت قرض‌الحسنه و آموزش‌ها رایگان است و در مسیر تسهیل‌گری و وارد شدن به زنجیره ارزش افزوده هیچ منتی به گردن مردم نمی‌گذاریم.

رئیس سازمان بسیج گفت: برای هر شهرستان یک مرکز رشد و برای تعدادی از شهرستان‌ها نیز مرکز علم و فناوری فعال خواهیم کرد در نتیجه تمامی شهرستان‌ها را تحت پوشش مراکز علم و فناوری بسیج خواهیم برد و این مراکز ایده‌ها و خلاقیت‌ها را شناسایی می‌کنند تا پشتیبانی و هدایت شوند.

سردار سلیمانی با اشاره به مهم‌ترین اقدامات بسیج در عرصه مقابله با کرونا و آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با این بیماری در موج چهارم افزود: از ابتدای شیوع کرونا همواره برای مقابله با این بیماری اعلام آمادگی کردیم و در مرحله نخست طرح غربالگری و همچنین تولید محصولاتی مانند ماسک را در سراسر کشور با تکیه بر قدرت مردم بر عهده گرفتیم.

وی با بیان اینکه روزانه ۲۰ میلیون ماسک توسط بسیج و گروه‌های مردمی در کشور تولید می‌شد و اگر این کار نبود شاید در تأمین ماسک با مشکل روبه‌رو می‌شدیم تصریح کرد: هم‌اکنون کشورمان می‌تواند صادرکننده ماسک باشد و ماسک‌های تولیدی نیز مورد تایید وزارت بهداشت قرار گرفته بود.

رئیس سازمان بسیج با اشاره به اجرای طرح غربالگری شهید سلیمانی در آبان‌ماه سال گذشته که استراتژی و راهبرد آن تمرکز بر قطع زنجیره کرونا بود گفت: در طرح شهید سلیمانی توانستیم ظرف مدت ۴۰ روز با همکاری وزارت بهداشت تعداد مبتلایان را کاهش دهیم تا جایی‌که عدد مرگ و میر به زیر ۱۰۰ نفر در کشور رسید.

سردار سلیمانی با بیان اینکه مسافرت‌های نوروزی، رفت و آمد‌ها و کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجدداً باعث افزایش آمار مبتلایان شد تصریح کرد: در شرایط فعلی، با وزارت بهداشت توافق کردیم تا با همکاری مردم مجدداً بر قطع زنجیره کرونا متمرکز شویم و طرح غربالگری شهید سلیمانی را اجرا کنیم.

رئیس سازمان بسیج از توزیع بسته‌های کمک معیشتی بین نیازمندان همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان در کشور خبر داد و افزود: کسانی که تحت سیستم غربالگری شهید سلیمانی در قرنطینه قرار می‌گیرند از لحاظ نیازمندی‌های ضروری و بسته‌های معیشتی مجدداً پشتیبانی می‌شوند.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.