1404-06-30 08:16
262
0
95292
یادداشت؛

مشق مقاومت در جنگ 12 روزه

علی منصوری‌رضی در یادداشتی با عنوان «مشق مقاومت در جنگ 12 روزه» نوشت: دشمنان از مردم ما فهم درستی ندارند و نمی‌دانند ملت بصیر و انقلابی ایران بزرگ با سابقه تاریخی درخشان هرگز اجازه تسلط آنان را به کشور اسلامی نخواهند داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، هفته دفاع مقدس یادآور هشت سال جهاد و مقاومت، ایثار و فداکاری ملتی که توانست با دست خالی در برابر ارتش تا دندان مسلح صدام تکریتی، که مورد حمایت تسلیحاتی ناتو و جنگنده‌های پیشرفته غرب و شرق بود، مقاومت کند و برای کشور سربلندی افتخار، عزت، قدرت بیافریند و امیدآفرین برای جبههٔ مقاومت و نهضت‌های آزادی بخش در منطقه و سایر کشورهای دنیا باشد.

پیروزی ملت ایران در جنگ ۸ ساله یک معجزه الهی بود لذا باید هفته دفاع مقدس را فرصتی مغتنم برای تقویت انسجام ملی و بازخوانی ارزش‌ها وباورهای ملی بدانیم.

امسال هفته دفاع مقدس با مفاهیم عزتمندانه مقاومت ملت در مقابل رژیم منحوس اسرائیل زمان مناسبی است تا نسل جوان بیش از پیش با فرهنگ مقاومت و ایثار و شهادت آشنا شود.

مقام معظم رهبری در باره جنگ تحمیلی ۱۲ روزه فرمودند: (جمهوری اسلامی و ملّت عزیز ایران قدرت خود، عزم و ارادهٔ خود، استقامت خود، دست پُر خود را به دنیا نشان داد.)

بنابراین واکاوی و باز خوانی راهبردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی در جنگ اول ودوم علاوه بر روشن شدن چهره واقعی امریکا و رژیم سفاک صهیون و کشورهای غربی در منطقه؛ می‌تواند استراتژی جدیدی برای آینده کشور باشد.

راهبردهای پنجگانه امریکا و رژیم صهیونیستی برای حذف جمهوری اسلامی، با اتکا به تجربهٔ عملیاتی آنان در لبنان، سوریه، سودان، عراق و محاسبات دقیق وارد عملیات نظامی با کشور جمهوری اسلامی شدند.

برآورد آنان از سربازان نیابتی خود یعنی نفوذی‌های خود فروخته، حمایت‌های برخی از کشورهای منطقه، هک کردن سیستم دفاعی، و ترور سران حکومتی و نظامی و با بهرمندی از نارضایتی برخی عوامل فتنه‌های گذشته؛ سقوط نظام اسلامی را قطعی می‌دانستند.

اما وعده الهی به مومنین چیز دیگری بود. یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَیُثَبّتْ أَقْدَامَکُمْ‌ای مؤمنان! اگر خدا را یاری کنید، خدا هم شما را یاری می‌کند و گام‌هایتان را محکم و استوار می‌سازد. )

اهداف آمریکا در جنگ تحمیلی ۸ساله و جنگ تحمیلی دوم از لحاظ تکنیک و تاکتیک؛ سیاست چماق و هویج یعنی مذاکره و فریب را در پیش داشتند لکن مقصد ومقصود آنان در هر دو مرحله حذف جمهوری اسلامی بود.

خداوند مکر دشمنان را به خودشان برگرداند: (وَمَکَروا وَمَکَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَهُ خَیرُ الماکِرینَ و (یهود و دشمنان) نقشه کشیدند؛ و خداوند چاره‌جویی کرد؛ و خداوند، بهترین چاره جویان است.)

ملت فهیم ایران اسلامی با آگاهی کامل از اهداف رژیم صهیونیستی و امریکا توانست با استقامت زاید الوصفی، دشمنان انقلاب اسلامی را مایوس نمود و شکست خفت باری را بر آنان تحمیل نماید.  

وعده الهی بر این است که: (وَلَیَنصُرَنَّ اللَهُ مَن یَنصُرُهُ خداوند کسانی را که یاری او کنند یاری می‌کند.)

نکته حائز اهمیت، خطای محاسباتی صدام و امریکا درجنگ تحمیلی اول و خطای محاسباتی رژیم سفاک صهیونیستی وامریکا و ناتو در جنگ ۱۲ روزه، عدم شناخت دشمنان از نظام ولایت فقیه و روحیه ملی و مذهبی و عکس العمل مردم در برابر تهاجمات بیگانه بود برداشت غلط دیگر دشمن از وضعیت سیاسی داخل کشور بود.

آنان بر این باور بودند که می‌توانند در عرض چند روز و یا نهایتا در چند هفته نظام اسلامی را ساقط کنند. در جنگ تحمیلی ۱۲روزه خطای محاسباتی رژیم کودکش، از وضعیت کشور به گونه‌ای بود که می‌تواند کار جمهوری اسلامی را در کمتر از شش روز تمام کند.

امریکا و اسرائیل و جهان غرب با این برآورد که با کمک نیروهای خود فروخته و نفوذی‌ها در داخل کشور با کمک عوامل شکل‌دهنده فتنه زن، زندگی، آزادی سال ۱۴۰۱ و همچنین گروه‌های ضد انقلاب خارج‌نشین، می‌توانند با طراحی ترور نیروهای موثر نظام جمهوری اسلامی، زمینه سقوط کشور را فراهم کنند.

خداوند دشمنان ملت را از احمق‌ها آفریده است؛ آنان از مردم ما فهم درستی ندارند ونمی دانند که ملت بصیر و انقلابی ایران بزرگ با سابقه تاریخی درخشان هرگز اجازه تسلط دشمنان را به کشور اسلامی نخواهند داد.  

در پایان به بخشی از دستاوردهای دفاع مقدس اشاره می‌نمایم. حضرت امام خمینی(ره) می‌فرمایند: (ما انقلابمان را در جنگ به جهان صادر نموده‌ایم، ما مظلومیت خویش و ستم متجاوزان را در جنگ ثابت نمودیم، ما در جنگ پرده از چهره تزویر جهانخواران کنار زدیم، ما در جنگ دوستان و دشمنان‌مان را شناخته‌ایم، ما در جنگ ابهت دو ابر قدرت شرق و غرب را شکستیم).

مقام معظم رهبری می‌فرمایند: (ما جنگ طلب نبوده و نیستیم اما در فکر دفاع هستیم، زیرا زنده و هوشیاریم. ما از اسلام، انقلاب و نظام‌مان غفلت نکرده و از آن دفاع خواهیم کرد.)

توجه به این نکته لازم و ضروری است که اولآ برنامه‌های هفته دفاع مقدس علاوه برجنبه بصیرت‌افزایی، گفتمان جهاد و دفاع را نهادینه کند. ثانیا برنامه‌های هفته دفاع مقدس موجب آشنایی بیشتر نسل جوان با تاریخ پرافتخار جهاد و شهادت باشد و روحیه انسجام ملی را در حل مشکلات جامعه فراهم آورد.

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.