1404-07-14 08:43
46
0
95485
معاون استاندار گلستان مطرح کرد:

استانداری گلستان به دنبال حفظ «بهشتی‌سازه»

با وجود اینکه مسئولان نماینده گلستان در لیگ برتر فوتسال از مشکلات مالی و خلف وعده مسئولان در راستای حمایت از این تیم گلایه‌مند هستند؛ اما معاون اقتصادی استاندار گلستان می‌گوید در تلاش است که بتواند حامی مالی برای حفظ این تیم جذب کند.

 به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ برد ارزشمند تیم بهشتی‌ساز در هفته اخیر لیگ برتر فوتسال کشور باعث شد که این تیم از انتهای جدول جدا شود و در رتبه دوازدهم قرار گیرد، گرچه به نظر می‌رسد این تیم توانسته شاکله خود را پیدا کند و از بحران کسب امتیاز در زمین‌بازی عبور کند؛ اما بحران حمایت‌های مالی بر آینده نماینده گلستان در مسابقات لیگ برتر فوتسال کشور سایه انداخته است.

مسئولان این تیم می‌گویند در صورت ادامه این چالش‌های مالی برای عبور از این بحران مجبور به واگذاری این تیم به دیگر استان‌های کشور هستند؛ اما مقامات استان در تلاش هستند که بتوانند حامی مالی برای حفظ این تیم جذب کنند، تلاش‌هایی که تاکنون بی‌نتیجه مانده است.

آن‌گونه که معاون استاندار گلستان مطرح کرده تلاش‌ها برای متقاعدکردن تولیدکنندگان محلی به اسپانسر شدن برای تیم فوتسال استان تاکنون به دلیل اولویت‌دادن این شرکت‌ها به امور خیریه (نظیر مساجد و مراسم مذهبی) ناکام مانده است.

وعده‌های مالی کلان به این تیم تاکنون محقق نشده و اکنون دولت دستش خالی است و بنا به گفته عبدالعلی کیانمهر پیگیری‌هایی از سوی شرکت «زمزم» و «پگاه تهران» دراین‌خصوص در دست اقدام است.

این تلاش‌های بی‌نتیجه در حالی است که در لیگ برتر فوتسال کشور تیم‌هایی هستند که چند دهه میلیارد تومان برای حفظ تیم و جذب بازیکن هزینه می‌کنند و عدم حفظ این تیم با وعده محقق نشده حضور تیم هوادار در گلستان سایه‌ای از عدم اطمینان را بر آینده حمایت مالی از ورزش استان گلستان به وجود می‌آورد.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.