1401-12-04 07:20
306
0
83729
پس از ۳۴ اجرای صحنه‌ای؛

پایان سی‌و‌هشتمین جشنواره موسیقی فجر در گلستان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان گفت: مراسم اختتامیه سی و هشتیمن جشنواره موسیقی فجر امشب در گلستان برگزار شد.

به گزارش گلستان ما، محمد رعیت گفت: در جشنواره موسیقی فجر در راستای عدالت فرهنگی در دور ترین نقاط مرزی و محروم استان مانند آق قلا، مراوه تپه و کلاله هم گروه های موسیقی برنامه اجرا کردند.
وی افزود: گلستان با ۳۴ اجرای صحنه‌ای از ۲۸ بهمن میزبان هنرمندان استان با قومیت‌ها و گروه‌های مختلف برای هنرنمایی بود و امشب با نجوای قوم کتول، بلوچ و قزاق‌ها در تالار فخرالیدن اسعد گرگانی پرونده این جشنواره بسته می‌شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان گفت: گنجینه‌های میراث فرهنگی پیشینیان ما باید حفظ و به نسل جوان آموخته شود و بی شک همه هنرمندان و مسوولان باید در حفظ هنر و فرهنگ اصیل ایرانی بکوشند تا نسل جوان با میراثی که سینه به سینه از نسل‌های گذشته رسیده به خوبی آشنا شوند.
سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر از ۲۸ بهمن به دبیری بهزاد عبدی در بخش‌های رقابتی و غیر رقابتی شامل ارکسترال، کلاسیک، ردیف دستگاهی، نواحی، هنرستان‌های موسیقی، پاپ آغاز شده بود.
تالار فخرالدین اسعد گرگانی، مجتمع فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آق‌قلا، علی‌آبادکتول، کلاله، سالن ورزشی روستای چناران شهرستان مراوه‌تپه و سالن اداره آموزش و پرورش بندرترکمن میزبان اجرا‌های سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر در گلستان بوده است. / صدا و سیما

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.