شایعه حضور رئیسجمهور دولت یازدهم در مراسم حج، اگرچه رنگ واقعیت به خود نگرفت. اما پیش از دكتر حسن روحانی، روسایجمهور دیگر ایران سابقه پوشیدن لباس احرام و زیارت خانه خدا را دارند.
به گزارش گلستان ما ؛ هرچند این سفر برای بعضی از آنان در زمانی پیش یا پس از ریاستجمهوریشان اتفاق افتاده است و بعضی دیگر نیز در مقام رئیسجمهور به این سفر معنوی مشرف شدند.
از میان روسایجمهور ایران، تنها شهید محمدعلی رجایی به سفر حج مشرف نشد.
حالا که ماه ذیحجه آغاز شده است و حج گزاران امسال، خود را برای انجام اعمال مخصوص حج تمتع آماده میکنند، دیدن تصاویر دیدنی و خاطرهانگیز روسای جمهور ایران در سفر به سرزمین وحی و انجام اعمال و مناسک این سفر، خالی از لطف نخواهد بود:
حاشیه مراسم حج سال ۱۳۵۸ و رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع همسفرانشان. حضرت آیتالله خامنهای آن روزها عضو شورای انقلاب اسلامی بودند.
آیتالله هاشمی رفسنجانی در مسجدالحرام رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و همراهانش در این سفر که خردادماه سال ۱۳۸۷ انجام شد به زیارت خانه خدا رفتند.
حجتالاسلام سیدمحمد خاتمی رئیسجمهور دولتهای هفتم و هشتم در لباس احرام. سفر رئیسجمهور اسبق کشورمان در اردیبهشت سال ۱۳۸۸ و برای شرکت در نشست شورای تعامل انجام شده بود.
محمود احمدینژاد آذر ماه سال ۸۶ و به دعوت ملک عبدالله پادشاه عربستان، به حج تمتع مشرف شد. احمدی نژاد سال ۹۱ هم عمره مستحبی به جا آورد. این سفر در حاشیه نشست فوق العاده سازمان کنفرانس اسلامی انجام شد.
رئیس جمهور دولت یازدهم یکبار در سال ۱۳۵۸ به سفر حج مشرف شده بود که این عکس یادگار آن سفر است. آیت الله محمد یزدی رئیس اسبق قوه قضائیه و جلال الدین فارسی هم در این عکس دیده می شوند.
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد