مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان گفت: موانع آشوراده در دولت سیزدهم برداشته شده و با تزریق اعتبار در دولت میتواند گلستان از فقر زیرساختی گردشگری عبور کند.
محمدجواد ساوری در گفتگو با خبرنگار سرویس اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» گفت: موانع گردشگری جزیره آشوراده در دولت سیزدهم برداشته شد و این پروژه بعد از سالها با جدیت در دستور کار قرار گرفت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان ادامه داد: با حمایتهای رئیس جمهور شهید، وزیر وقت و یکصدایی برای اجرای این طرح در استان گلستان شاهد اتفاق خوبی بودیم و نمایندگان مجلس و نماینده ولیفقیه در استان گلستان و استاندار و رسانهها و مردم باعث احقاق حقوق مردم در جزیره آشوراده شد.
ساوری یادآور شد: این اتفاق مبارک نتیجه اتحاد مردم استان گلستان با مسئولان بود و در دولت چهاردهم نیز رئیس جمهور و وزیر میراث فرهنگی این مسئله تداوم مییابد.
وی خاطرنشان کرد: پس از استقرار رئیس سازمان محیطزیست و تیم جدید آن در سازمان اختلاف نظری بین سازمان محیطزیست و گردشگری اتفاق افتاد که با درایت و راهبری استاندار وقت و برگزاری جلسه در سازمان محیطزیست این مشکل برطرف شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان متذکر شد: همراهی رسانه و مردم و تبیین مسئله مهم گردشگری این سو تفاهم برطرف شد و سه نماینده استان نیز در صحن مجلس به آن پرداختند.
ساوری ابراز داشت::یکی از موضوعات اصلی معیشت مردم که در برنامه هفتم دیده شده گردشگری است و اقتصاد دریامحور با ریاست استاندار و دبیری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان در دستور کار قرار گیرد، نخستین جلسه آن را تشکیل دادیم و با حضور استاندار جدید نیز جلسات بعدی را نیز برگزار خواهیم کرد.
وی افزود: در کشور کمتر استانی مثل گلستان داریم که چنین ظرفیت گردشگری داشته باشد گلستان دارای اقلیم متنوع جنگل، کوه و دشت و دریا است که باید به آن توجه شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان ابراز داشت: باید مطالبهگری گردشگری درست به اجرا برسد تا بتوانیم گردشگری احیا شود از فقر زیرساختی در استان روبه رو هستیم و امید داریم در دولت چهاردهم به آن توجه شود.
ساوری تاکید کرد: رفع موانع در دولت قبل در حد توان صورت گرفته و با تزریق منابع مالی در دولت چهاردهم باعث توسعه زیرساختهای گردشگری میشود
وی ابراز داشت: گلستان گذرگاه گردشگری و گردشگری بین کشورهای حوزه خزر است و از طریق دریا با بندر ترکمنباشی ۹۰ کیلومتر دریایی فاصله داریم و اگر بستر فراهم شود و عمق آب افزایش یابد میتوانیم نسبت به جابهجایی مسافر دریایی اقدام کنیم.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد