مسئولان استان گلستان در تلاش هستند که در ایام شهادت شهید رئیسی با برگزاری مراسم مردمی و باشکوه در مصلیهای استان و همچنین برگزاری میز خدمت یاد شهید جمهور و همراهانش را گرامی بدارند.
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» - داود خاندوزی؛ در آستانه نخستین سالگرد شهادت شهید بزرگوار آیتالله سید ابراهیم رئیسی، برنامههای گستردهای به مناسبت «هفته شهدای خدمت» از تاریخ ۲۴ تا ۳۰ اردیبهشت در استان گلستان برگزار میشود و در نشستی به منظور بزرگداشت شهدای خدمت مسئولان به تشریح فعالیتها و دستاوردهای این ایام و همچنین الگوهای خدمت شهید رئیسی پرداختند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان، در نشست اخیر، پیشنهاد داد تا در هفته بزرگداشت میز خدمتی از سوی دستگاههای اجرایی به مردم ارائه شود و در این ایام با این اقدام به یاد شهید رئیسی و دیگر شهدای خدمت توجه ویژهای دستگاههای اجرایی داشته باشند.
حجتالاسلام عباس گرزین بیان کرد: این خدمات و دستاوردها، نشانهای از کارآمدی نظام مقدس جمهوری اسلامی است و بر اهمیت یادآوری خدمات ماندگار شهید رئیسی در راستای ایجاد امید و خنثیسازی توطئههای دشمن تأکید دارد.
رویکرد مردمیسازی مراسمها
فرماندار گرگان نیز بر ضرورت مردمیسازی مراسم بزرگداشت شهید رئیسی تأکید کرد و گفت: نباید این مراسمها در یک جناح یا تفکر خاص سیاسی محدود شود.
وی گفت: باید شهید رئیسی را به عنوان الگویی برای تمام گروههای فکری و سیاسی معرفی کرد که از بامداد تا بامداد در خدمت به مردم فعال بود.
حجتالاسلام محسن کیایی، با تأکید بر لزوم مردمیسازی این مراسمها، بیان کرد که باید فرمانداران در برگزاری این مراسمها نقش فعالی ایفا کنند.
وی افزود: در این راستا، «میز خدمت» که همواره برکات زیادی داشته، بهعنوان یکی از ابزارهای مهم خدمترسانی در این ایام به مردم عرضه شود.
رئیس شورای سیاستگذاری نماز جمعه در گلستان یادآور شد: مراسم گرامیداشت شهدای خدمت در شب شهادت شهید رئیسی و یارانش در مصلیهای استان گلستان برگزار خواهد شد.
حجتالاسلام محمدزمان قربانی، رئیس شوراهماهنگی تبلیغات اسلامی نیز اعلام کرد که برنامههای متنوعی برای گرامیداشت شهدای خدمت و بهویژه شهید رئیسی در دستور کار قرار دارد.
وی بر اهمیت الگوسازی از چهرههای برجسته انقلاب اسلامی و بازخوانی تجربیات مثبت مدیریتی تأکید کرد و این اقدامات را در راستای تبیین گفتمان کارآمدی و عدالتمحوری دانست.
حجتالاسلام قربانی با اشاره به کارنامه درخشان شهید رئیسی در زمینههای مختلف مدیریتی، او را نماد مدیریت جهادی و خستگیناپذیر در مواجهه با بحرانها توصیف کرد.
به گفته وی، مفهوم «شهدای خدمت» حامل پیام روشن نظام اسلامی است و برگزاری مراسمهای بزرگداشت باید فراتر از آیینهای معمول باشد و به نهادینهسازی گفتمان خدمت خالصانه در کشور کمک کند.
اجرای طرحهای خدماترسانی
برگزاری مراسم بزرگداشت شامل خاطرهگویی کارکنان، سخنرانی مسئولان و بهرهبرداری از طرحها و خدمات به نام شهید رئیسی از موضوعاتی بود که قربانی در این جلسه بهعنوان گرامیداشت هفته شهدای خدمت به آن اشاره کرد.
همچنین، نامگذاری مدارس، کتابخانهها، خیابانها و پروژههای عمرانی به نام این شهید بزرگوار و تولید محتواهای اختصاصی از دیگر برنامههای محوری این ایام بهشمار میآید.
از کاهش خدمات اجتماعی و گسترش طرحهایی تحت عنوان «ادای دین به شهید خدمت»، شامل اعزام گروههای جهادی، خدمات پزشکی رایگان و توزیع بستههای معیشتی نیز از دیگر موضوعاتی بود که برای بزرگداشت شهید خدمت در این جلسه پیشنهاد شد و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گلستان تاکید کرد که این برنامهها در راستای زنده نگهداشتن یاد شهید رئیسی و سایر شهدای خدمت طراحی شدهاند.
گلستان به یاد شهدای خدمت
استاندار گلستان، علیاصغر طهماسبی، در جلسه هماهنگی برنامهها تصریح کرد: مراسم بزرگداشت شهید رئیسی باید مردمی، باشکوه و در تراز یک جمهوری اسلامی برگزار شود.
وی تأکید کرد: این مراسمها باید بهگونهای طراحی شوند که همه اقشار مردم، نهادهای مردمی و خصوصی در آن مشارکت داشته باشند و نشاندهنده عمق ارادت مردم به شهدا باشد.
طهماسبی همچنین بر لزوم تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و فعالسازی میزهای خدمت توجه کرد و خاطرنشان کرد: برنامههای پیشرو باید متراکم و مهم باشند. او ابراز امیدواری کرد که با تلاشی جدی، مراسم بزرگداشت در شأن مردم و انقلاب و نام شهید رئیسی برگزار شود.
گفتنی است برگزاری مراسم بزرگداشت شهید آیتالله رئیسی و سایر شهدای خدمت، نویدبخش زنده نگهداشتن یاد آنان و نهادینهسازی روحیه خدمت به مردم است.
با راهاندازی برنامههای غنی و هدفمند، این مراسمها میتوانند به تقویت گفتمان عدالتمحوری و کارآمدی نظام اسلامی کمک کنند و امید را در دل مردم زنده نگهدارند.
تلاش برای تداوم راه شهدای خدمت با گرامیداشت این ایام، مسئولیتی است که بر عهده شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و تمامی مسئولان استانی قرار دارد.
گفتنی است؛ در آذر ماه سال ۱۳۳۹، آیتالله سید ابراهیم رئیسی در محلهی نوغان مشهد، در خانوادهای روحانی چشم به جهان گشود. پدر وی، حجتالاسلام سیدحاجی رئیس الساداتی، و مادرش، سیده عصمت خدادادحسینی، از سلاله سادات حسینی بودند و نسب شهید رئیسی از هر دو سو به حضرت زید بن علی بن الحسین(ع) میرسید، این پیوند با سلاله پاک اهل بیت، تأثیری ژرف بر سیر زندگی و اندیشههای آیتالله رئیسی داشت.
آلام و دشواریهای زندگی از همان آغاز با وی همراه بود؛ وی در سن پنج سالگی، پدر خود را از دست دادند، تجربهای که بیشک بر شکلگیری شخصیت و تعهد این شهید بزرگوار تأثیر مستقیم داشت.
تحصیلات ابتدایی و حوزوی آیتالله رئیسی در مشهد آغاز شد و پس از آن، در سال ۱۳۵۴، برای ادامهی تحصیل و تعمیق دانش، به حوزه علمیهی قم و مدرسهی آیتالله بروجردی رفتند.
در این محیط علمی، با استادان برجسته و اندیشمندانِ پیشرو آشنا شدند و به عمق دانشِ دینی و فقهی دست یافتند و این دوران، بستر شکلگیری دیدگاههای فقهی و سیاسی آیتالله رئیسی شد و نقش مهمی در جهتگیریهای بعدی ایشان ایفا کرد.
آیتالله رئیسی از جمله طلاب جوانی بودند که در جریان انتشار اهانتهای روزنامهی اطلاعات در ۱۷ دی ماه سال ۱۳۵۶، به طور فعال در اعتراضات و مخالفت با رژیم پهلوی شرکت داشتند.
این اعتراضات، نه تنها به صورت نوشتاری و تظاهراتِ خیابانی، بلکه در قالب حضورِ فعال در تجمعات و تحصنها، در دانشگاه تهران و دیگر مراکز، به روشنی نمود پیدا کرد.
همبستگی و تعهدِ طلاب و روحانیون، در این جریانِ سرنوشتساز، در ایجاد شور و نشاطِ انقلابی نقش بسزایی ایفا کرد و حضور آیتالله رئیسی در این اعتراضات، نشاندهندهی نوعی تعهد و مسئولیتپذیری اجتماعی و اعتراض به وضعیت موجود بود.
این حضور فعال و همراهی با سایر نیروهای انقلابی، نشاندهندهی نقش مهم آیتالله رئیسی در تحولات و وقایعِ پیش از پیروزی انقلاب اسلامی بود و در دوران انقلاب نیز خدمات ارزشمندی ارائه کرد و مردم گلستان هنوز خدمات ارزنده شهید رئیسی را فراموش نکردند.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد