1404-02-02 07:41
125
0
93810
همه منتظر یک تحول هستند؛

انبوه مشکلات و گلچین اقدامات در ارشاد

حضور گلچین در سکان هدایت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با موج بزرگی از مطالبات باعث شده که حتی خود گلچین هم معترف باشد راه آسانی در پیش ندارد.

 به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»- داود خاندوزی؛ بالاخره نوبت ارشاد هم رسید و در دولت چهاردهم سکان هدایت ارشاد اسلامی به احمد گلچین سپرده شد.
 فرازوفرودهای سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلف فرهنگ، هنر و رسانه باعث شده که کاسه صبر بسیاری از فرهیختگان استان لبریز شود و همه خواهان یک تحول در حوزه فرهنگی استان هستند.
 خانواده بزرگ ارشاد مصمم و امیدوار به گلچین انتظار دارند که در برابر انبوهی از مشکلات حوزه فرهنگی با رویکرد تعاملی احمد گلچین گام بردارد. تالار فخرالدین نیازمند نگاه ویژه است.

تالار فخرالدین نیازمند نگاه ویژه است

مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان در این مراسم اظهار کرد: یازده نفر وظیفه‌مندی را وزیر ارشاد برای ما بیان کرده بودند و در مراسم معارفه ۱۴ وظیفه را برای خود در نظر گرفته بودم.

الهام متین بیان کرد: آن چیزی که در توانم بود از منابع مالی و امکانات برای رسیدن و تحقق این اهداف به کار بستم، آن چیزی شکل گرفت همت ۱۵۷ پرسنل و ۷ هزار هنرمندی بود که در سطح استان فعالیت می‌کنند.

وی افزود: شاخص‌ترین برنامه از ابتدای سال ۱۴۰۲ در خدمت هنرمندان بودیم در قالب قرارگاه شهید آوینی و اجرای برنامه‌های محرومیت‌زدایی، تحول‌آفرینی و رویدادآفرینی اقدام کردیم.

مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان خاطرنشان کرد: از ۱۵ طرح ارسالی پنج طرح در سه طرح معاونت هنری با موضوع جوان موفق، جشنواره تئاتر تعاملی - زیست عفیفانه، ستاره‌های درخشان و رویش در مکتب حاج‌قاسم در نظر گرفته شد.

متین یادآور شد: از کلنگ این مجموعه زده شده تا سال ۱۴۰۲ اعتبارات آن ۴۰ میلیون تومان بود و با پیگیری سطح استان ۴۳ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه تالار مرکزی گرگان در نظر گرفته شد.

وی افزود: افتتاح خانه فرهنگ انبارالوم از دیگر پروژه‌هایی است که در سطح استان اقدام کردیم، تالار فخرالدین اسعد گرگانی نیازمند نگاه ویژه است و اعتبارات لازم برای آن باید در نظر گرفته شود و نیازمند ۶۰ تا ۷۰ میلیاردتومانی اعتبار برای این پروژه هستیم.

مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان یادآور شد: موضوع سواد رسانه‌ای، برگزاری کنسرت بانوان، برگزاری مسابقات قرآنی، جشنواره خبرنگار امیدآفرین، اعتکاف هنرمندان از جمله مسائلی بود که در این نشست مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی به آن به‌عنوان عملکرد اشاره کرد.

تأکید وزیر انتخاب مدیرکل از خانواده ارشاد بود

مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌ها وزارت ارشاد در آیین تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان نیز در این جلسه گفت: به نمایندگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌منظور تکریم از تلاش‌های مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور یافتم.
 سید سعید سرابی ابراز داشت: ۱۸ ماه پرتلاش را متین در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گذراندند و خوشحال هستیم که مدیریت ارشاد به دست فردی از خانواده ارشادی رسیده است.

سرابی یادآور شد: انتخاب مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در گلستان بدون شتاب‌زدگی و تمهیدات که همکاران ما در وزارتخانه صورت‌گرفته است.

وی گفت: دو اصل مهم وزیر ارشاد در انتخاب مدیرکل این بوده که مدیرکل از خانواده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشند که در خصوص احمد گلچین مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان صدق می‌کند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌ها وزارت ارشاد خاطرنشان کرد: در ادوار گذشته گلچین تجارب موفق با مدیرکل‌های گذشته استان گلستان داشتند که مورد ارزیابی قرار گرفت و مدیران سابق نیز بر توانمندی‌های گلچین صحه گذاشتند و لذا تدبیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتخاب وی بود.

سرابی ابراز داشت: راهبرد دوم مورد توجه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی حائز اهمیت بوده همدلی و نزدیکی به گفتمان دولت چهاردهم و وفاق ملی است.

وی گفت: امیدواریم گلچین با تلاش هنرمندان و خانواده بزرگ ارشاد به همراهی همدلی و همراهی دستگاه‌های اجرایی توفیقات خوبی در گلستان داشته باشد.

تشکیل کارگروه صدای مردم در گلستان

محمد حمیدی در این جلسه گفت: باید شفاف با تشکل‌ها و مردم صحبت کنیم و از ظرفیت‌های گروه مختلف برای رسیدن به اهداف و برنامه‌ها کمک کنیم.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار گلستان ادامه داد: در حوزه هنر توانمندی‌های بالایی داریم؛ ولی هنرمندان دغدغه‌هایی دارند که باید به آن توجه شود.

حمیدی خاطرنشان کرد: آن چیزی که از نظر اعتبارات در اختیار داریم با گروه‌های هدف بنشینیم و برای آن برنامه‌ریزی کنیم.

وی افزود: سخنان و دغدغه اهالی رسانه باید شنیده شود و در چارچوب و مسیر تشکل و قانونی مسائل پیش برود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار گلستان تأکید کرد: در حوزه کاری خود را پاسخگو می‌دانم و از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز این توقع را داریم و مطالبه‌گر خواهیم بود.

حمیدی با بیان اینکه اثرگذاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی باید بیش از این باشد، یادآور شد: یکی از شعارهای اصلی دولت شنیدن صدای بی‌صدایان است و لذا کارگروه صدای مردم راه‌اندازی شده است و در استان نیز با ریاست استاندار تشکیل شده است.

وی افزود: مدیران مرتبط در این حوزه مشخص شده و وظیفه آن شنیدن دغدغه‌های مردمی است که شنیده نشده و یا اگر شنیده شده ولی به آن پرداخته نشده است.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار گلستان متذکر شد: موضوعات مردم در حوزه اجتماعی، اقتصادی را مطرح می‌کنند و این‌ها را در این جلسات بررسی کنیم و هر کدام قابل‌حل است را در دستگاه اجرایی پیگیری کنیم و آن چیزی در سطح ملی است در کارگروهی با حضور وزرا تصمیم‌گیری شود.

اجرای سند فرهنگی گلستان

احمد گلچین نیز در این جلسه گفت: سکانداری فرهنگ و هنر استان گلستان مسئولیت سنگینی را بر دوش بنده حقیر نهاده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان ابراز داشت: سعدی نه‌تنها در ایران بلکه اندیشه ناب آن در اشعار آن جاری و ساری است و ما به‌عنوان ادامه‌دهنده راه او هستیم.
 گلچین با بیان اینکه با همکاری فرهنگ، هنر و رسانه و قرآن قدم‌های خوبی را برداریم، ابراز داشت: سند فرهنگی در استان از هشت سال گذشته ایجاد شده و این سند مبتنی بر برنامه‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

وی گفت: مردم در اعتلای برنامه‌های فرهنگی باید حضور داشته باشند و تعامل سازنده با انجمن‌های هنری و تشکل‌های مردمی از برنامه‌های ما خواهد بود.

گفتنی است در متن حکم سید عباسی صالحی خطاب به احمد گلچین آمده است: «نظر به سوابق و تجارب موفق و ارزشمند جنابعالی، به‌موجب این حکم به‌عنوان و سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان» منصوب می‌شوید. امید است باتوجه‌به شرح وظایف وزارت‌خانه و آن اداره کل در انجام شایسته وظایف و مسئولیت‌ها موفق و موید باشید».

یادآوری می‌شود، احمد گلچین در کارنامه سال‌ها خدمتش در فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، سابقه معاونت فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل، ریاست اداره هنری و ریاست مجتمع بهارستان و غیره را در کارنامه دارد.

انتهای خبر/
 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.