1404-09-26 12:01
249
0
96168
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گلستان:

مددجویان مستاجر در گرگان صاحب‌ خانه می‌شوند

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گلستان، از اجرای پروژه‌هایی به ارزش بیش از ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در سطح استان خبر داد و گفت: مددجویان مستاجر در گرگان صاحب‌ خانه می‌شوند.

عیسی بابایی در گفتگو با خبرنگار «گلستان ما» اظهار کرد: در تخصیص زمین‌های اهدایی با ارزش بیش از هزار میلیارد تومان، اولویت اصلی با رسیدگی به وضعیت مسکن ایتام و خانواده‌های سه نفره به بالا است.

بابایی در تشریح جزئیات این بسته حمایتی اظهار کرد: با عنایت ویژه استاندار ، زمین‌هایی با ارزش تقریبی بیش از هزار میلیارد تومان برای امور خیریه تخصیص یافته است که این امر گامی بزرگ در راستای خانه‌دار شدن خانواده‌های مستأجر محسوب می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت دشوار معیشتی برخی خانواده‌ها در شهر گرگان افزود: در حال حاضر بیش از ۲ هزار خانواده دو نفره به بالا در گرگان با سختی و اجاره‌نشینی دست و پنجه نرم می‌کنند.

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.