1401-12-22 09:34
248
0
84053
فرماندار کلاله خبر داد:

کلاله به طرح کاشت یک میلیارد درخت در کشور پیوست

فرماندار شهرستان کلاله با اشاره به کاشت نهال در عرصه دوهکتاری مسیر گردشگری آرامگاه خالدنبی (ع)، گفت: کلاله به طرح کاشت یک میلیارد درخت در کشور ملحق شده است.

فرهاد شیبک در حاشیه کاشت نهال در تپه ماهورهای مسیر آرامگاه خالدنبی (ع) شهرستان کلاله با اشاره به توصیه‌های اکید دین مبین اسلام و حتی قانون اساسی بر اهمیت منابع طبیعی و محیط زیست، گفت: همه ما وظیفه داریم با تمام قدرت و توان در راستای احیا و حراست از منابع طبیعی تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه به مناسبت هفته منابع طبیعی و با مشارکت اعضای جمعیت هلال احمر، سمن ها و عشایر منطقه، عرصه دو هکتاری منابع ملی در مسیر جاده گردشگری آرامگاه خالدنبی (ع) نهال کاشته شد، افزود: این اقدامات نباید به هفته منابع طبیعی خلاصه شده و پس از کاشت نیز بدون توجه به مرحله داشت رهاسازی شود.

فرماندار شهرستان کلاله با تاکید بر اینکه وجود ۱۲۳ هزار هکتار منابع ملی که ۲۳ هزار هکتار آن جنگل دست کاشت از یک تا ۴۰ ساله است از مزایای منحصر به فرد این شهرستان است، خاطرنشان کرد: ۴۵ هزار هکتار جنگل طبیعی و ۵۵ هزار هکتار مرتع این شهرستان نیز باعث شده تا کلاله را در جایگاه ویژه‌ای در منابع طبیعی و ملی قرار دهد.

شیبک از کاشت انواع نهال‌های پهن برگ بومی در ۴۰ هکتار از مناطق جنگلی شهرستان با تلاش کارکنان زحمتکش منابع طبیعی در سال جاری خبر داد و گفت: ان‌شاءالله برای رسیدن به هدف کاشت یک میلیارد درخت طی ۴ سال، خوشبختانه طی هفته منابع طبیعی بیش از ۳۰ هزار اصله نهال در بین مردم و مدارس توزیع و یا در عرصه‌های مختلف روستاها و حاشیه جاده‌ها غرس شده است./ایسنا

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.