در حالی که پروژه پتروشیمی پس از وقفه 18 ساله بناست از سرگرفته شود ولی فعالان مجازی انتقادات زیادی به ترکیب هیئت مدیره پتروشیمی گلستان دارند.
به گزارش گلستان ما، داود خاندوزی؛ حل مشکل پروژه پتروشیمی گلستان به عنوان مطالبه ۱۸ ساله مردم استان از همان ابتدا دولت سیزدهم به صورت ویژه روی میز کار استاندار گلستان بود.
همچنین مسئولان دستگاه قضائی برای آنکه گرههای حقوقی این پروژه را باز کنند موضوع پتروشیمی را در سفر رئیس قوه قضائیه به استان گلستان مورد موشکافی قرار دادند.
گلستانیها انتظار داشتند دولت سیزدهم به انتظار ۱۸ ساله با یک کار شبانهروزی ۱۸ ماهه پایان دهد و برای حل این مشکل نیاز به همگرایی همه نمایندگان و مسئولان سه قوا بود و لذا تمرکز نمایندگان مجلس، مسئولان دولت و قوه قضائیه به این پروژه بود که شاید این مهم نیز اتفاق افتاد و بنا به گفته استاندار گلستان در مرحله اول و مهم احیای این پروژه، حل مشکلات حقوقی و رفع موانع اجرایی پروژه در دستور کار قرار گرفت و با پیگیریهای انجام شده این مسئله به سرانجام رسید.
استاندار گلستان با تقدیر از وزیر اقتصادی و دارایی در راستای همکاریها و تلاشهای مجدانه برای به ثمر نشستن فعالیتها برای این پروژه تاکید کرد که با ورود یک هلدینگ به پروژه پتروشیمی گلستان یک گام بزرگ در مرحله نخست برای به نتیجه رسیدن پروژه انجام شد.
زنگانه گفت: با ورود یک هلدینگ به پروژه پتروشیمی گلستان بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری انجام و ۲ هزار شغل مستقیم و ۳ هزار شغل غیرمستقیم ایجاد خواهد شد که به عنوان بزرگترین سرمایهگذاری تاریخ استان گلستان محسوب میشود.
با این سرمایهگذاری که بنا است انجام شده درصد افزایش سرمایه به ۹۵۷ درصد خواهد رسید و به ازای هر سهم تعداد سه سهم جایزه دریافت خواهند کرد و لذا مسئولان استان تاکید داشتند که سهامداران سرمایه خود را در بورس به فروش نرسانند.
به هر حال به طور رسمی و حقوقی هلدینگ خلیج فارس سهامدار شرکت پتروشیمی گلستان میشود و با این اتفاق فرآیند اجرای عملیات احداث پتروشیمی سرعت بیشتری خواهد گرفت.
در این راستا معاون اقتصادی استاندار گلستان تاکید کرد که در اواخر فروردین ماه بود که با مجمع فوقالعاده پتروشیمی گلستان و مصوباتی که هیئت مدیره داشت، موضوع افزایش سرمایه پذیرفته شد و در کدال بورس قرار گرفت و با پذیرش سازمان بورس برای افزایش این سرمایه فرآیند اقدامات قانونی شروع شد.
سید محمد دهنوی بیان کرد: وقتی افزایش سرمایه اتفاق میافتد به ازای هر سهم، به سهامدار ۳.۲ سهم جایزه تعلق می گیرد.
وی ادامه داد: علاوه بر افزایش سهم، به محض اینکه فرایند بورسی شکل بگیرد و افزایش سرمایه روی بورس قرار بگیرد عدد قیمتی هر سهم هم افزایش خواهد یافت.
پس از این تحولات بود که شرکت صنایع پتروشیمی گلستان (شستان) در اطلاعیه اعضای جدید هیئت مدیره شرکت، نمایندگان و سمت هر یک را به اطلاع سهامداران رساند و براساس این اطلاعیه در ترکیب جدید هیات مدیره شستان، سیدمحمد دهنوی به نمایندگی از شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی به عنوان رئیس هیئت مدیره، محمدرضا یزدانی کاشانی به نمایندگی از شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس به عنوان نائب رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل و حسین پارسا به نمایندگی از شرکت پتروشیمی اروند و همچنین سیدرضا نقی نسب اردهائی به نمایندگی از شرکت عملیات غیر صنعتی و خدمات صنایع پتروشیمی به عنوان عضو هیئت مدیره معرفی شدند.
اما این انتصاب با انتقاداتی از سوی فعالان فضای مجازی نیز همراه بود و برخی از کارشناسان و فعالان فضای مجازی معتقد بودند که بهتر بود از فردی با تحصیلات مرتبط و همچنین با تجربه بیشتر در این فضا به کارگیری میشد تا پس از این هفت خان رستمی که دولت برای تحقق پتروشیمی گلستان سپری کرده این پروژه به اما و اگر نکشد.
همچنین عدم جذب موفق حدود ۹۵ هزار سهامدار این شرکت در گلستان نیز باعث شده گلستانیها از ریسمان سیاه و سفید هم بترسند و لذا این انتقادات در فضای مجازی مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته است.
در واکنش به این انتقادات در مکاتبهای دهنوی از هیات مدیره پتروشیمی گلستان استعفا داد.
در متن استعفا آماده است:« احتراماً ضمن تقدیر و تشکر از مساعدتها و عنایات ویژه حضرتعالی در خصوص راهاندازی پتروشیمی گلستان و باتوجهبه معرفی اینجانب بهعنوان رئیس هیئتمدیره شرکت مذکور به نمایندگی از شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی، علیرغم وجود آرای هیئت عمومی دیوان محاسبات کشور و آرا وحدت رویه دیوان عدالت اداری بر رفع ممنوعیت عضویت کارکنان دولت در هیئت مدیره شرکتها، بهمنظور برطرفشدن هرگونه شبهه و ابهام دراینخصوص و تسریع و تسهیل در فرایند اجرای پروژه پتروشیمی گلستان، انصراف خود را از عضویت هیئت مدیره شرکت صنایع پتروشیمی گلستان (شست) ن) اعلام میدارم.»
اما باید به دولت برای اجرا شدن این پروژه فرصت داد و این مهم را نیز باید در نظر گرفت که در دولت سیزدهم حرفها به عمل تبدیل شده و مردم در آستانه تحقق آرزوی دیرینه خود در حوزه راهاندازی صنعت بزرگی مثل پتروشیمی در گلستان هستند و به نظر میرسد این خان هشتمی است که دولتمردان باید از آن عبور کنند و با همگرایی زمینه شکوفایی صنعت پتروشیمی را در گلستان به وجود بیاورند.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد