دبیر کانون انجمنهای صنفی کارگری کارگران و استادکاران ساختمانی گلستان گفت: کارهای ساختمانی باید جزو مشاغل سخت و زیانآور قرار بگیرند.
به گزارش گلستان ما، علیاصغر دهسنگی اظهار کرد: چرخه اقتصاد صنعت ساختمانی در دستان قشر زحمتکش کارگران ساختمانی است و کارگران ساختمانی از قشرهای ضعیف جامعه هستند که متأسفانه تاکنون حمایتی از آنها صورت نگرفته است.
وی ادامه داد: سختی کار باید به کارگران ساختمانی تعلق بگیرد؛ چون این افراد همیشه در معرض حوادث، فرسودگی و آسیبدیدگی جدی قرار دارند. متأسفانه نداشتن لوازم ایمنی کافی در حین کار، آمار حوادث در بخش کارگران ساختمانی را افزایش داده است.
دهسنگی بیان کرد: حوادث ساختمانی در استان باعث شده شاهد فوتی و نقص عضو در کارگران ساختمانی باشیم. گرچه خوشبختانه حوادث ناشی از کار در گلستان کاهش داشته است.
دبیر کانون انجمنهای صنفی کارگری کارگران و استادکاران ساختمانی گلستان افزود: در حال حاضر یک کارگر ساختمانی که بازنشسته شود باید ۳۵ سال سابقه بیمه تأمین اجتماعی داشته باشد که واقعاً برای یک کارگر سخت است. یک کارگر ساختمانی در معرض فرسودگی و آسیبهای جدی قرار دارد باید باسابقه ۲۰ سال سابقه بیمه بازنشسته شود.
وی افزود: کار ساختمان جزو سختترین کارها برای جامعه کارگری است و زمانی که کارگر ساختمانی به سن ۶۰ سال برسد دیگر قادر به انجام کار ساختمانی نیست. مجلس شورای اسلامی در حمایت از کارگران ساختمانی باید اقدامات جدی و اساسی انجام دهد.
دبیر کانون انجمنهای صنفی کارگری کارگران و استادکاران ساختمانی گلستان اظهار کرد: در استان همه کارفرماها زیر بار آموزش و ایمنی کارگران نمیروند و به سراغ کارگران غیربومی میروند که کمتر به آنها دستمزد میدهند و قرارداد کاری هم نمیبندند. آموزش ضروریترین و مهمترین دغدغه کانون کارگران ساختمانی استان است.
دهسنگی افزود: اصلاحیه ماده ۵ قانون بیمه کارگران ساختمانی اخیراً در مجلس و شورای نگهبان به تصویب رسید که متأسفانه برنامهای برای بیمه افراد جدید و در صف انتظار در آن دیده نشده و با این افزایش قیمت شاید بتوان گفت فقط بیمهٔ بیمهپردازان قبلی حفظ میشود.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد