حسن زاده گفت: 150 تا ۱۶۰ واحد صنعتی در حال احداث در سطح استان گلستان داریم که بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و یکی از مباحث ما در مسیر تحقق رشد هشت درصدی این است که بتوانیم تا پایان سال این واحدها را وارد چرخه تولید کنیم.
به گزارش گلستان ما؛ درویش علی حسنزاده با حضور در تحریریه پایگاه خبری تحلیلی گلستان ما به سؤالات خبرنگاران این مجموعه پاسخ داد.
سرپرست صنعت، معدن و تجارت گلستان در خصوص تحقق رشد هشت درصدی استان گلستان گفت: رشد هشت درصدی تابعی از سیاستهای کلان کشور است و در مجموعه صنعت، معدن و تجارت نیز بخشی از این مسئولیت را برعهده دارد.
حسنزاده بیان کرد: در بحث صنعت برای رسیدن به رشد هشت درصدی چند موضوع مهم است نخستین مسأله زنجیره ارزش است که باید چرخه کامل آن را داشته باشیم و زنجیره ارزش باعث میشود که از ابتدای ماده اولیه تا انتها محصول نهایی را در استان تولید کنیم.
وی افزود: در حوزه معادن صدف کوهی داریم که در یک تا دو حوزه استفاده میشود و از این ماده ارزش ریالی زیادی ندارد ولی در خطوط دیگر میتوانیم استفاده کنیم مانند تولید کاغذهای خاص و در حوزه ساخت و بتن و غیره و نیاز است که زنجیره ارزش آن را کامل کنیم.
این مقام مسئول بیان کرد: در استان باید به موضوع صنایع تبدیلی توجه شود، که بخشی از آن مرتبط به حوزه جهاد کشاورزی است که باید صنعت آن در استان شکل بگیرد و در این راستا بنا داریم صنایع پایین دستی را توسعه دهیم.
حسنزاده بیان کرد: موضوع دیگری که هدفگذاری کردیم ایت اسن که واحدهای در حال فعالیت را مورد حمایت قرار دهیم تا با چالش رو به رو نشوند در این بخش به واحدهایی که با ظرفیت کمتر از ۵۰ نفر فعالیت دارند برنامههای تدارک دیدیم که ظرفیت آنها را با آن چیزی که مجوز دریافت کردند نزدیک کنیم.
وی افزود: متأسفانه یک سری واحد در سطح استان راکد هستند که به صورت ویژه در دستور کار ما قرار دارند و براساس اولویتبندی در مسیر تحقق رشد هشت درصدی، شعار سال و سیاستهای کلان کشور عمل میکنیم و در این راستا نشستهای متعددی برگزار شده است.
این مقام مسئول بیان کرد: ۱۵۰ تا ۱۶۰ واحد صنعتی در حال احداث در سطح استان گلستان داریم که بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و یکی از مباحث ما در مسیر تحقق رشد هشت درصدی این است که بتوانیم تا پایان سال این واحدها را وارد چرخه تولید کنیم، مشکلات این واحدها در استان تنها اعتبار نیست و برخی از این واحدها نیاز به مساعدت همکاری دیگر دستگاهها دارند.
حسنزاده گفت: در بخش معدن محدودیتهای زیادی برای شرایط اقلیمی استان در نظر گرفته شده و باید بتوانیم زنجیره ارزش را در مواد معدنی استان به وجود بیاوریم، در استان ید استحصال میشود گرچه ید در صنعت دارو و بهداشت به تنهایی نیز مادهای با ارزشی است ولی در تلاش هستیم که یک واحد فرآوری ید را در استان راهاندازی کنیم که پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی دارد.
وی ابراز داشت: دنیا به سمت خدمات و بازرگانی حرکت کرده و این حوزه نیز در تحقق رشد هشت درصدی نقش دارد و کرونا باعث رونق فروش شد و این مهم فرصت خوبی برای بخش بازرگانی بود و صنایع ما باید با تکنولوژی روز حرکت کنند و راه گریزی در این بخش نیست.
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد