1404-05-08 10:33
73
0
94916
فرمانده انتظامی گلستان:

دشمنان توان مقابله با ملت متحد را ندارد

فرمانده انتظامی گلستان ضمن یادآوری حماسه دفاع مقدس گفت: اقتدار و عزم راسخ مت بزرگ ایران در آن دوران، بار دیگر ثابت کرد که هیچ قدرتی توان مقابله با ملتی متحد و مؤمن را ندارد متأسفانه، دشمنان گویا این درس بزرگ را فراموش کرده‌اند و همچنان در توهمات خود به سر می‌برند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، سردار سعید محمد فاضل دادگر صبح امروز در مراسم بزرگداشت اربعین شهدای اقتدار که در مصلای وحدت گرگان در حال برگزاری است، اظهار کرد:دشمنان باید به خاطر داشته باشند که ملت ایران در هشت سال جنگ تحمیلی با وحدت و ایثار، تمام نقشه‌های شوم آنان را نقش بر آب کرد، دشمنان ملت همواره قدرت و عزم ایرانیان را دست‌کم گرفته‌اند. 

وی به محاسبات غلط انجام شده در دوران دفاع مقدس و تعهد راسخ ملت در عرصه‌های مختلف از جمله دفاع از حرم‌های مطهر، اشاره کرد و گفت: صبر خانواده‌های شهدای ما ستودنی است 47 سال است که دشمن برای ما خط و نشان می‌کشد آنها بزرگی ملت ما را نمی‌شناسند و درکی از این ملت ندارند.

فرمانده انتظامی گلستان به دفاع مقدس (جنگ ایران و عراق) به عنوان یک نمایش روشن از قدرت ایران و قضاوت نادرست دشمنانش اشاره کرد،ابراز کرد:  دشمن اقتدار ما را در دفاع مقدس دید، ملتی که با محاسبه غلط صدام و اربابانش به خاک و ذلت کشیده شد.

دادگر ادامه داد: دشمن ملت ما را نشناخته است در دفاع از حرم و صحنه‌های مختلف، مردم پیش آمدند. بای بر این ملت همیشه در صحنه درود فرستاد و سر تعظیم فرو آوردد.

فرمانده انتظامی گلستان با تاکید بر اینکه محاسبات غلط دشمن همچنان ادامه دارد، افزود: دشمن در محاسباتش باز هم اشتباه کرد و پشت میزهای شیطانی‌شان فکر کردند که ایران را به زانو درخواهند آورد که همچون گذشته شکست خوردند.

خبرنگار: سمیرا رجبی

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.