علمای اهلسنت به شکرانه چهل و ششمین سال پیروزی انقلاب اسلامی به دستاوردهای اجتماعی و مذهبی پرداختند و نادیدهگرفتن این دستاوردها را مغرضانه دانستند.
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ خورشید انقلاب در چهل و ششمین سال پیروزی خود گویای طلوع دوبارهای است، باوجود اینکه مدت زیادی از پیروزی انقلاب گذشته اما حال و هوای این روزهای مردم تغییر چندانی با ابتدای انقلاب ندارد.
مردم همواره در صحنههای مختلف انقلاب ایفای نقش میکنند در ۲۲ بهمن، روز قدس، روز استکبارستیزی ذرهای از اراده مردم کمتر نشده است.
گرچه دشمنان انقلاب اسلامی در این سالها تلاش کردند با رخنه در بین آحاد مختلف مردم بین نظام و مردم شکاف ایجاد کنند؛ اما حربههای آنان به نتیجه نرسیده است، حتی اختلافات قومیتی و اختلاف مذاهب هم باعث نشده که بین اقشار مختلف فاصله و شکافی بیفتد.
گواه این مسئله ۶۰۰ شهید اهلسنت در بین ۴ هزار شهید استان گلستان است، شهدایی که برای حفظ کیان انقلاب اسلامی در یک سنگر در دفاع مقدس خونشان با هم عجین شده است.
ظلم و شقاوت پهلوی عامل قیام مردم
اما ریشه اصلی این وحدت و انسجام در انقلاب را باید به درک ظلم و شقاوت پهلوی بدانیم، ترکمنصحرا از شقاوت و ظلم پهلوی و بیمهریهای نظام شاهنشاهی امروز خارج شده و آفتاب انقلاب اسلامی بر تارک فقر و بیعدالتی در منطقه تابیده است.
روزگار سختی را مردم ترکمنصحرا تجربه کردند؛ اما از بیآبی و کمبود امکانات رفاهی و زیرساختی در دوران پهلوی و فاصله زیاد مردم این دیدار با عدالتهای آموزشی در انقلاب اسلامی فاصله گرفتند و امروز فرا از مسائل اقتصادی به بخشی از این دستاوردهای اجتماعی و مذهبی انقلاب اسلامی در نشستی پرداختیم.
گسترش معارف قرانی پس از انقلاب
آخوند عبدالکریم کر، مدیر مدرسه قرآنی علمیه سراج المنیر بندر ترکمن اظهار کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی بالغ بر ۴۰ دوره مسابقات قرآنی برگزار شد و به جرات میتوانیم بیان کینم مسابقات داخلی کشور ما برابر و همتراز با مسابقات بینالمللی است.
مدیر مدرسه قرآنی علمیه سراج المنیر بندر ترکمن ادامه داد: پس از کشور مصر ایران اسلامی از لحاظ قرائت، ترتیل و حفظ قرآن کریم در رتبه دوم در دنیا قرار دارد که پیش از انقلاب اسلامی این شرایط وجود نداشت.
کر بیان کرد: جهاد تبین در خصوص قرآن ضعیف است و باید جهاد تبیین صورت بگیرد که قرآن در کشور ما در چه جایگاهی قرار دارد.
وی بیان کرد: در ترکمنصحرا به مسئله حفظ قرآن اهتمام جدی شده است و لحاظ تکنیک و صوت و لحن نیاز به آموزش است.
آخوند قلی توماج، عضو کارگروه فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه شورای برنامهریزی مدارس علوم دینی اهلسنت نیز بیان کرد: یکهزار و ۷۰۰ مسجد در مناطق ترکمنصحرا مستقر است و بالغ بر ۲ هزار امامجماعت در مساجد اهلسنت فعال هستند و همه این افراد ساماندهی شده است.
همراهی قوم ترکمن با انقلاب همیشگی است
عضو کارگروه فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه شورای برنامهریزی مدارس علوم دینی اهلسنت متذکر شد: قوم ترکمن با همراهی از آرمانهای انقلاب اسلامی نقش مؤثری را در انقلاب اسلامی ایفا کرده است و یکی از مصادیق آن حضور ترکمنها در هشت سال دفاع مقدس و تقدیم صدها جانباز و شهید است.
توماج بیان کرد: قوم ترکمن و اهلتسنن با دوری از تفرقه دوری همراه انقلاب اسلامی بودند و خدا را شاکریم که نقشههای شوم دشمن نقشبرآب شده است، دشمن بیکار ننشسته و بابصیرت علمای دینی شاهد آن هستیم با جهاد تبیین و بصیرتافزایی بین اقوام و مذاهب اسلامی این همراهی وجود داشته و نقش تمامی دشمنان انقلاب اسلامی نقشه بر آب شده است.
وی افزود: انتصاب مدیران میانی و پایینی از قوم ترکمن را در استان شاهد هستیم و حتی بالاترین مسئولیت شهرستان ترکمننشین امروز به یکی از اقوام ترکمن واگذار میشود و مدیریت شهرستان را تراکمه برعهده دارند و این نشانه حسن اعتماد انقلاب اسلامی به ترکمنها است.
تربیون نماز جمعه خدمات انقلاب را تبیین کند
آخوند عبدالجلال میرابی، امامجمعه قرتپه شهرستان بندرترکمن نیز به ما گفت: به برکت انقلاب اسلامی در ۸۰ نقطه استان گلستان نمازجمعه برگزار میشود که این نقاط کانونی برای بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی هستند.
میرابی بیان کرد: امروز جوانان باید پذیرای جهاد تبیین باشند و به باید خدمات انقلاب اسلامی را به مردم عرضه کنیم و تریبون نمازجمعه بهترین مکان برای این امر است.
وی ابراز داشت: امروز انقلاب اسلامی تعظیم و تکریم مدارس علوم دینی و مساجد را به نحوه شایستگی بهجا میآورد و سعی در رساندن خدمات مطلوبتر از طریق مرکز اسلامی گلستان دارد.
موفقیتهای بزرگ بانوان ترکمن پس از انقلاب
ماهیه سلاق، از فعالان فرهنگی و اجتماعی ترکمن نیز به ما گفت: امروز بنده موفق شدم دومین مدرک کارشناسیارشد خود را کسب کنم و توانستم تحصیل را با حفظ پوشش مذهبی و قومی خود انجام دهم و به برکت انقلاب اسلامی فضا برای بانوان فراهم است که در عرصههای اجتماعی توانمندیهای خود را بیان کنند.
این فعال فرهنگی و اجتماعی ترکمن ابراز داشت: امروز بانوان در صادرات و واردات فعال هستند و شاید قبل از انقلاب اسلامی تصور این امر برای بانوان ترکمن امری غیرممکن بوده است.
سلاق ابراز داشت: امروز بانوان ترکمن در حوزه سلامت، فرهنگ و هنر حرفهای زیادی برای گفتن دارند و بانوان ترکمن در عرصه سیاسی نیز نقش پررنگی دارند که میتوانند مقامات مسئول به این بانوان مثل شهیده نازقلیچی اعتماد کنند تا منشأ تحول در استان شوند.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد