1401-11-08 21:41
287
0
83236
در دهه فجر انجام می‌شود؛

افتتاح و کلنگ‌زنی 35 پروژه شرکت آب و فاضلاب استان

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان از افتتاح و کلنگ زنی 35 پروژه این شرکت با اعتباری بالغ بر یک‌هزارو 647 میلیارد ریال برای 5 شهر و 35 روستا همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر، خبر داد.

به گزارش گلستان ما؛ ایرج حیدریان از افتتاح و کلنگ زنی 35  پروژه این شرکت با اعتباری بالغ بر یک‌هزارو 647 میلیارد ریال برای  5 شهر و 35 روستا همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر، خبر داد و گفت: با افتتاح و کلنگ زنی این پروژه ها  21هزارو 14خانوار با جمعیتی بالغ بر 79 هزارو 499 نفر از نعمت آب‌شرب پایدار، سالم و بهداشتی و همچنین طرح های فاضلاب بهره‌مند می‌شوند.

وی تصریح کرد: حفر و تجهیز 3 حلقه‌چاه آب‌شرب، اجرای مهندسی مجدد 12 حلقه‌چاه، احداث 6 باب مخزن ذخیره به حجم 510 متر مکعب، اجرای 80 کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع آب، به‌سازی 2دهنه چشمه و حصار‌کشی و محوطه‌سازی 3 باب تاسیسات از پروژه‌های قابل افتتاح این شرکت طی این ایام خواهد بود.

حیدریان تاکید کرد: اجرای عملیات شبکه جمع‌آوری فاضلاب به طول 20 کیلومتر در شهرهای گرگان و گنبد از پروژه های قابل کلنک‌زنی این شرکت در بخش فاضلاب می باشد که امیدواریم بتوانیم با تخصیص به موقع اعتبارات شاخص بهره‌مندی استان گلستان از این طرح افزایش یابد.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.